Muutto Tampereen Kämmenniemieen "maalle"?

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja LiisaMatti+3, 01.03.2012.

 1. LiisaMatti+3

  LiisaMatti+3 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,
  Millainen on Kämmenniemi asua? Olemme 3-lapsinen perhe ja tekisi mieli muuttaa luonnonhelmaan ja vesien äärelle. Kuitenkin halutaan pysyä Tampereen kaupungin alueella palveluiden vuoksi. Bussiyhteys ja kaupat ja koulut tarvitaan tietty.

  Isomman pojan tulee saada oma huone, jotta me muut ja hänkin saa vähän omaa rauhaa ;) :). Nyt siellä on myynnissä taloja jopa alle 250 000 eli olis mahiksia :)
  Onko siellä rauhallista? Onko koulu kiva?

  Liisa
   
  #1
 2. lilyvalley

  lilyvalley Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2012
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!
  Kämmenniemi on toisaalta ihana paikka asua. On paljon luontopolkuja ja puistoja ja lapsille tekemistä. Paljon lapsia ja kaunista. Mutta se miksi me muutimme pois on tuo kylien ominaispiirre. Aina ollaan naapurin kurkussa kiinni ja kun lapset kiusaavat toisiaan niin ikinä "ei meidän Mikko". Sitten jos sattuu kissan omistamaan niin vähän väliä saa kuulla että joku sen haluaa myrkyttää. Kylän ainoa kahvi paikka Kessan baari on sisäänpäin kääntynyt ja ahdasmielinen ja tietenkin hyvin aggressiivinen jos ei satu olemaan samaa mieltä. Terveyspalvelut huonot kun ikinä ei lääkäriä tunnu olevan paikalla eikä sijhaisia löydy..

  Mutta tietenkin kaikilla paikoilla hyvät ja huonot puolensa :) Jos tuollaisten asioiden kanssa voi elää niin hyvä paikka se on asua :) Lapsille aina kavereita naapurissa ja koulu on hyvä. Ja päiväkoti ihana :) Kirjastossa aina jotain lapsille ja viihtyisä muutenkin :) Kulkuyhteydet on huonot isomman kannalta (nuoren), mutta kyllä niillä pärjää :)
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti