Myös "instatyrkky" on monesti ihan inhimillinen ihminen

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 22.09.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Tarkoitan siis näitä tapauksia, jotka postaavat instaan biletys- ja lomakuviaan joissa naamassa on tonni meikkiä, vaatteet viimeisen päälle muodikkaat ja olemus "seksikkään" tyrkyttävä.

  Ensin voisi kuvitella, että ei niillä liiku päässä mitään, mutta sitten kun niihin on alkanut tutustua niin huomaa, että moni niistä on kuitenkin ihan ajatteleva aito ihminen pohjimmiltaan. Aika yllättävää.

  T: palstamies
   
  #1
 2. .......

  ....... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  823
  Saadut tykkäykset:
  272
  Riippuu varmaan aika paljon iästä. Nuorena ja epävarmana sitä haetaan helposti huomiota ja hyväksyntää em. keinoin. Mutta jos se herutusrooli jää jollekin yli parikymppiselle päälle, niin aika rajallista se liike siellä pään sisällä täytyy olla. Paitsi tietysti, jos sillä bimbo-sometyrkky esityksellä tienaa hyvin.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Juu, kyllähän ne ihmisiä ovat.

  Mutta melko suppea on ajatusmaailma ja varsinkin itsetunnon kanssa kyllä ongelmaa. Jos täytyy jatkuvasti hakea hyväksyntään muilta ihmisiltä, niin kyllä se kertoo jostain muusta kuin älykyydestä.
   
  #3
 4. .......

  ....... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  823
  Saadut tykkäykset:
  272
  Tämä on kyllä mielenkiintoinen ilmiö. Siis lähtökohtaisesti, tottakai jokainen tykkää positiivisesta huomiosta. Eli sinänsä ihan ymmärrettävää, että sitä haetaan.
  Mutta ongelmaksi se muodostuu, jos se tykkäyksien hakeminen alkaa määrätä sitä elämää. Että tehdään kaikki ja ennen kaikkea esitetään somessa kaikki sen mukaan, että mahdollisimman paljon saa huomiota. Mutta helpostihan tuohon jää koukkuun, joten en yhtään ihmettele, että nykynuoriso on niin pihalla somen kanssa.
   
  #4
 5. r0s

  r0s Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  9 399
  Saadut tykkäykset:
  4 988
  Ja sit palstamies ryhtyy suhteeseen instatyrkuyn kanssa ja saa viikon, parin kuluttua paskahalvauksen ko tajuaa että istatyrkky on yhä istatyrkky, eli palstamiehen mielestä lirkuttelee muille(kin) miehille.

  :whistle:
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Niin, saa sitä huomioo muualtakin kuin kuvaamalla omaa hanuria vessan peilin kautta (epämääräisessä asennossa). Kyllä jonkin verran sairasta tuollainen huomion haku on ja kertoo karua kieltä siitä henkilöstä.

  Ehkä jo Kardashianin klaani on tätä vienyt eteenpäin ja tehnyt "typeryydestä" muka "normaalia". Tosiasiassahan kyseinen klaanikin on tyhmä kuin saapas - kaikessa muussa paitsi rahan tekemisessä kuvilla joilla ei ole yhtään mitään lisäarvoa kenenkään elämään.

  Tämä turhamaisuus tyhmistyttää länsimaista kulttuuria oikein huolella.
   
  #6
 7. .......

  ....... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2019
  Viestejä:
  823
  Saadut tykkäykset:
  272
  Täysin samaa mieltä tuosta, että ihmiset tyhmistyvät vain koko ajan. Ja kyllä hän tuo jo tutkimuksissakin näkyy.
  Kardasianin friikki-laumasta pakko sanoa vanha viisaus, että "ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan kuka maksaa". Veikkaan, että osa heistä ei oikeasti ole edes niin tyhmiä, kun miltä haluavat vaikuttaa, mutta rahan tähden esittävät rooliaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Instagram tms. ei kyllä lisää älykyyttä lainkaan. Kyllä se niin on. Lasten kanssa joutuu tekee kovan duunin ettei heistä tule näitä insta pellejä. Ovat nykyajan friikkisirkus.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Tyrkylläkin liikkuu päässä jotain, nimittäin poskihoitosessiossa!
   
  #9
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti