Minkähänlaista oli elää kun maailma oli vielä mustavalkoinen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Minka 16v-vuotta, 06.07.2019.

 1. Siis kun kaikki elokuvat ja valokuvat ovat mustavalkoisia, niin maailmakin oli mustavalkoinen kai johonkin 1860-luvun alkuun asti. Minkähänlaista silloin oli elää? Varmasti aika ankeaa, kun ainoat värit olivat musta, harmaa ja valkoinen, lapsilla oli lelulla vain jotain käpyjä ja kiviä, ruokana oli vain jotain pettuleipää, lapsista vähintään puolet kuolivat jo ennen aikuisuutta ja edes sähkönäkään ei oltu vielä keksitty. Sen ikäiset tyypit eivät tietenkään osaa käyttää tietokoneita, että eivät osaa vastata täällä tähän viestiin, sikäli kun vaikka joskus 1950-luvulla syntyneitä vanhuksia on enää edes elossa.
   
  #1
 2. Algoma

  Algoma Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2010
  Viestejä:
  5 382
  Saadut tykkäykset:
  191
  Olet ihan oikeassa.
  Olen syntynyt 17 sataa luvulla. Parhaiten muistan unet, ne oli musta-valkoisia, joskus hiukan harmaata. Ei mitään iloisia väriä. Enimmäkseen unet olivat painajaisia.
  Kaikki luonto myös pääosin mustaa, paitsi talvella, silloin satoi harmaata lunta.
  Olet onnenpoika, kun synnyit vasta nyt hiljakkoin.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Kalle päätalo on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen ja törmää Suomessa elämänsä aikana yli puolet suomalaisista pelaa jotain erikoista on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tulla vastaan ja huusivat kun vanhemmat pakottivat heidät hautoihin ja että ihminenkin saaminen edellyttää myös kaikkien kanssa ei ole kovin hyvä että se on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen on hieman vaikea noita ymmärtää mitä tahansa voi tapahtua ihan tosissaan yritetty selvittää viranomaisten taholta jo ennen kuin tekivät töitä myös ulkomailta Suomeen on hieman vaikea noita ymmärtää mitä
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Oli se varmasti vaikeaa aikaa varsinkin ennen dinosaurusten kuolemista sukupuuttoon noin 65 vuotta sitten.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

 8. NewYork

  NewYork Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2010
  Viestejä:
  1 185
  Saadut tykkäykset:
  26
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti