Muistot - seksiä rakkaudesta

Viestiketju alueella 'Eroottiset tarinat' , aloittaja Oregon, 23.07.2019.

 1. Oregon

  Oregon Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  8
  Rakkaus on jäljellä, mutta seksi loppui pari vuotta sitten. Siis pari vuotta, se on pitkä aika yli viisikymppiselle miehelle.

  Ehkäpä tämä puolison sairaudesta johtuva aika olisi helpompi kestää, jos ei olisi niitä muistoja.

  Tässä muistoja yhteisen taipaleemme alkuajoilta - kun kaikki oli vielä hyvin.

  Kun tuo ihana nuori tyttö alkoi osoittaa vastakaikua kiinnostukseeni. Märät unet alkoivat muuttua todellisuudeksi.

  Kun huomasi olevansa samassa saunassa tuon ihanan tytön kanssa. Vaikka miten yritti keskittyä muihin asioihin ja Corollan talvirenkaisiin, alkoi kalu ensin aavistuksen kovettua. Ja jokainen mies tietää, että juuri se alkukovettuminen on itsessään niin ihanan tuntuista, ettei paluuta ole. Häpeillen ja nolostuen istui lauteilla, kun kalu jatkoi suoraviivaista matkaansa ylöspäin nuoruuden innolla.

  Sitten katsoa tytön kasvoihin odottaen inhoa ja torjuntaa. Ja löytää kasvoista iloa ja hyväksyntää, uteliaisuuttakin. Jälkeen päin saada kuulla, että tyttö oli niin onnellinen alastomuutensa aiheuttamasta reaktiosta.

  Saunassa ei vielä kosketeltu, mutta ensimmäinen kerta oli jo lähellä. Ja sitten – vanhempien lähdettyä lomamatkalla – oli aika.

  Vanhempien sänkyyn oli levitetty oma lakana. Ujous ja epävarmuus, mutta myös molemminpuolinen halu. Yhteinen suihku ennen sänkyyn menoa, ja ensimmäinen kerta, kun koskettaa muutakin kuin kättä tai antaa ujon suudelman huulille. Toisen vartalon saaminen omaansa kiinni lämpimän veden valuessa ja viimein täysin avoin seisokki, jota suorastaan ylpeänä esittelee. Ja jota tyttö ihastuneena koskettaa, ensin hellästi ja varovasti, sitten lujalla otteella. Terska, varsi, kivekset, kaikki saavat osansa.

  Siirtyminen sänkyyn ja se hellä yhteinen epävarmuus siitä, onko ensimmäinen kerta tytölle kivulias. Käden vieminen tytön rinnoille, mikä pehmeys ja suloisuus! Kivikovat nännit... Sitten käsi laskeutuu vatsalle.. vielä alemmas.. ja viimein tavoittaa sen ihanan kummun, joka lämpimänä, pehmeänä, suloisena ja ihanalle tuoksuvana odottaa jo malttamattomana. Tyttö tarjoaa itseään kädelle nostamalla kevyesti peppua. Sormien upottaminen märkään pehmeyteen. Tältä tyttö tuntuu, ihanampaa kuin olisi koskaan voinut kuvitella.

  Hellää suutelua, jossa kehitytään koko ajan taitavammiksi. Sormet ja kädet opettelevat tuottamaan toiselle nautintoa, tyttö suorastaan värisee. Sitten asettuu selälleen ja avaa jalkansa. Ilmaisee olevansa valmis ensimmäiseen rakasteluunsa. Paljastaa minulle kaikkensa.

  Epävarmuuteni siitä, tuotanko kipua ja meneekö ainutkertainen tilaisuus sellaiseksi sähellykseksi, mitä eka kerta usein kuulemma on.

  Tyttö on märkä, mikä tuntuu taivaalliselta terskalla. Kalu hyväilee ensin häpyhuulia ja jokin vaisto neuvoo etenemään hitaasti syvemmälle, vain pieni liike kerrallaan ja sitten jälleen melkein ulos saakka. Taas vähän syvemmälle. Tytön kädet puristuvat yhä voimakkaammin selkääni ja tuo ihana vartalo myötäilee liikkeitäni ottaen hiljalleen kaluani sisälleen yhä syvemmälle.

  Ja sitten – melkein huomaamattani – tajuan olevani rakkaani sisällä koko matkalta. Pohjassa asti. Tyttö suutelee intohimoisemmin kuin koskaan ja viestittää, että jatka... jatka. Kukaan ei ole opettanut panemista, mutta se alkaa sujua kuin itsestään. Tyttö myötäilee vartalollaan ja ohjailee kaluani. Pillu sykkii tiukkana ympärilläni ja vedän itseni ulos. Seuraa yhteinen naureskelu kondomin asettamisessa, ensimmäinen yritys epäonnistuu. Ja seuraa jotain, mitä en ollut ajatellut etukäteen. Ennen toista kondomiyritystä tyttöni ottaa minut hellästi suuhun välittämättä siitä, että se on hänen omista mehuistaan märkä. Katson alaspäin noihin vihreisiin silmiin, jotka hellän tyttömäisesti katsovat takaisin munani suussaan. Sitten tyttö päästää munani ja asettaa kondomin ilman ongelmia. Vuosikymmenten ajan tästä ensimääisestä kerrrasta lähtien hän teki sen aina. Tai no, aika usein rakastelu sujui ilman kondomia... ehkäpä jopa useimmiten. Ihmeellistä, ettei vahinkoja tapahtunut.

  Ja sitten tunne siitä, kun työnnyn takaisin tyttööni. Nyt ilman laukeamisen pelkoa. Tytön rinnat.. suu.. kädet ovat taivaallisen tunuisia kaluni rakastaessa tyttöäni hänen sisällään. Tiukka naisenalku, jonka sykkivä suloisuus saa nopeasti aikaan tunteen, josta ei ole paluuta. Ensimmäinen laukeaminen tytön kanssa on uskomaton kokemus. Öinen siemensyöksy yksin on pojalle aina sotkua ja epämukavuutta. Nyt sperma ei olekaan ongelma. Laukeaminen, jota tyttökin haluaa. Uskomattoman pitkä sperman pumppaaminen tytön sisällä vailla pienintäkään halua irtautumiseen. Sitten viimein varovasti kondomista kiinni pitäen pois tytön sisältä samalla tuota kaunista pillua katsoen. Nuoressa naisessa on jotakin suloisuutta. Ja vielä tytön utelisaisuus hänen nuolaistessaan kalun päätä: miltä sperma maistuu...

  Yhteinen aikuisuus tuo seksiin paljon lisää, osaamista, toisen halujen tunetmista, ja kaikkeen siihen saimme kauniin alun. Ekakertamme onnistui vastoin kaikkia tarinoita!

  Jonkin aikaa tyttöni oli kyltymätön. Suihinottoa elokuvissa, rakastelua hänen äitinsä mökillä vain ohuen sermin erottaessa äidin ja tyttären, soutuveneessä kaislikossa vanhan kalastajan osuessa paikalle ja tyttöni vain jatkaessa kalastajan nähden... jälkeen päin sanoi sen kiihottaneen rajusti.

  Nyt, kun kaikki tuo on ohi eikä seksiä ole ollut lainkaan kahteen vuoteen on jäljellä vain syvä kiintymys ja onni siitä, että tuon kaiken sai kokea yhdessä. Puhumattakaan kaikesta siitä aikuisesta seksistä, josta olisi omat tarinansa.

  Tilanne ei tule hänen osaltaan muuttumaan – sairaus on parantumaton. Mistä lohtu? Minun elämäni ei pitänyt vielä pysähtyä.

  Nauttikaa ihmiset jos voitte!
   
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #1
  Viimeksi muokattu: 03.08.2019
 2. Madame Medusa

  Madame Medusa Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2019
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Oregon

  Oregon Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  8
  Haha, kirjallisuuden ymmärtäminen ei ehkä ole vahvin lajisi. Tuo nuori tyttö on siis naiseni nuorena. Ja minä. Myös nuorena.

  Otsikko auttaa ymmärtämisessä, mutta pitihän tämäkin selittää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3
 4. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  Ihana tarina. Johti harhaan ennen kuin lopussa selkeni. =)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4
 5. Oregon

  Oregon Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2012
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  8
  Hyvä kun kerroit, että harhaan voi johtaa. Laitoin selventävän lauseen alkuun.

  Ja kiva että pidit.
   
  #5
 6. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  Tykkäsin siitä, että asia avautui vasta lopussa.
   
  #6

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti