Näin vasemmistolaiset kiduttivat tolkun ihmisiä Saksassa

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 08.11.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

 2. Palstapesu

  Palstapesu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  3 416
  Saadut tykkäykset:
  881
  Olen vieraillut tuossa Lichtenbergin museossa. Hyytävä paikka.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  älä.varasta.tolkun ihmisten.identiteettiä.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Suomen komiteaan DDR:n tunnustamiseksi kuului jäseniä kaikista puolueista, niin Keskustasta, liberaaleista kuin kokoomuksestakin vasemmistopuolueiden lisäksi.[2]. Tunnustamiskomiteaan kuuluneiden kansalaisjärjestöjen yhteenlaskettu jäsenmäärä oli yli 1,5 miljoonaa suomalaista[1]. Välillisesti siihen siis kuului yli 20 % suomalaisista[3].

  Komitean puheenjohtajaksi valittiin SKDL:n kansanedustaja, enemmistökommunisteihin lukeutunut urheilumies ja presidentti Kekkosen hyvä tuttava Kuuno Honkonen. Hän johti komiteaa sen kolmevuotisen urakan ajan ja sai myöhemmin palkinnoksi nimityksen Suomen suurlähettilääksi Itä-Berliiniin. Komitean sihteeri Jorma Sunell oli sen varsinainen moottori. Hän seurasi ulkoministeriön ja YK-liiton toimintaa ja kirjoitti aina sopivalla hetkellä päättäjille kirjeitä, joissa muistutettiin DDR:n asiasta. Sunellin toimintaa helpotti se, että hänen vaimonsa työskenteli DDR:n kulttuurikeskuksessa (saks. DDR Kulturzentrum) Helsingin Hakaniemessä[1].

  Suomi tunnusti sekä Saksan liittotasavallan että Saksan demokraattisen tasavallan samaan aikaan 21. joulukuuta 1972 solmitun sopimuksen jälkeen. Diplomaattisuhteet molempiin Saksoihin solmittiin 7. tammikuuta 1973. Tunnustamiskomitea lakkautti itsensä tämän jälkeen.

  Saksojen tunnustaminen Suomessa liittyi laajempaan kansainväliseen kehitykseen, jonka seurauksena useat maat loivat virallisia yhteyksiä kumpaankiin Saksaan ja nämä toisiinsa. Liittotasavalta ja DDR liittyivät Yhdistyneisiin kansakuntiin syyskuussa 1973.[4] Yhdysvallat tunnusti DDR:n seuraavana vuonna.[5]


  Komitean hallitusMuokkaa

   
  #4
 5. Palstapesu

  Palstapesu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  3 416
  Saadut tykkäykset:
  881
  No mutta Tarja! Tuo diktatuurien ylin ystävä.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Jep! Kehtaako joku vielä myöntää äänestäneensä Tarjaa...

  "Presidentti Tarja Halonen antoi tasavallan presidenttinä toimiessaan suurristin ketjuineen Syyrian presidentille Bashar al-Assadille (2009), Kazakstanin presidentille Nursultan Nazarbajeville (2009) ja Saudi-Arabian kuningas Abdullahille (2007). Suurristit on myönnetty, vaikka mm. Human Rights Watchin raportit olivat kertoneet kyseisistä valtiomiehistä karua kieltään. Suurristin ketjuineen sai vuonna 2009 myös Senegalin presidentti Abdoulaye Wade."
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Teurastaja Assadikin sssnut Tarja Haloselta kunniamerkin. Ehkäpä Tarjalla ja Assadilla on samanlainen arvopohja.
   
  #7
 8. Zariza

  Zariza Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  1 657
  Saadut tykkäykset:
  166
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Syväkki-Tavja ummistaa silmät tosiasioilta, syväkit sen osaa parhaiten kaikista :mad:
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  #10
 11. Zariza

  Zariza Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  1 657
  Saadut tykkäykset:
  166
  Mutta se derkuissa ja neukkarissa oli rattoisaa: kaikilla oli kaikkea: asunto (melkein ilmainen), koulutus (sait siitäkin palkkaa)... ruoka, kulttuuri, kaikki (maksoit kopeekoita). liikenne (tänäänkin "kopeekoita" Venäjällä)... paitsi jotain puuttui: tuoreet appelsiinit ja kunnollinen vessapaperi. Mutta kaviaaria oli, ja shamppanjaa. Ja mikä parasta: ihmisten yhteisöllisyys => Kaikki pitivät huolta toisistaan ja osattiin rakastaa sukulaisia ja ystävia, sekä elämää. Silleen siellä elettiin. Näin sen ja koin.
   
  #11
  Viimeksi muokattu: 10.11.2019
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Unohdit niskalaukaukset ja työllä tappamiset.
   
  #12
 13. Zariza

  Zariza Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  1 657
  Saadut tykkäykset:
  166
  Puhun tavallisten ihmisten elämstä niissä maissa ns. Stalinin ajan jälkeen: se aika ei ollut mitään veristä, vaan tasapainoisesti tasavertaista. Jugoslaviakin alkoi vuodattaa omiensa verta vasta itäblokin hajoamaisen jälkeen: sinne oli siitetty taas ns. ajatus uskon sodista, jotka jatkuvat siitä hetkestä nytkin jo kaikkialla. Itäblokissa aikoinaan ei kiinnitetty uskontoa valtioon, koska itäblokin maat olivat moniuskovaisia = ei ollut yhtä uskontoa, joten siellä vain "unohdettiin" eli jätettiin pois kaikki uskonnot pääteemasta. Silloin mentiin hyvälle keskitielle: kunhan vaan kaiikki kansalaiset, uskonnosta riippumatta, voivat hyvin valtiossa ja auttavat rakentamaan valtiota. Se toimi hyvin. Ja mikä hauskinta, siihenhän Suomessakin nyt mennään, mutta muunlaisen propagandan avulla. Suomessa näyttää tänään siltä, että Koulujen joulujuhlia ei saa enää pitää luterilaisissa tai missään kirkoissa ! Neuvostoliitto oli siis jo aikoinaan aikaansa edellä. Nyt meistä Euroopan maista tehdään pikkuhiljaa ideologisesti Neuvostoliiton kaltainen. Kommunisimia ei sielläkään vielä oltu saavutettu, ja tämän he tunnustivat: he olivat vasta matkalla kohti kommunismia.. Eikä meillä täälläkään haeta virallisesti kommunismia, mutta sinnetavallaan ollaan menossa, mutta hitaammin -ilman vallankumouksia, Tai ei edes tietoisesti, vaan aika ja talouden muutokset vievät meitä väkisin kohti kommunismia.. Jos haluaismme, että jo tänään Suomessa olisimme taloudellisesti tasavertaisia, niin noita niskalaukauksia olisi meillä täälläkin tänään. Mutta emmehän me sitä halua, koska kaikki tulee neuvottelemalla. Kuinka pitkään sitten jaksamme neuvotella tai odottaa neuvottelujen tuloksia, koska
  vuodet jokaisen elämässä menevät nopeasti
   
  #13
  Viimeksi muokattu: 10.11.2019
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti