Minkä ikäiseksi olette käyttäneet vauvalla/taaperolla bodyja?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Deleted member 70007
Esikolle varmaan joku 1,5v. 10kk käyttää bodyja nyt, vaikka kävelee, pitää vaipan hyvin paikallaan ja ei nouse paita korviin, ja käyttää varmaan siihen saakka kun 86 jää pieneksi melkeinpä.
 
"Annika"
Koossa 86 on ollu yhtä paljon bodeja ja paitoja. Onhan ne pakkasilla hyviä aluspaitoja, helteellä en oo juur käyttäny minkään ikäsellä. 92 kokosia bodeja en oo hankkinu. Vaik lapsi kävelee niin nouseehan se paita kanniskellessa ja lapsen kumartuessa, joten semmonen joka jo enimmäkseen kävelee ulkonakin eikä enää oo koko aikaa sylissä ei enää välttis bodya tarvi. Ja pottaillessa toki paidat on helpompia.
 
"Jeba"
Meillä tyttö 2v4kk ja juuri oppinut päiväkuivaksi ja totesin että bodytkin saavat nyt jäädä. Olivat vaippojen kanssa hyvät mutta nyt ei kyllä enää ole tarvetta :) Viimeiset bodyt taitavat olla juurikin 92 senttisiä ainakin meillä.
 
aamuvirkee
tossa vuoden paikkeilla jätetty niitä vähemmälle. vielä on noita 86 kaapissa, jotka menee päälle. syksyllä saattaa taas tulla niitä käyttöön, kun ovat pitkähihaisia ja ei sitten selkä paista ja palele. kun ei vielä kävele tuo ukkeli, niin rullaantuu paita helpommin vielä.
 
"vieras"
Siirryttiin käyttämän enimmäkseen paitoja siinä vaiheessa kun tenava käveli kunnolla eikä enää liikkunut konttaamalla ollenkaan. Meillä on kylmät lattiat niin en halunnut että selkään tulee kylmä. Sitten kun lapsi alkoi liikkua aina kävelemällä, oli paidat kivoja, kun oli helppo esim. kurkata vaippaan, ja bodyn nappien laittaminen kiinni oli ollut hankalaa jo pitkään, kun tuo sätkii ja potkii aina niin paljon kun puetaan... :D

Nyt lapsi 1v8kk ja olen ostanut taas syksyksi bodyja, nyt niitä on kiva pitää ulkona kun ei tarvitse vielä haalareita mutta selkään tuulee viileämmillä keleillä ikävästi aina kun takki nousee. Ja talvella ovat varmaan kivoja esim. neuletakin alla jos on oikein kylmä :) Nyt tuo alkaa jo ymmärtää ja totellakin sen verran, että niiden neppareiden kanssa ei ole niin hankalaa kuin yhdessä vaiheessa oli :D
 

Yhteistyössä