Mitä poikaystävälle lahjaksi?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja neuvoton tyttöystävä, 15.09.2013.

 1. Okei, saattaa olla jo "hieman" aikaista mutta uskokaa tai älkää, pohdin jo sopivaa joululahjaa 19-vuotiaalle poikaystävälleni. En ole aikaisemmin ollut vakavassa parisuhteessa joten ensimmäinen lahjan hankkiminen on edessä. Stressaan jo nyt, koska rakkaani ilmoitti jo tietävänsä, mitä minulle aikoo ostaa ja hehkutti "Sä tykkäät siitä aivan varmasti se on vaan tosi kallis mutta ei se haittaa!".... = ei paineita :) Pää on aivan tyhjä, enkä keksi mitään. Kun kysyn, mistä hän tykkää niin vastaus on "susta :3" eli ei mitään apua siitäkään... :D Toinen vastaus on "Emmä mitää tartte." eli onko kellään mitään hyviä ideoita poikaystävän joululahjaksi? Ja mielestäni seksilahjakortit yms. ovat turhia, koska ei kai oma rakas lahjakorttia tarvitse jotta voisi harrastaa seksiä kanssani? :D Jotain pysyvää ja konkreettista, jokin esine. Mutta kun en vaan kuollaksenikaan tiedä, että mikä olisi hyvä. ideoita, anyone?
   
  #1
 2. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  Kuva sisnusta tietenkin jos kerta sinusta tykkää :D No ei.. Onko poikaystävällä harrastuksia tai fanittaako jotain bändiä ylikaiken?
   
  #2
 3. [QUOTE="hmmm";28988168]Kuva sisnusta tietenkin jos kerta sinusta tykkää :D No ei.. Onko poikaystävällä harrastuksia tai fanittaako jotain bändiä ylikaiken?[/QUOTE]

  No katsoo paljon elokuvia ja käy salilla usein... :D eiii ole ainakaan mistään yksittäisestä bändistä puhunut.. paha on noistakaan keksiä, rakas avaa jouluaattona paketin "UUUU KÄSIPAINOT" :DD huhhu, kyllä hankalaa on.
   
  #3
 4. vvvv

  vvvv Vieras

 5. "Joulu"

  "Joulu" Vieras

  Anna sille tuoksuvat stringit ja pyydä että nuuhkii niitä samalla kun imet sen puurot suuhun.
  Hyvää joulua teille molemmille <3
   
  #5
 6. "Mii"

  "Mii" Vieras

  Liput teille johonkin hänen lemppari bändin keikalle tai hänen kannattaman urheilujoukkuuen matsiin, viikonloppureissu johonkin, jotain laadukasta miesten hajuvettä jos käyttää.
   
  #6
 7. "Mii"

  "Mii" Vieras

  Kalevalan tervas kaulariipus on minun mielestä kiva, sopii monen ikäiselle ja tyyliselle. Jos siis haluat jonkun konkrettisen esineen antaa. Me suositaan mielummin lippu yms. Lahjoja.
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti