Mun maailmassani ei olisi aseita.

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja peace&love, 29.05.2012.

 1. "johan"

  "johan" Vieras

  no johan täällä on lueteltu..
   
  #76
 2. peace&love

  peace&love Vieras

  [QUOTE="johan";26367184]no johan täällä on lueteltu..[/QUOTE]

  mutta jos ihmiset eivät niitä käyttäysi niin miksi ne olisivat tarpeellisia?
   
  #77
 3. "johan"

  "johan" Vieras

  No onhan täällä muutakin turhaa.

  Kyllähän jotkut esimerkiksi harrastavat ampumista.
   
  #78
 4. Katylina

  Katylina Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2011
  Viestejä:
  8 054
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miksi ihminen ei saisi kasvattaa lihaa ja tappaa sen ja itse myydä ja saada siitä elantonsa perheelleen? Eikö esim. aseella tappaminen olisi miellyttävämpää kuin kurkun viiltäminen auki ja antaa eläimen kituen kuolla? Tai puukotella niin kauan kunnes eläin kuolee? Kumpi mahtaa olla eettisempi keino? Jos sinä et halua eläimiä tappaa ja syödä niin miksi muut eivät sitä saisi tehdä, eettisimmällä mahdollisella tavalla? Aseella oikein ampuessa eläin kuolee heti, puukolla se ei käy ihan niin nopeasti ja kivuttomasti. Harva on joutunut, koska näitä eläimiä harvennetaan. Mitä kävisi, kun eläimet lisääntyisivät rajattomasti ja yhteenotot aseettoman ihmisen kanssa tulisivat yleisemmiksi? Mitä sitten tekisit? Ja miten kastroisit miljardeja eläimiä? Kuka sen maksaisi ja tekisi? Ja miten sen saisi villieläinten kohdalla ihmiselle turvalliseksi, miten ajattelit leijonan tai jääkarhun kastroida? Saati hirven, norsun tai vastaavan? Ihminen tappaa omia lapsiaankin rajoittaakseen lisääntymistään, joten miten se on oikeampaa kuin eläinten tappaminen rajoittaakseen näiden lisääntymistä? Mielestäni väkivaltaa ei tarvitse olla, mutta sitä on mahdoton kitkeä. Ihmisen perusluonne, kateus ja viha sekä välillä rakkauskin ajavat ihmisiä siihen. Myös nälkä ja yleinen puute ajavat usein rikoksiin ja väkivaltaan. Onko oikein estää ihmisiä mahdollisesti puolustautumasta pahoja ihmisiä vastaan heidän parhaaksi katsomallaan tavalla?
   
  #79
 5. peace&love

  peace&love Vieras

  Koska mun mielestä on sairasta kasvattaa elävää olentoa ja tappaa se siksi että voisin syödä sen. Voi harmi, vähenisikö se sinunkin lihan syömisesi sitten kuitenkin kun joutuiitkin roiskuttamaan verta etkä vaan painaa liipaisimesta? Miten eläimet lisääntyisivät räjähdysmäisesti jos ne eivät olisi lisääntymiskykyisiä? Valitettavasti en ole tehnyt mitään sen suurempia rahoituslaskelmia asian suhteen, koska tämä on vain unelmani, minun unelmani, maailmasta jossa nauttisin elämästä. Enkä tiennyt että kaksplussalla kokoonnutte lapsen tappo talkoisiin ettette liikaa lisääntyisi, joku naureskeli pupujussien kondomeille, niitä on ihmisillekkin suunnattuja, kannattaisi kokeilla jos syntyvyyttä haluatte hallita.
   
  #80
 6. peace&love

  peace&love Vieras

  [QUOTE="johan";26367219]No onhan täällä muutakin turhaa.

  Kyllähän jotkut esimerkiksi harrastavat ampumista.[/QUOTE]

  niin voisihan sitä harrastaa vaikka puukotusta tai turpaan vetoakin.
   
  #81
 7. "johan"

  "johan" Vieras

  No lähinnä tarkoitin semmoista kiekkojen ampumistä ynnä muuta.
  Ja kyllähän nyrkkeilyä harrastetaan ja taitaa se joillakin olla oikein ammattikin.
   
  #82
 8. peace&love

  peace&love Vieras

  [QUOTE="johan";26367537]No lähinnä tarkoitin semmoista kiekkojen ampumistä ynnä muuta.
  Ja kyllähän nyrkkeilyä harrastetaan ja taitaa se joillakin olla oikein ammattikin.[/QUOTE]

  mutta entäs jos haluaa harrastaa puukottamista? :( eikö siihen ole mahdollisuuksia...voisihan se olla ammattikin.
   
  #83
 9. Silja.S

  Silja.S Vieras

  :LOL: Juuri todistit, että olet todellakin provo! Jos et osaa itse vastata tuohon kysymykseen, mutta osaat silti käyttää tietokonetta, olet provo. Katsos, jos olisit niin tyhmä, ettet tietäisi vastausta tuohon kysymykseen, et osaisi käyttää tietokonettakaan. Kuten itsekin tiedät: maailmassa ei ole koskaan suoritettu eläinten joukkokastroimista, koska se on jo teoriassa järjetön ajatus, käytännössä täysin mahdoton. Täytyy kuitenkin antaa sinulle kunnia nerokkaasta provosta :D
   
  #84
 10. peace&love

  peace&love Vieras

  Tajuatko sarkasmia :LOL: et taida. Pitikö sinun tosiaan googlettaa kuinka moni eläinlaji on kuollut sukupuuttoon kastroimisen takia? Niinpä, eipä olekkaan vaan juuri ihmisen ahneuden ja tappamisen halun takia. Eikä mulla ole tässä mitään "Maailma aseettomaksi vuonna 20??" kampanjaa menossa, jos et tajunnut. Tämä oli vaan haavekuva, ihmisellä saa olla unelmia, kaikkia ei voi toteuttaa. Toivottavasti sinullakin on? Harmi jos ei ole :(
   
  #85
 11. Lex

  Lex Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2005
  Viestejä:
  6 572
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehdottomasti olisi aseita. Käteviä metsästyksessä sekä viranomaiskäytössä.
   
  #86
 12. peace&love

  peace&love Vieras

  Mutta ilmeisesti Silja,S:llä on pakonomainen tarve lytätä kaikkien muiden ihmisten ajatukset, eikä hän myöskään pysty suvaitsemaan sitä että joku saattaa ajatella eritavalla kuin hän.
   
  #87
 13. .......

  ....... Vieras

  Aloittaja on suvaitsematon idiootti.
   
  #88
 14. KS

  KS Vieras

  [QUOTE="vieras";26358881]Tottakai on, itsekkin kasvatan montaa kymmentä erilaista hyötykasvia ja vihanneslajia. Mutta minä en täyty näillä, tarvitsen lihaa, proteiinia.

  Oletko muuten ajatellut, että jos koko maapallon väestö ei söisi kalaa, lihaa lintuja., niin, miten ravinto riittäisi maapallon väestölle, kun ruuasta on nyt jo pulaa?[/QUOTE]

  Jos kaikki se safka, mitä tehotuotetuille elukoille ympäri maailmaa syötetään, annettaisiin nälkäisille, niin nälänhätää ei olisikaan.

  Mutta toki suuryritykset tarvitsevat rahansa ja kansa joulukinkkunsa, ihan sama vaikka jotain afrikkalaista muksua heikottaa.
   
  #89
 15. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Ei nyt, mut mites sitten 10 vuoden kuluttua kun meitä on miljardi enemmän jne...
   
  #90
 16. .........

  ......... Vieras

  Afrikassa ei olisi minkäänlaista pulaa ruuasta, jos afrikkalaiset vaivautuisivat viljelemään maata edes jotenkin järkevästi. Ellei äly riitä, niin sitten pitää elää vihreiden ihannoimassa luontaistaloudessa. Siihen olennaisena osana kuuluu nälkä.
   
  #91
 17. Katylina

  Katylina Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2011
  Viestejä:
  8 054
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miten sä saat ne eläimet lisääntymiskyvyttömiks? Kerro jokin esimerkki, miten vaaralliset eläimet saataisiin tehtyä kyvyttömiksi lisääntyä? Ja sun mielestä siis on eettisempää tappaa eläin puukottamalla kuin ampumalla, jolloin kuolema on nopeampi? Mulle on tasan yks ja sama miten mun syömä eläin on tapettu, koska kaikkeen tottuu. Ja mitä ehkäisyyn tulee, mä kannatan ehkäisyn käyttöä erittäin paljon. Ikävä kyllä se ei ole mitenkään ilmiselvä juttu maapallolla ja väkiluku on huomattavassa kasvussa ja sitä joillain alueilla yritetään kontrolloida pakkoaborteilla.
   
  #92
 18. Orion-

  Orion- Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2007
  Viestejä:
  21 089
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä olis aseita, mut ei joukkotuhoaseita tms.
  Semmoset aseet joita metsästykseen tarvitaan.
   
  #93
 19. Silja.S

  Silja.S Vieras

  Googlettaa? Ei, kultareppana, en ole googlettanut mitään. Tiesin vastauksen googlettamattakin, koska kuten olen koko ajan hokenut: eläinten joukkokastroinnilla kantojen sääteleminen on mahdotonta. Ja mitä sarkasmiin tulee, tiedätkö mitä se on? Ketä kohtaan olit sarkastinen, itseäsikö? Jos et ymmärtänyt viestini pointtia, sitä, ettei kastroimalla sukupuuttoon tappaminen ole ollut mahdollista, koska kastroimalla lajien säännöstely on niin älytön ajatus, ettei kukaan ole siihen ryhtynyt, sinulla täytyy todella olla jonkinlaisia ongelmia ymmärryksen kanssa.

  Ai niin, mitä niihin unelmiin tulee: en tuhlaa energiaa haaveilemalla asioista, joita ei ikinä tapahdu. Haaveilen asioista, joita voi konkreettisesti tavoitella. Vaikka ne tavoitteet olisivat kuinka kaukana, ne eivät kuluta energiaani, koska tiedän niiden olevan mahdollisia.

  Parasta onnea valitsemallasi tiellä.
   
  #94
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 31.05.2012
 20. peace&love

  peace&love Vieras

  Aloitin aiheen ettei aseita tarvittaisi, haluatte kuitenkin että on mahdollisuus ammuskella ympäriinsä. Eläinten rääkkäys on ok, porkkanan syönti ehdoton nou nou. Eläimet saa tappaa, ihmiset saa tappaa ja juoda verta päälle. Mut hei, entä jos tapettaisiin kaikki ihmiselle "vaaralliset" eläimet? Oikeesti, saatais olla rauhassa, kyllä tuleville sukupolville riittää joku täytetty karhu jossain museossa? Ja tehtäis sitten niistä petoeläimistä Afrikan lapsille makkaraa? Tai tapettaisko ne Afrikan lapsetkin? Niitähän syntyy muutenkin niin paljon. Sitten koko maanosasta voitais tehdä joku hurvittelu ampuma alue :) jee! Mutta hei Silja, ota ihan iisisti harmi jos sun yöunetkin on mennyt kun olet nähnyt painajaisia eläinten kastroinnista :( jos se eläinten puukottaminen taas heikottaa Katylinaa joka haluaisi ampua omat lihansa niin mikset sitten ota possuja ja syö ne sitten kun kuolevat vanhuuttaan? Kestääkö liian kauan? Kuluuko grillihiliä liian tiuhaan tahtiin kun koitat pitää sitä lämpimä kunnes possu heittää lusikkansa nurkkaan? Kannatatteko muuten turkiksiakin? sehän vasta turhaa onkin. Mutta teillä on varmasti siihenkin jokin erittäin järkevä vastaus, miksi turkiksia tarvitaan, niille Afrikan lapsille kenties? eiku.....Ja muuten, miksi te sitten puserratte niitä penikoita tänne maailmaan jos nyt jo on ihmisiä pallolla liikaa? Miksi juuri Teillä on siihen oikeus?
   
  #95
 21. peace&love

  peace&love Vieras

  [QUOTE="vieras";26373294]Ei nyt, mut mites sitten 10 vuoden kuluttua kun meitä on miljardi enemmän jne...[/QUOTE]

  hmm, eli nälänhätää kärsiviin maihin ei edes kannattaisi lähettää ruokaa koska 10vuoden päästä kansaa saattaa olla miljardi enemmän?
   
  #96
 22. peace&love

  peace&love Vieras

  Niin ajattelinkin, sinun unelmasi taitavat koskea vaan materiaa ja rahaa.
   
  #97
 23. ruutiukko

  ruutiukko Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2011
  Viestejä:
  21 144
  Saadut tykkäykset:
  0
  tuliaseella ampuminen on nounou mutta jousella ampuminen on OK

  jousellakin ampuminen on nounou mutta ritsalla ampuminen on OK

  ritsallakin ampuminen on nounou mutta kirveellä heittäminen on OK

  kirveelläkin heittäminen on nounou mutta kirveellä lyöminen on OK

  kirveelläkin lyöminen on nounou mutta nyrkillä lyöminen on OK


  mihin panet rajan
   
  #98
 24. peace&love

  peace&love Vieras

  Itse en kannata minkäänlaista väkivaltaa. Onko se teille joku perustarve?
   
  #99
 25. ruutiukko

  ruutiukko Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2011
  Viestejä:
  21 144
  Saadut tykkäykset:
  0
  ei ole, mulle olennaista on se että väkivaltaa ei ole eikä niinkään se että millä apuvälineellä sitä toteutetaan
   
  #100
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti