Miten saada orgasmi, vinkkejä?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "vieras", 05.05.2012.

 1. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Toivon asiallisia vastauksia samassa tilanteessa olleilta naisilta.

  Olen yli 30 v ja luulen etten ole koskaan saanut orgasmia. Hyvältä kyllä tuntuu mutta huipennus jää saamatta. Tai sitten orgasmi on ylimainostettu juttu... Eli yleensä olen todella kiihottunut ja hyvältä tuntuu ja fiilis kohoaa ja kohoaa mutta sitten jotenkin latistuu ja loppuu ennen huippua.

  Onko muilla ollut samaa ja sitten onnistuneetkin saamaan? Vinkkejä otan mielelläni vastaan.

  Onko vinkkejä hyviin vibraattoreihin joilla voisi testailla itsekseen ja harjoitella.
   
  #1
 2. Jos puuttuu

  Jos puuttuu Vieras

  Se klitoriksen huippu niin eihän se onnistu, laita kuva niin näkee miltä se näyttää.
   
  #2
 3. "karo"

  "karo" Vieras

  Sormi peppuun samalla kun mies työntyy sisääsi, ajattelet kiihottavia asioita. :p
   
  #3
 4. htrhrh

  htrhrh Vieras

  Mä en lähtis kokeilemaan vibran kanssa, ennemminkin niin, että siinä kohtaa kun alkaa tuntua tosi hyvältä, niin koske itseäsi hellemmin. Jos kosketus on liian "suora" tai "kova", niin ei orkku tuu, se pitää ottaa vähän hitaammin ja hellemmin siinä kohtaa. Monikin aattelee, että kun tuntuu hyvältä, niin sitte vaan kovempaa, mutta ei se aina mee niin.
  Ja siinä olet oikeassa, että ittekseen sitä kannattaa ensin opetella, ja joillekin on helpompi saada kun on vatsallaan makaamassa, toisilla selällään, joillakin jalat levällään ja joillakin jalat yhdessä.
  Suihkun kanssakin voi onnistua helpommin kuin vibralla, jos et usko, että omat kädet riittää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4
 5. "aloittaja"

  "aloittaja" Vieras

  Kiitos vastauksesta. Ihan hyvä pointti.
   
  #5
 6. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Kyllä sen tuntee jos sen saa... osta vaan joku vibra, sillä koskettele hellästi klittaa. Hyvä kosteutus niin ei satu.
   
  #6
 7. Blue

  Blue Vieras

  Koita saada joka todella hyvä suustaan oleva mies nuolemaan sua ja sitten keskityt vain siihen.
   
  #7
 8. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Apua, yli 30-vuotias eikä koskaan saanut orgasmia?! :O Tuleekohan sitä sitten koskaan saamaankaan...? Itse ainakin huomasin joskus ala-asteiässä miten sen orgasmin saa käsillä aikaan... Vaikka en mitenkään herkästi sitä miehen kanssa saakaan.

  Jos ei ollut provo niin tsemppiä ap:lle kadonneen orgasmin metsästykseen, kyllä saattaa seksin salat aueta ihan uudella tavalla jos ensimmäisen orgasmisi onnistut saamaan! ;)
   
  #8
 9. htrhrh

  htrhrh Vieras

  "Vibra" ja "hellästi" ei oikein sovi samaan lauseeseen :D Jos on yhtään herkkä, niin vibra on ihan väärä väline. Ja sitten on sellaisia naisia, joilla ei tunnu mikään miltään, vibrasta pitää ottaa kaikki tehot irti ennen kuin tuntuu yhtään miltään.
  Tossa vaikuttaa paljon fyysinen rakenne, joillakin klitoris on enemmän piilossam ja silloin sitä pitää koskettaa kovempaa, ja joillakin sitten taas ihan tosi herkkä, jolloin kevyt kosketus on paras, yhtään kovempi sattuu.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9
 10. "aloittaja"

  "aloittaja" Vieras

  [QUOTE="vieras";26204629]Apua, yli 30-vuotias eikä koskaan saanut orgasmia?! :O Tuleekohan sitä sitten koskaan saamaankaan...? Itse ainakin huomasin joskus ala-asteiässä miten sen orgasmin saa käsillä aikaan... Vaikka en mitenkään herkästi sitä miehen kanssa saakaan.

  Jos ei ollut provo niin tsemppiä ap:lle kadonneen orgasmin metsästykseen, kyllä saattaa seksin salat aueta ihan uudella tavalla jos ensimmäisen orgasmisi onnistut saamaan! ;)[/QUOTE]

  Ei ollut provo. Eikä tilanteeni ole ollenkaan harvinainen. On paljon naisia jotka eivät ole koskaan saaneet orgasmia. Sitäpaitsi ikä auttaa tässä asiassa niin että vaikka teininä ei ole saanut niin aikuisena homma jo toimii paremmin. Asia ei ole minua yhtään aikaisemmin haitannut ja olen nauttinut siitä että saan miehet nauttimaan mutta nyt olen tullut itsekkäämmäksi vuosien varrella :)
   
  #10
 11. Koirakin käy

  Koirakin käy Vieras

  Ja on ihan yleistä että teini pissikset nuolettaa omia värkkejään buudeleilla, ihan orgasmeihin asti.
   
  #11
 12. htrhrh

  htrhrh Vieras

  Kyllä mä tiedän monia naisia, jotka ei ole koskaan saanut orgasmia. Ja mä suosittelisin etsimään sitä itse, ja liukkari on hyvä apu siinä asiassa, ihan erilainen tuntuma kun on liukuvoide välissä. Tärkeintä on kumminkin se, että aivot on mukana touhussa, eli on riittävän kiihottavia mielikuvia, niistä ei tartte kelleen toiselle kertoa mitä ne on, mutta jos ajatus harhailee kauppalaskussa ja siinä, että pitäis ostaa uudet hammasharjat, ei orkkua tule.
   
  #12
 13. Täällä myös nainen joka ei koskaan ole saanut. Asiasta on tullut jopa jo riesa, koska tunnen olevani "viallinen" koska en saa ja huomaan että mies yrittää tosissaan, että saisi minut tulemaan. Tiedän että siinä kohtaa ei passaisi itse vaan miettiä, että siinä se yrittää... mutta kun ne eroottiset ajatuksetkaan ei napsahda nuin vaan päälle. Asia koettelee kovasti itsetuntoani, koska minusta tuntuu, että siellä se jossain on, mutta minä en vain osaa, olen joku maanantai painos. Tiedän myös, että ressaan asiaa liikaa ja sehän takuuvarmasti karkottaa orkut hevon kuuseen. Niin, en vain osaa. Olen muuten 30+ ikäinen.
   
  #13
 14. "vieras"

  "vieras" Vieras

  parhaiten saa kun mies nuolee. jotain aivan järisyttävää, jalat tärisi jopa. tuli mahdottoman raukee olo. muullalailla pääsee vain melkein huipulle, hyvältä se sekin tuntuu.
  Ja mulla ei ole kuin yksi mies ollut joka on ollut maailman paras nuolemaan. muut sinne suuntaan.
   
  #14
 15. "Lena"

  "Lena" Vieras

  Ite suositelen sähköhappasharjaa. Sitä kun vetelet hitaasti ylhäältä alas, niin jo pitäisi ruveta tuntunaan:)
   
  #15
 16. ohjetta

  ohjetta Vieras

  Tuolta ohjeita:

  http://www.youtube.com/watch?v=K6WkvH5X2u8
   
  #16
 17. "..."

  "..." Vieras

  Itse ostin viime vuonna vibran jossa on semmoinen perhonen ja sitten dildo samassa, se on aikas kiva ;) Miehen kanssa saan oikeastaan vain kun olen itse päällä tai hän tekee sen käsin. Kiva yhdistelmä on kans miehen kädet hommissa ja takaapäin samaan aikaan
   
  #17
 18. sdfghklkjhfd

  sdfghklkjhfd Vieras

  kuule ihan sähköhammasharja klitan päälle surisemaan niin eiköhän orkku alla tulla
   
  #18
 19. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Peesaan tätä. Mä olen niitä, joiden alakerta ei ole kovin tuntoherkkä. Useampaa vibraa olen kokeillut, kaikissa on lupauksista huolimatta liian pienet tehot. Sähköhammasharja on se, joka takaa orgasmin.
   
  #19
 20. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Mä olen 40 v. enkä varmaan ole saanut orgasmia kuin kaksi kertaa elämässäni. Eikä nekään mitään maailmaa järisyttäviä ole olleet, joten olen alkanut epäillä olenkohan oikeasti koskaan saanut. Toisaalta ei haittaa, toisaalta olisi kiva tietää miltä se tuntuu. Siksi varmaan seksi ei ole mulle niin tärkeää, koska en siitä mitään irti saa. Tuntuu vähän turhalta koko homma.
   
  #20
 21. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="vieras";27600764]Peesaan tätä. Mä olen niitä, joiden alakerta ei ole kovin tuntoherkkä. Useampaa vibraa olen kokeillut, kaikissa on lupauksista huolimatta liian pienet tehot. Sähköhammasharja on se, joka takaa orgasmin.[/QUOTE]

  Mullakaan ei tunnu missään sellaiset pienet klitorisvibraattorit joissa ei ole tehoa tarpeeksi. Itsellä toimii parhaiten suihku tai sitten sellainen hieromalaite johon saa erilaisia päitä. Tämä on

  Ja itsekin sain ekan orgasmini vasta yli 30-vuotiaana, oikeastaan vahingossa ensimmäisen kerran ja nyt saan jo tosi helposti. Miehen kanssa en edelleenkään mutta yksin kyllä. Mulla tähän on vaikuttanut varmasti se että jouduin lapsena kokemaan hyväksikäyttöä eikä mulle seksi edelleenkään ole mitenkään ykkösasia elämässä mutta ihan tyytyväinen olen kuitenkin nykytilanteeseen.
   
  #21
 22. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Luulisin, että ihmisten pitäisi ajatella rakastelevansa itseään kun masturboi. Siinä se idea. Tuottaa itselle hyvää oloa, ei seksi ole vain miestä lapsien tekoa varten. Naiselle on jalkojen välissä pillu jolla saada orkkuja. :)

  [QUOTE="vieras";27600776]Mä olen 40 v. enkä varmaan ole saanut orgasmia kuin kaksi kertaa elämässäni. Eikä nekään mitään maailmaa järisyttäviä ole olleet, joten olen alkanut epäillä olenkohan oikeasti koskaan saanut. Toisaalta ei haittaa, toisaalta olisi kiva tietää miltä se tuntuu. Siksi varmaan seksi ei ole mulle niin tärkeää, koska en siitä mitään irti saa. Tuntuu vähän turhalta koko homma.[/QUOTE]
   
  #22
 23. astrolabe

  astrolabe Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2011
  Viestejä:
  19 681
  Saadut tykkäykset:
  2
  Eri jutut toiminee eri ihmisillä. Tärkeintä luulisin kuitenkin olevan sen, että on täysillä läsnä tilanteessa, ei stressaa tai ajattele muita juttuja.
   
  #23
 24. Birgitte

  Birgitte Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2012
  Viestejä:
  2 357
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minulla oli tuo ongelma enemmän miehen kuin naisen kanssa. Miesten kanssa esileikki on ollut mukavaa, mutta itse yhdyntä viilentää tunnelman. Olen saanut miesten kanssa orgasmin vain olemalla itse päällä, muuten en muista koskaan saaneeni. Yhdynnän jälkeen tyydytin sitten itseni käsipelillä. En muuten saanut miehen kanssa orgasmia edes siten, että mies yritti auttaa kädellä. Ehkä vika siis sinullakin on väärässä asennossa tai jollain henkisellä tasolla?

  Naisten kanssa olen saanut orgasmin paljon helpommin kuin miesten kanssa, ja seksi on muutenkin rennompaa ja vähemmän pakonomaista. Erityisesti nykyisen avopuolisoni kanssa saamme niin paljon nautintoa pelkästään hyväilystä, että orgasmi itsessään on vain se 'mukava jälkiruoka mahtavan aterian päälle'.
   
  #24
 25. asiantuntia

  asiantuntia Vieras

  kokeilkaapa suihkulla...toimii...
  otatte suihkun pään irti ja suuntaatte suoraan klitorikseen....AAAH!... että tuntuu
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti