Muita, jotka pettyneet Wii Fit -peliin?

Ostin kyseisen pelin Wiille ja miten pettynyt siihen olenkaan. :( Mielestäni aivan surkea peli. Ostin nimenomaan liikuntamielessä ja siinä kaikki liikuntajutut on jotenkin tylsiä, lyhyitä, typeriä pintaraapaisuja, esimerkiksi nyrkkeily aivan kammottava. Koko ajan tulee lisäksi turhia valikoita jne.

Toinen liikuntapeli, jota olen pelannut on EA Sports Active 2 ja se on todellinen kuntoilupeli. Olen aivan rakastunut siihen ja siinä pelissä pääsee todella liikkumaan, sykemittari mittaa sydämensykkeen, kalorilaskuri pyörii koko ajan jne. Liikuntamuodot miljoona kertaa parempia ja mielenkiintoisempia ja kaikki muukin niin paljon parempaa, valikot, ulkoasu, online-yhteisö jne.

Kaduttaa, että ostin koko Wiin, kun nimenomaan tuo Wii Fit ja tasapainolauta oli se miksi halusin juuri Wiin. Active 2:n saisi myös PS3:lle ja jos olisin tiennyt millainen pettymys Wii Fit on, en olisi koskaan sitä hankkinut vaan ostanut mieluummin PS3:n.

Millaisia kokemuksia muilla on Wii Fitistä? :)
 
"tiipii"
Meillä lapset vonkas Wii;tä joululahjaksi ja justiinkin noita liikuntajuttuja..Saatiin lainaksi laite, ja olikohan Sport(ei kuiteskaan sitä tasapainolautaa ollut) ja monta muuta peliä..Pari päivää kun sitä pelasivat, ilmoittivat, etteivät halua sitä.Meille ostetaankin vain PlayStation 3:n "Move-jutut", kun pleikka on ennestään..
 
"vieras"
Meillä myös wii fit kuntoilun osalta pettymys. Jotain liikettä kokeilin ja muuten on pelattu vaan niitä pelejä. Kiva vinkki että se toinen kuntoilujuttu on parempi. Pitänee hankkia se.

Onko joku niitä uusia party-pelejä pelannut?
 
Beep
[QUOTE="vieras";22694354]Xbox ja Kinect parempi vaihtoehto. Ei tarvi kapuloita heilutella eikä liikunta-alue rajoitu ainoastaan laudalle.[/QUOTE]

Toi on varmaan tulossa meille.
 

Yhteistyössä