Minkälainen on saksalainen kulttuuri?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Hassu juttu, 12.08.2013.

 1. Hassu juttu

  Hassu juttu Vieras

  Meidän naapurissa asuu saksalainen perhe.
  Ensinnä vanhemmat tuntuu olevan koko ajan röökillä takapihalla. Katsoit ulos koska vaan niin aina vähintään toinen vetää röökiä.
  Toiseksi ne grillaa koko ajan. Heti kun asteet meni lähelle nollaa keväällä, alkoi päivittäinen grillaaminen jatkuen edelleen.
  KOlmanneksi ne hyppii ulkona puolialasti. Useimmiten ovat aamu- ja iltaröökillä niin että miehellä on jalassa vaan bokserit ja naisella pikkarit ja tissiliivit. Ja ovat kuitenkin näkyvällä paikalla, meille näkyy ja moneen muuhun naapuriin :O Heidän taaperoikäisellä lapsellaan en oo koko kesänä nähny mitään rihman kiertämää päällä. Tälläkin hetkellä juoksee alasti pihalla, asteita täällä on +12.

  Onko tuo niinku tavallista saksalaista käytöstä vai olettaako noi saksalaiset että tuo on tavallista suomalaista käytöstä ja yrittävät elää maassa maan tavalla? :D :D
   
  #1
 2. gp5

  gp5 Vieras

  Monessa asiassa saksalaiset tavat ei kai hirveästi poikea suomalaisten tavoista. Jotkut meidän tapammekin ehkä on peräisin saksalaisesta tapakulttuurista. Grillaamiseen tai pukeutumiseen en osaa ottaa kantaa, mutta vähemmän saksalainen varmasti yrittää sopeutua ympäristöönsä kuin keskiverto suomalainen. Hän on sellainen kuin on välittämättä samalla tavalla siitä mitä muut hänestä ajattelevat kuin suomalainen. Lainattua tekstiä; "Saksalaiset tupakoivat huomattavasti näkyvämmin kuin suomalaiset. Meikäläisestä nä*kökulmasta he röyhyttelevät tupakkaa lähes koko ajan ja joka paikassa." http://www.oulu.fi/srpkl/Viesti/maassa_maan_tavalla.htm
   
  #2
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  En ole koskaan Saksassa vuosia asuneena nähnyt siellä tuollaista käytöstä. Ehkä he vain yrittävät innokkaasti sopeutua suomalaiseen elämäntäpaan ja käyttäytymiseen. Vaikuttaa vahvasti siltä.
   
  #3
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti