Mitenkä armeijasta saa vapautuksen??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja puusilmä, 10.01.2009.

 1. Diabeetikko

  Diabeetikko Vieras

  Itse ei tarvinnu keksiä mitään selityksiä. Jos puhun ihan totta ni eivät antaneet edes avata suuta kutsunnoissa. Lähettivät suoraan kotiin C:n papereilla. Olisin halunut mennä inttiin mut eivät perkl.... antaneet.
   
  #76
 2. r

  r Vieras

  voi esittää olevansa HOMO
  kaikki minun rokkarikaverit aikoinaan tekivät niin ja ihan hyvissä hommissa ovat nykyään
  ja kukaan ei ole oikeasti homo, mutta sillä perusteella sai vapautuksen tuosta vain
   
  #77
 3. sox

  sox Vieras

  Joo Hesassa oli eräs lääkäri aikoinaan, jolle porukka meni krapulassa/päiväkänneissä ja riitti että istui ja tuijotti maata ja sanoi "minua ahdistaa mennä armejaan kun siellä on niin paljon miehia" tms ja vapautus tuli tuosta vaan.
  Tiedän todella monia, jotka esittivät homoa
   
  #78
 4. Niinpäti

  Niinpäti Vieras

  Omakohtaisesti meillä sai pari tyyppiä samantien tuvasta lähtöpassit kun mutisivat jotain sekavaa ja höpisivät aseista ties mitä eli luultavasti esittivät hulluja tai olivat hulluja. Armeija ei todellakaan halua mitään sekopäitä joukkoonsa vaan täysjärkisiä ihmisiä, se ei ole paikka missä hulluista tehdään normaaleja vaan nämä hullut vaarantavat kaikkien muiden turvallisuuden.
   
  #79
 5. Miehet käyvät armeijan ja pojat keksivät tekosyitä välttääkseen intin.
   
  #80
 6. näin se on

  näin se on Vieras

  Nössöt käyvät intin koska he haluavat tulla alistetuksi ja eivät tajua että se "komentelu" on täysin naurettavaa

  Ikinä ei tule olemaan sellaista sotaa suomessa johon tarvitaan armejaa
   
  #81
 7. Niinpäti

  Niinpäti Vieras

  Suomi tulee aina tarvitsemaan asevelvollisuus armeijan, valitettavasti johtuen tuosta meidän naapurista, koskaan ei tiedä kuka siinä maassa nousee valtaan. Toivotaan, että rauhaa kestää pitkään ja onhan tätä jo kestänyt ihan kivasti. Uskottava puolustus on paras tae rauhasta.
   
  #82
 8. "hoo"

  "hoo" Vieras

  Mun mies sai vapautuksen armeijasta 6 viikon jälkeen. Syy: paha atooppinen ihottuna. Ikinä ei tarvi mennä kertaamaan eikä mihinkään. Vain, jos sota tulee, niin voidaan kutsua hommiin.

  Kaksi viikkoa kärvisteli siellä, sitten joutui sairaalaan iho-ongelmien takia. Sairaalassa viikko ja sieltä tuli käsky, että joka ilta annettava mahdollisuus käydä suihkussa, muuten iho ei kestä. Viikko armeijassa, viikko sairaalassa ja viikko armeijassa. Taas kun joutui sairaalaan, niin sai paperit, joilla pääsi kokonaan pois. Mun mies olis halunnut olla armeijassa, mutta ne vatipäät siellä ei antanut mahdollisuutta olla. Joka ilta pääsi kyllä suihkuun, mutta sitten ei kerinnyt käydä vessassa eikä pestä hampaita...
   
  #83
 9. Niinpäti

  Niinpäti Vieras

  [QUOTE="hoo";21931723]Mun mies sai vapautuksen armeijasta 6 viikon jälkeen. Syy: paha atooppinen ihottuna. Ikinä ei tarvi mennä kertaamaan eikä mihinkään. Vain, jos sota tulee, niin voidaan kutsua hommiin.

  Kaksi viikkoa kärvisteli siellä, sitten joutui sairaalaan iho-ongelmien takia. Sairaalassa viikko ja sieltä tuli käsky, että joka ilta annettava mahdollisuus käydä suihkussa, muuten iho ei kestä. Viikko armeijassa, viikko sairaalassa ja viikko armeijassa. Taas kun joutui sairaalaan, niin sai paperit, joilla pääsi kokonaan pois. Mun mies olis halunnut olla armeijassa, mutta ne vatipäät siellä ei antanut mahdollisuutta olla. Joka ilta pääsi kyllä suihkuun, mutta sitten ei kerinnyt käydä vessassa eikä pestä hampaita...[/QUOTE]

  Ihan ymmärrettävää, mullakin on pari kaveria mitkä olisivat haluneet käydä intin, mutta ei tuo terveys antanut myöten. Itse kävin intin sentakia koska koin sen tärkeäksi, mutta ymmärrän sivareita ja totaalikieltäytyjiä, jokainen valitkoot itse oman vakaumuksensa ja pitää kunnioittaa myös erilaisia mielipiteitä se kun kuuluu vapaaseen maahan :)
   
  #84
 10. .

  . Vieras

  Ei muutako hasissätkä suuhun armeijassa, niin ne oikein heittää sieltä pihalle. Armeija vihaa huumeita. Tietysti siitä voi tulla pieni huumausainerikkomus.
   
  #85
 11. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Ei tulekaan: jos haluat rauhaa valmistaudu sotaan.
   
  #86
 12. "Hui"

  "Hui" Vieras

  Pelottaa Suomen tulevaisuus jos nuoret on tuollaisia...
   
  #87
 13. "vieras"

  "vieras" Vieras

  [QUOTE="Hui";21931988]Pelottaa Suomen tulevaisuus jos nuoret on tuollaisia...[/QUOTE]

  Yllättävän paljon paskasakkia nykynuorisossa. Jättävät taakkansa tunnollisen ja ajattelevan nuorison kannettavaksi, mutta eiköhän me selviydytä siitä.:)
   
  #88
 14. "Vierailija"

  "Vierailija" Vieras

  Mulla on kohta se terveystarkastus, joka on nyt vähän viimetingassa, kun on ahdistanut kaikki armeijaan liittyvä. Olen ollut myös parivuotta jossain psygolokisella osastolla. ELi onko mitään toivoa että saisin vapautuksen tai edes lykkäyksen?
   
  #89
 15. "vierailija"

  "vierailija" Vieras

  [QUOTE="Vierailija";21942612]Mulla on kohta se terveystarkastus, joka on nyt vähän viimetingassa, kun on ahdistanut kaikki armeijaan liittyvä. Olen ollut myös parivuotta jossain psygolokisella osastolla. ELi onko mitään toivoa että saisin vapautuksen tai edes lykkäyksen?[/QUOTE]


  Heh... hyvin siinä kävi ja sain kolme vuotta lykkäystä.
   
  #90
 16. häh????

  häh???? Vieras

  Miksi sieltä pitäisi saada vapautus?
   
  #91
 17. "vierailija"

  "vierailija" Vieras

  Noh..MItes sen nyt sanois.. joitakin se vaan ahdistaa pahasti taikka masentaa, eikä yksinkertaisesti pääse menemään vaikka aseella uhattaisiin. Itse en ainakaan pysty vaikka kovasti halusinkin.
   
  #92
 18. oub

  oub Vieras

  #93
 19. oub

  oub Vieras

  [​IMG]
   
  #94
 20. ...

  ... Vieras

  Mites muuten tuo armeijasta vapauttaminen seuraavista syistä:
  Ollut vähän sydänvikoja, aortanläppä vuotanut. vuoto tosin loppui mutta pitäisi vissiin taas vuoden tauon jälkeen käydä kuvauttamassa.
  Sitten olis atooppista ihottumaa jaloissa joka puhkeaa hikoillessa tai pitkiä kalsareita käyttäessä.
  Kolmanneksi olisi ympärivuotinen nuha ja syksyisin aamupahoinvointia johtuen homeitiöistä.
  Neljänneksi olisi sitten suolisto ongelmat eli suoli vuotaa verta ja alkaa oireilemaan jos tulee syötyä jotain missä maitoa on tai stressistä.

  Eli mitä luulette huolitaanko minua armeijaan? Anteeksi sekava viesti ja huono ulkoasu, kun kiireessä pitäny kirjottaa!
   
  #95
 21. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Jos jankuttaa koko ajan, että kylläpä tuulee, kylläpä tuuleem kylläpä tuulee. Sitte kun siihen kyllästytään ja saa vapautuksen, kannattaa lähtiissä sanoa: Jopa heitti tuulemasta.

  Toimi. Ainakin kerran.
   
  #96
 22. huonosoturi

  huonosoturi Vieras

  Minut kannettiin armeijaan, ja parintunnin päästä sieltä ulos. Ei paha, kunnei tarvinnut edes itseään rasittaa. Paitsi pitämällä itsensä horisontin mukaan. Eipä ole enään asiaa sinne.
   
  #97
 23. sa-int

  sa-int Vieras

  Miehet käy armeijan ja pojat miettivät miten sieltä sa vapautuksen.
   
  #98
 24. Pieniukko

  Pieniukko Vieras

  Saisikohan vapautuksen jos on liian pienimies lähtemään inttiin? Itteläni on vain mittaa 162cm/50kg johtuen kasvuhormoonin vajaus taudista... Pelkään että kantamukset,rinkat, aseet tulevat liian raskaiksi, varsinkin kun pelkkä rinkkakin painaa 40kg. Voimassa sen sijaan ei ole mitään "vajausta" penkistä nousee 65kg muutaman kerran joka on tän kokoselta mieheltä paljon.
   
  #99
 25. Näin

  Näin Vieras

  Moni tuttu on ottanut F.n paperit kertomalla käyttävänsä heroiinia. ikinä ei tarvitse armeijaan päin katsoakaan.
   
  #100
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti