miten toipua masennuksesta ilman lääkkeitä?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ............., 05.04.2011.

 1. .............

  ............. Vieras

  vai onko mahdollista?minulla on reilun vuoden ollu keskivaikea/vaikea masennus.olen syönyt lääkkeitä.(sepramil) välillä enemmän ja välillä lopetin.sain siis vieroitettua iteseni,mutta mieli alkoi painua uudestaan alas ja aloitin toisella lääkkeellä,jonka jouduin lopettamaan koska rinnoista rupesi tulemaan maitoa.nyt olen palannut citalopharmiin aika pienellä annoksell 20mg/pvä.se ei minulle riitä,mutta haluaisin lopettaa lääkkeet kokonaan.kun mieli on maassa vaikka syön lääkkeitä niin miksi en olisi ilman.vai olisiko parempi syödä hieman isompaa annosta.jotenkin vain tunnen huonoa omaatuntoa siitä että syön lääkkeitä enkä niitä haluaisi syödä vaikka toisinaan olo onkin parempi.haluaisin olla niikuin ennenkin.(aikaa ennen masennusta ja lääkkeitä)
   
  #1
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Älä lopeta. Mieli voi olla pahemmin maassa ilman niitä. Kannattaa nyt käydä masentavat asiat läpi, kun lääkitys auttaa pitämään ajatukset koossa.
   
  #2
 3. ..

  .. Vieras

  tehotonta annosta ei annata syödä, nosta annosta ja hoida itses kuntoon. aivot tottuu siihen masentuneeseen olotilaan jos ei hoida itseään kuntoon siitä saa sitten elinikäisen kumppanin :(. nosta annosta, sitte ylös ulos ja lenkille. opettele hyvät rutiinit ja pidä niistä sitten kiinni. kun vain lähdet joka aamu tööhin ja illalla ulos ja hoidat asiat niin vähitellen ne väsyttävät aina vaan vähemmän. jos odotat sohvalla tv:tä katsellen että olosi helpottaisi niin niin ei koskaan käy.
   
  #3
 4. .

  . Vieras

  Lääkeannoksia ei kyllä ruveta itse nostelemaan.

  Lääkkeiden popsiminen pelkästään ei välttämättä auta. Keskusteluapua pitäis saada.
   
  #4
 5. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="vieras";23518970]Älä lopeta. Mieli voi olla pahemmin maassa ilman niitä. Kannattaa nyt käydä masentavat asiat läpi, kun lääkitys auttaa pitämään ajatukset koossa.[/QUOTE]

  näin mullekin lääkäri väitti mutta ei pitänyt paikkaansa. en silti kyllä kehota ketään kokeilemaan itse.
  itsensä pakottaminen yhteen pieneen asiaan kerralla auttoi mulla, mutta oli se julmetun vaikea ja todella pitkä prosessi. ennen sitä olin vuosia hoidossa ja söin lääkkeitä eikä mikään muuttunut :|
   
  #5
 6. Deidre

  Deidre Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2011
  Viestejä:
  406
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niitä ei kyllä tosiaan kannata itsekseen alkaa nostelemaan / lopettamaan. Hakeudu keskustelemaan asiantuntijan kanssa. Nostatte vaikka yhdessä annosta. Ne tabletithan on kuitenkin melko harmittomia, eikä niiden syömisestä kannata mitään syyllisyyttä potea! Niistä kyllä pääsee sitten pois ajallaan. Eihän niihin fyysiseen koukkuun jääkään.

  Eli mene juttelemaan, ja hanki oikeaa hoitoa. Ei mitään sellasta mihin ne on ensimmäisenä työntämässä - vaadi ammattilaista, ja jutteluaikaa monta kertaa viikossa.
   
  #6
 7. aimi

  aimi Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lääkärin opastuksella etsitte sinulle sopivan ja sinua auttavan lääkkeen. Keskustelu avusta on myös apua, mikäli olet keskustelevaa ja avointa sorttia...
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti