Muita ketkä tehneet lapsen tarkoituksella ennen kun on oltu kauvan yhdessä?

Viestiketju alueella 'Äidit 20-30v' , aloittaja MaalisMamma80, 22.06.2007.

 1. MaalisMamma80

  MaalisMamma80 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2005
  Viestejä:
  70
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipa nyt pitkä ja monimutkanen otsikko... :LOL: Eli ideanan oli jakaa kokemuksia siitä kun löytää sen oikean, ja alkaa samantien perustaa perhettä...millaisia kommentteja saitte muilta, reaktioita ym... =)

  Meillä tarina menee niin että tavattiin, rakastuttiin, mutta yhteen päädyttiin vasta noin puolen vuoden päästä siitä hetkestä...molemmat urheilijoita, ja lähdimme heti tavattuamme molemmat leireilemään eripuolille maailmaa (mies etelä-afrikka, minä USA)...sitten kun loppujen lopuksi päädyttiin yhteen , niin kuukausi siitä olin onnellisesti ja suunnitellusti raskaana... :D Sukulaisten ja tuttavien reaktiot oli vaihtelevia, ystäväni ottivat asian jotenkin kaikkein "raskaiten"...vaikka kukaan ei kylläkään sanonut pahasti, taikka moittinut tai muuta...onneksi... :) Taisivat nähdä päällepäin että tässä se nyt on, ja kuinka onnellinen olin... :heart:

  Eli kokemuksia kuinka muilla... ;)
   
  #1
 2. MargeSimpson

  MargeSimpson Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2007
  Viestejä:
  7 539
  Saadut tykkäykset:
  1
  Esikoinen syntyi ennen kuin vuotta oltiin yhdessä ehditty olla. Ja ihan kummankin tahdosta ja toiveesta. Tarinan olen kirjoittanut Äidit alle 20v puolelle, alle 2kymppisiä silloin esikoisen syntyessä oltiin.
   
  #2
 3. Tuulia79

  Tuulia79 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä lapsi sai alkunsa aika nopeasti seurustelun alettua. Lähinnä positiivista on ollut suhtautuminen.
   
  #3
 4. Kiin

  Kiin Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2004
  Viestejä:
  7 348
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me oltiin tavattu reilu kuukausi ennenkun ruvettiin yrittämään lasta. Tosin yritettiinkin sitten 2v. ja hoidot käytiin läpi ennenkuin tämä raskaus sai alkunsa :heart: La 4.2.2008.
   
  #4
 5. Nalletar

  Nalletar Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  404
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me oltiin n.3kk yhdessä kun muutettiin yhteen, n. 5kk seurustelun jälkeen kihloihin, n.6kk seurustelun jälkeen päätettiin että lapsi saisi tulla. Reilut 10kk meni ennen kun sitten tulin raskaaksi ja yli 2 vuotta kerittiin kaksistaan olemaan ennen lapsen syntymää. Nyt ollaan oltu yhdessä yli kolme vuotta ja naimisiin menossa.
   
  #5
 6. tähtihedelmä

  tähtihedelmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  1 797
  Saadut tykkäykset:
  0
  me muutettiin yhteen 4kk seurustelun jälkeen ja kuukauden päästä muutosta olin raskaana. mä olin nuori, meillä oli (ja on vieläki) iso ikäero joten seurustelu oli kaikille aika järkytys, saati sitte ku ilmotin olevani onnellisesti raskaana. sain aika törkeitä kommentteja, suunilleen kaikki tutut epäili suhteen kestävyyttä ja mun vanhempien mielestä abortti olis ollu ainoa ratkasu tilanteeseen.
  mä sen sijaan oon aina tehny niin ku musta on oikeelta tuntunu vaikkei se oliskaan ollu niin viisasta. joten 5v myöhemmin elän edelleen saman miehen kanssa vakiintuneessa, onnellisessa suhteessa ja lapsiakin on jo kolme. =)
   
  #6
 7. sommarcat

  sommarcat Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2007
  Viestejä:
  3 037
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olimme olleet aika tarkalleen vuoden yhdessä kun tulin raskaaksi..puoli vuotta oltiin sitä puhuttu. Onnellisia olemme ja tuntuu muutkin olevan! !Kommentti joka pahasti kavahti korvaan tuli anopiltani, joka kovasti innokkaana ehdotteli että menisimme naimisiin ristiäispäivänä. Siinä toppuuteltiin, ettei nyt hätiköidä. Anoppi että miten niin, hätiköittehän te jo lapsenkin suhteen...Että oikein mukava anoppi mulla! :headwall:
   
  #7
 8. Hippoliina

  Hippoliina Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2005
  Viestejä:
  3 041
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me oltiin tiedetty toisemme jo pitkään, mutta ei koskaan edes juuri juteltu. Seurusteltiin molemmat omilla tahoilla. Sitten molemmat eros ja siitä hetkestä mä asuin miehen luona, vaikka oma osoite olikin käytännössä vielä vanhempien luona. Puoli vuotta asuttiin niin, ja etsittiin koko ajan yhteistä kämppää, kunnes sit löytyi. Lasta yritettiin jo miehen asunnossa, ja kunnolla alettiin yrittää yhteiseen asuntoon muuttaessa. Asunto valittiin vielä niin että kun lapsi tulee mahdutaan hetki siinä asumaan. Miehellä kun oli vain pieni yksiö. Varmaan puoli vuotta suunnilleen lasta yritettiin kunnes tärppäsi. Kukaan ei ole mitään sanonut, vaikka mies on ollut joskus jopa naimisissa. Kun miehen luona asuin tuli mummolta pahaa kommenttia että pitäisi asua kotona eikä ottaa miestä jolla jo kaksi lasta on ennestään.
  Yhteisessä asunnossa ollaan asuttu nyt 1,5 vuotta, tyttö 6kk. Onnellisia ollaan. :hug:
   
  #8
 9. PikkuOtus

  PikkuOtus Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tapasin mieheni netissä yli kuusi vuotta sitten.Vaihdoimme sen jälkeen viestejä jopa vuoden verran ennen kuin soiteltiin ja alettiin tapailemaan.pian sen jälkeen aloimme seurustelemaan.kauko suhde jatkui reilu kaksi vuotta ennen kuin muutimme yhteen.olemme asuneet nyt yhdessä reilu kolme vuotta ja vuosi kihloissa.nyt ekalla yrittämällä olen onnellisesti raskaana :heart:
   
  #9
 10. Santtu81

  Santtu81 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2005
  Viestejä:
  4 053
  Saadut tykkäykset:
  0
  No meillä ei ihan noin nopeeta kuin joillakin, mutta: Tavattiin ja heti tiedettiin sen toisen olevan se oikea. 4kk päästä kihloihin ja 2kk tästä muutettiin yhteen asumaan. Itsellä oli silloin opiskelut kesken ja sovittiin vauvan yrityksen alkavan kun olen työpaikan saanut valmistumisen jäkeen ja siellä hetken ollut. No 1,5v oltin yhdessä oltu kun vauva ilmoitti tulostaan. Naimisiinkin mentiin vielä ennen vauvan syntymää. Parin viikon päästä tulee 5v yhdessä oloa täyteen, viikon päästä on 3v hääpäivä ja lapsia on kaksi.

  Muut ovat oleet onnellisia, mutta anopilta tuli alussa paljon sanomista.
   
  #10
 11. mutsikka81

  mutsikka81 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2005
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Netti tuttavuus tääläkin. Kirjoteltiin ja soiteltiin pari viikkoa ja sit tavattiin uutena vuotena ja raskaaksi tulin maaliskuulla.Molempien toive saada perhettä. Odotimme heti kaksosia. Muutin miehen kans yhteen huhtikuulla eri paikkakunnalle ja oma talo ostettiin toukokuulla. Elokuulla kihloihin ja myöhemmin vasta naimisiin ku kaksoset oli reilun vuoden. Eselleen menee hyvin ja meillä kolaskin lapsi. :heart:
   
  #11
 12. Rouva Hulda huoleton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2007
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin myös meillä, eikä ole kyllä kaduttanut.

  =)
   
  #12
 13. Mintsu83

  Mintsu83 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  197
  Saadut tykkäykset:
  0
  Puol vuotta tapaamisen jälkeen mentiin kihloihin ja olin silloin jo raskaana pari kk ja asuttu yhdessä. Toukokuussa kun tuli kaks vuotta mentiin naimisiin, eikä ole tarvinnut katua tippaakaan =) Nyt tyttö siis 1v ja toinen vielä tulossa tänä vuonna. Miehen veli teki vie nopeemmin, puolen vuoden seurustelun jälkeen naimisiin ja lapsi tulossa. Nyt 8v naimisissa ja kaksi lasta =)
   
  #13
 14. kemppainen

  kemppainen Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  me oltiin miehen kans tapailtu 3kk kun poitsu sai alkunsa vahinkona jota en hetkeäkään ole katunut,yhdessä ollaan edelleen mihen kanssa ja poika komeat 7,5kk :attn: :attn:
   
  #14
 15. nelly83

  nelly83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2005
  Viestejä:
  1 993
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me oltiin ehditty seurustelemaan muutama kuukausi ennen kun annettiin esikolle lupa tulla. Molemmat sitä tahdottiin ja toivottiin. Tosin tästä meni 2.v ennen kun tärppäsi. Lähipiirille ei yrityksestä juurikaan puhuttu ennen hoitojen alkua.. Silloin oltiin yhdessä oltu jo se aikaa, että kukaan ei kritisoinut "nopeaa" toimintaa. Nyt poika 6kk :heart:

  Niin joo ja naimisissa oltu nyt muutama kk.
   
  #15
 16. pauliina82

  pauliina82 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2005
  Viestejä:
  742
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me tavattiin eka kerran kesäkuussa ja tammikuussa alettiin esikoista yrittämään ja hän syntyikin sitten jo saman vuoden marraskuussa,ennen sitä mentiin naimisiin.ja nyt meillä on 3 tyttöä,esikoinen täyttää tänä vuonna 5v.
   
  #16
 17. titinalle

  titinalle Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.06.2007
  Viestejä:
  199
  Saadut tykkäykset:
  0
  kavereit oltiin 3kk, sit alettiin seurustelee.. yhdes oltiin 2vko ja muutettiin yhteen( tai no mä ne omat tavarat kannoin pikkuhíljaa miehen asuntoon) 3kk seurustelua ni aloin odottaa esikoista.Kihlajaispäivä oli sattumalta päivä josta sai alkunsa. seuraavana helatorstaina naimisiin. sillä tiellä ollaan ja pysytään.
   
  #17
 18. Estu

  Estu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2007
  Viestejä:
  8 702
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me oltiin oltu yhdessä 8kk, kun esikoinen ilmoitti tulostaan. Tavattiin lokakuussa -02, kihlauduttiin huhtikuussa -03, muutettiin yhteen kesäkuussa -03 ja naimisiin mentiin marraskuussa -03 ja nyt odotan kolmatta lastamme syntyväksi 28.12 :heart:
   
  #18
 19. oohlalaa

  oohlalaa Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  kerettiin olla yhessä 4 kk ja päätettiin jättää ehkäsy pois.tärppäsi kuukauden jälkeen ja nyt ollaan tulossa onnellisesti vanhemmiksi.yeap =)
   
  #19
 20. Jupuli

  Jupuli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2007
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Reilu puol vuotta oltii yhdessä oltu ku raskaaks ekan kerran tulin, se oli aika "pitkä" aika ottaen huomioon ettei ehkäsyä missään vaiheessa käytetty (varmat päivät) :whistle:
  Eli selvää oli alusta asti, että yhdessä ollaan ja vauva saa tulla jos tulee. :heart:
  Kohta tulee 4v tapaamisesta ja lapsia on nyt 2, avioelämää on takana nyt n.1½v :heart:
   
  #20
 21. jenniS

  jenniS Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2007
  Viestejä:
  216
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me tavattiin 2006 helmikuussa,2006 toukokuussa mentiin kihloihin, huhtikuussa 2007 ensimmäinen raskaus joka päättyi km:n 5 viikolla, ja siitä samantien tulin uudelleen raskaaksi. Nyt ollaan oltu naimisissa 1½kk ja viikkoja 13+5
  Aluksi kyllä kuultiin, että miksi noin nopeasti jne..mutta kun tietää että toinen on se oikea. Se vain napsahtaa silloin. Nyt innolla odotetaan tammikuuta jolloin meitä on 4 ( miehellä on siis ennestään poika) :heart:
  Elämä on ihanaa :heart:
   
  #21
 22. sartsukka

  sartsukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2004
  Viestejä:
  1 854
  Saadut tykkäykset:
  0
  eli mailin sain 02 lokakuussa marraskuussa nähtiin joulukuussa muutin tänne (forssasta eli n.500km)03 mentiin kihloihin 03 maaliskuussa raskauduin meni 03 heinäkuussa kesken 03 syyskuussa plussasin 04 kesäkuussa tuli poika 04 elokuussa plussasin 05 toukokuussa syntyi poika joka kuoli 05 syyskuussa 06 kesäkuussa naimisiin 07 maaliskuussa plussasin ja nyt siis toivotaan että marraskuussa tulee nyytti.

  tässä lyhyesti
   
  #22
 23. Heikku83

  Heikku83 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2007
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tavattiin huhtikuun 16.päivä ja kihloihin heinäkuun 22 päivä. Esikoinen syntyi kolme viikkoa ennen ku oli meidän eka vuosi päivä. Kyllä sen vaan tiesi että nyt on aika =)
   
  #23
 24. satu86

  satu86 Vieras

  me alettiin seurustelee samana päivänä kun nähtiin (vuonna 2003). 10kk niin muutettiin yhteen ja mentiin kihloihin. ensimmäinen lapsi sai alkunsa kun oltiin oltu vuos 2kk yhdessä (valitettavasti esikoinen kuoli 20.4.05 "rv20" ) toinen lapsi sai alkunsa puolitoista kuukautta myöhemmin tuosta tapahtumasta. Tyttäremme syntyi 3.3.06 ja terveenä :heart: menimme naimisiin 22.4.06 ja samalla tyttäremme kastettiin janna annikaksi :heart: syyskuussa olemme olleet yhdessä 4 vuotta =)
   
  #24
 25. ihkuraksupoksu

  ihkuraksupoksu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2006
  Viestejä:
  4 891
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poika syntyi huhtikuusa 06, toukokuun 13 - tuli vuosi täyteen yhdessäoloa...06 :whistle:
   
  #25
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti