Mistä tulee sanonta PITÄKÄÄ TUNKKINNE?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja kyselyikä, 16.10.2011.

 1. kyselyikä

  kyselyikä Vieras

 2. Miehen autosta puhkes rengas. Taloja ei ollu kun yksi lähettyvillä ja mies lähti sinne kävelemään, tunkkia lainaamaan. Päästyään lähemmäs taloa, hän huomasi että valot olivat pois ja isäntäväki varmasti nukkumassa. Mies pysähtyi ja alkoi miettimään..eihän sitä nyt passaa keskellä yötä mennä ihmisten oville koputtelemaan, pelästyvät vielä, lapset herää ja...mies kimpaantui ja heitti kiven talon ikkunasta sisälle ja huusi perään "PIDÄ TUNKKIS PERKELE!" :D :D :D
   
  #2
 3. Tässä minulle tutumpi versio tuosta samasta vitsistä:

  Mies ajoi metsätietä ja autosta puhkesi rengas. Mies ei voinut vaihtaa rengasta, koska hänellä ei ollut tunkkia mukana, joten hän lähti etsimään paikkaa josta saisi tunkin lainaksi. Muutaman kilometrin tietä pitkin käveltyään horisontissa alkoi näkyä valoa, mutta matka oli edelleen pitkä. Matkan aikana mies alkoi miettiä että jospa niillä ei olekaan tunkkia, tai eivät halua lainata sitä ventovieraalle. Matka jatkui ja pessimismi valtasi mieltä pikkuhiljaa. Saavuttuaan lopulta talon pihaan mies oli jo täysin vakuuttunut että talossa on tunkki, mutta asukkaat eivät lainaisi sitä hänelle. Mies nappasi maasta kiven ja heitti sen ikkunan läpi ja huusi: ”pitäkää tunkkinne, perkele!”
   
  #3
 4. Ihanat tarinat, ja niiiiin osuvat!!
  Näitä nauruja kyllä tarvittiin, kiitos!
   
  #4
 5. Kuulin tämän sanonnan jo 60-luvulla ekan kerran kotimaisessa kuten haluatte-sketsisarjassa. Siinä kaksi miestä lähti renkaan puhjettua lainaamaan tunkkia lähitalosta ja kun koputuksiin ei heti vastattu he alkoivat kilpaa haukkua toisilleen nukkumassa ollutta talon väkeä. Lopulta aikansa haukuttuaan he päättivät etteivät haluakkaan tunkkia tästä talosta. Kun talon isäntä sitten tuli avaamaan, oli heidän ainoa asiansa vihainen "PITÄKÄÄ TUNKKINNE".
   
  #5
 6. Kummelissa on kans sketsi jossa kerrotaan sama juttu.
   
  #6
 7. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Vanhasta Nalle Puhin sadusta on lähtöisin.
   
  #7
 8. "vieras"

  "vieras" Vieras

  kun lentää kivi ikkunasta ja ne ei ees tiedä miks joku heitti! toinen liehuu siellä yksinään ajatuksiansa kanssa!:).
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti