Mitä sellaista luulitte lapsena, joka ei pitänytkään paikkaansa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Mies-1981, 13.01.2018.

 1. Mies-1981

  Mies-1981 Vieras

  Minä luulin esim. näihin:

  - Maailma oli ennen vanhaan (johonkin 1960-luvun loppuun asti) mustavalkoinen, koska vanhat valokuvat ja elokuvat ovat mustavalkoisia. Minun on vieläkin hiukan vaikea käsittää sitä, että kyllä siihenkin aikaan oli värejä olemassa.

  - Aikuiset tietävät ja osaavat kaiken ja että aikuiset eivät ikinä kiusaa toisiaan tai tee toisilleen mitään pahaa. Siksi odotin innolla aikuiseksi kasvamista, koska ajattelin, että aikuisena kukaan ei enää kiusaa minua. Pahastipa olin väärässä.

  - Lisäksi aikuisilla on hirveästi rahaa ja ihmettelin, että miksi vanhemmat eivät ostaneet minulle kaikkia haluamiani leluja ja karkkia aina kun halusin, kun heillä kuitenkin oli varaa ostaa esimerkiksi uuden talon perheelleni ja joskus uuden auton tai muuta sellaista kallista. Minä luulin, että vaikka se uusi koti oli maksettu kerralla ja kaiken lisäksi käteisellä.

  - Sitten jos perheeni olisi voittanut lotossa päävoiton, niin sen summan olisi saanut heti kerralla käteisenä mukaan esim. lähikaupan infopisteestä, sillä toki siellä olisi ollut meitä odottamassa iso rahasäkki, jossa olisi ollut vaikka jotain 10 miljoonaa markkaa seteleinä ja tietenkään kukaan ei olisi varastanut sitä säkkiä meiltä, olisivat vain katsoneet kateellisina, kuinka saimme ison rahasäkin mukaan. Olisi näin jälkikäteen ajatellen taitanut olla niin iso säkillinen rahaa, että sitä ei olisi pystynyt edes liikuttamaan ja miksi niitä rahoja olisi pidetty käteisenä kotona, kun melkein kaikki muut rahat olivat pankissa?

  -Pankkeihin liittyen minulla oli sellainen luulo, että kaikki joilla on jossain pankissa oma tili, niin heillä on siellä oma lokero, jossa heidän rahojaan siellä säilytetään ja kun ottaa omalta tililtä rahaa, niin se haetaan automaattisesti sieltä hänen lokerostaan.

  - Lapsi saa alkunsa, kun mies makaa hetken verran liikkumatta naisen päällä sängyssä siten, että heillä on molemmilla vaatteet päällä. Sitten naisella vain yllättäen on lapsi mahassa kaikkien sisäelinten joukossa ja sieltä se sitten yhtä yllättäen tupsahtaa ulos ilman mitään ennakkovaroitusta jonain yönä kun nainen nukkuu. Sitä vain herää siihen lapsen itkuun ja huomaa, että se on syntynyt.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Sieltä semmoset,
  Onko nykyään jo valot päällä?
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Niin no otsalampussa kyllä.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Luulin, että joka paikassa maailmassa puhutaan suomea. Siis äidinkielenä. Ihmiset sitten vaan opettelevat jonkun toisen kielen siihen päälle.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Minäkin luulin tuon pankki jutun olevan noin xD
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Ensin kusetettiin joulupukilla, muorilla ja tontuilla.

  Sitten kusetettiin jollain jumalalla. Sen tajusin humpuukiksi varmaan 10 vuotiaana !
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti