Miten tehdään KYSELYLOMAKE?? (opinnäytetyöstä kysymys)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja apua, 09.03.2009.

 1. apua

  apua Vieras

  Ihanko vaan wordilla teen? Miten ne jotkut saa siihen viivoja väliin jne..?? Tekeekö ne jollain eri ohjelmalla vai saako wordillakin sellaisia viivoja ja muita hienouksia? Siis tarkotan, että jos esim. paperi vaakatasossa ja tulee tavallaan kaksi palstaa siihen...

  Vai onko parempi vaaka vai pystylomake??
   
  #1
 2. Tekstinkàsittelyohjelmalla saa vaikka mità aikaiseksi (ideana myòs taulukko?). Tàrkeàmpàà kuitenkin kysymysten sisàltò ja luettavuus
   
  #2
 3. tuota

  tuota Vieras

  Miten oot päässyt tähän asti opinnoissa, jos et vielä koskaan ole kyselylomaketta joutunut tekemään? Ettekä ole harjoitelleet? Kysy niiltä muilta!!! TAI ohjaajalta. VAikea näin sivusta sanoa, kun ei yhtään tiedä millaisesta kyse, luulis silti, että jollain taulukko ohjelmalla tehty. TAi sit vaan wordilla ja sinne lisätty niitä taulukoita yms.
   
  #3
 4. vieras

  vieras Vieras

  Ota wordin ohjekirja esiin ja lue kohta lomakkeet. Pystymalli on helpompi arkistoida ;)

  t. sihteeri
   
  #4
 5. muu

  muu Vieras

  Ehkä mä en tätä kuitenkaan täällä kysyisi!?
   
  #5
 6. vieras

  vieras Vieras

  www.docendo.fi ja sieltä Visual-sarjan ohjekirjat, tilaa sellainen ja huomaat että maksavat yleensä itsensä takaisin, suosittelen.
   
  #6
 7. Laura

  Laura Vieras

  Me tehtiin kyselylomake ihan Wordilla. En tiedä, miten hieno sun lomakkeen pitäisi olla, mutta meillä kyllä ihan ajoi asiansa. Jaettiin kahvilassa asiakkaille asiakastyytyväisyyskysely.
   
  #7
 8. vieras

  vieras Vieras

  Kyllä sillä Wordillä saa tehtyä ihan mitä vaan, kunhan osaa käyttää ;) Vaakataso on ainoastaan parempi silloin, jos on paljon esim. paljon vaihtoehtoja, mistä valita, eivätkä ne mahdu rinnakkain pystysuunnassa.
   
  #8
 9. yökyöpeli

  yökyöpeli Vieras

  Kannattaa hakea kirjastosta lainaan Microsoft Office word käyytöohje, sen mukaan minkä vuoden versio sinulla on. Meillä kirjastossa on kaksi kaveria, jotka neuvovat ko. asioissa ja aina voi kysyä tietotekniikan opettajilta. Onko sinulla ketään tuttu, joka voisi neuvoa?
   
  #9
 10. vieras

  vieras Vieras

  peesi! tätä minäki ihmettelen kovasti.

   
  #10
 11. Greippi

  Greippi Vieras

  Hauskaa. Luuletteko te kenties, että esim. yliopistossa tehdään kyselylomakkeita alvariinsa? Itse tein tasan ensimmäisin ikinä tehdessäni gradua varten kyselyä ja veikkaisin että se on aika tavallista...
   
  #11
 12. vieras

  vieras Vieras

  Kyllä meillä oli kvalin ja kvantin kursseilla puhetta miten kyselylomake tehdään ja millaisia kyselylomakkeita voi ja kannattaa tehdä.. Ja kurssit ovat jo ennen proosemman tekoa.
   
  #12
 13. Greippi

  Greippi Vieras

  Eipä ollut meillä ympäristöpuolella mitään analyysikursseja. Taitaa kovasti vaihdella oppiaineesta toiseen. Ainakin ennen - voihan olla, että nykyään niitä jo on. Mutta ei se yliopisto-opinnoissa mikään keskeinen juttu kuitenkaan ole, osaako tehdä kyselylomakkeen vai ei. Sitä varten on olemassa ihan omia ammattilaisia.
   
  #13
 14. vieras

  vieras Vieras

  No mä valmistun nyt, enkä mä oo tehnyt yhtäkään kyselylomaketta. Mun tutkimus kun oli kvalitatiivinen eikä kvantitatiivinen...
   
  #14
 15. tt

  tt Vieras

  Kyselylomakkeen teko ei ole keskeinen taito tutkijalle, mutta eipä hänkään varmaan ilman tekstinkäsittelyn osaamista tule toimeen työssään. Kyllä ne väitöskirjatkin suurimmaksi osaksi vielä itse kirjoitetaan wordilla, jolloin on osattava taulukoiden lisääminen, erilaiset muotoilut ym.
   
  #15
 16. vieras

  vieras Vieras

  Puhumattakaan jos on sähköinen kysely ja tehdään oikeasti tietokoneella täytettävä lomake, jolloin on saatava lomake-ominaisuudet lisäksi :saint:
   
  #16
 17. vieras

  vieras Vieras

  No mut siihenhän on sit jo omat ohjelmansa. Meillä teki muutama ja kyllä ne käytti netistä semmosia valmiita pohjia.
   
  #17
 18. tuota

  tuota Vieras

  On peelo kanankakka, kuten tuolla viestissäni jo totesin
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Hassua koska itselläni tehtiin kyselylomakkeen laatiminen ylä asteella:rolleyes:
   
  #19
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti