Naisen muuttuva vartalo...

Viestiketju alueella 'Isät' , aloittaja 2mamma, 15.10.2005.

 1. Ison vauvan äiskä

  Ison vauvan äiskä Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2006
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teiltä jotka väitätte että ihan samanlaiseksi saa vartalon kuin ennen esikoista haluaisin kysyä, että millä saatte löysäksi jääneen vatsanahan kiinteäksi...?!? Eipä paljoa sixpäkki sen alla lohduta, vaikka läskiä vatsanahaa alla ei oikeastaan ole yhtään ylimääristä? Kiitollinen olisin jos joku kertoisi muun keinon kuin kirurgin veitsi...

  :ashamed:
   
  #26
 2. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Jaa, kai se on osaksi "geeneistä" kiinni. Itsekin ihmettelin, miten vyötärö on aivan sama, vaatteet ennen raskautta menivät entisen lailla (vaatekoko on 34-36 ja olen 174 cm pitkä). Vaikutusta varmaan myös on montako raskautta on läpikäynyt ja kuinka tiheästi.
   
  #27
 3. mää

  mää Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2004
  Viestejä:
  379
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Oi kiitos kaunis MieS!Ihana kun löytyy vielä järkeviä ja ymmärtäviä miehiä, jotka kunnioittaa naisia kokonaisuutena, ei vain kuorina. :flower: =) :wave:
   
  #28
 4. \
  Tulipas hyvä mieli tästä.. :D
   
  #29
 5. JUU

  JUU Vieras

  \
  jUU geenit osaksi. itselläni samat mitat ku sulla ennen ja jälkeen raskautta ja 0 raskausarpia. =)
   
  #30
 6. hiirihaukka

  hiirihaukka Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  vaimoni on 3 lasta meille synnyttänyt ja kyllä ne on jälkensä jättäneet,mutta ihanat sellaiset,jokainen muistuttaa meidän lapsista :)
  11v yhteistä taivalta takana ja ei tuo todellakaan ole se 16v tyttö johon rakastuin,vaan kolmen lapsen äiti johon rakastun aina uudelleen.

  kyllä naiseni saa vieläkin sisimpäni liekkiin ;)
   
  #31
 7. kuin Roz

  kuin Roz Vieras

  En kertakaikkiaan ymmärrä hyväkroppaisten paniikkia raskauden jälkeen.On teillä asiat hyvin jos suurin stressin aihe on joku 200grammaa vyötäröllä.Kuka niitä katselee ja kyttäilee kuin te itse?EI KUKAAN!!!!!!!!!!! Mennyt ihan pimeeksi tuo painon tarkkailu,kaikkein hulluinta että laihat pitävät itseään lihavina ja lihavat eivät välitä ajatella koko asiaa. Miksi äidin pitäisi näyttää filmitähdeltä ylipäätään? Eikö äiti voi olla äitimäinen ja turvallisen näköinen suojelija-tyyppi,sellanen joka kykenee puolustamaan jälkeläistään myös fyysisesti? Ovatkohan nuo vouhottajat jotain teinejä vielä,kyllä iän myötä ainakin pitäisi tulla rennompi asenne omaan vartaloon,koska vuosirenkaat vain kertyvät.Aineenvaihdunta hidastuu rutkasti 25 ikävuoden jälkeen,ja sitten se onkin menoa..Onneksi elämä alkaa maistua vasta kolmenkympin jälkeen peilikuvasta huolimatta. Voikaa hyvin. :kieh:
   
  #32
 8. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  ite en ole mikään vouhottaja, mut oishan se kiva tuntea itsensä välillä naiseksi, eikä vaan muistuttaa äitiydestä, kun katsoo omaa kroppaa. vai haluuako miehet juuri sänkyyn äidin, kuin naisen.. :whistle: :D
   
  #33
 9. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Täällä ainakin yksi hyväkroppainen äiti ja nainen, joka ei voohota. Palautuminen ilman yritystä yli kolmekymppisenä täysin entisiin mittoihin, jotka samat siis lopputeini-iästä (=hoikka, "missin mittainen"). Enkä anteeksipyytele sitä, että ylimääräistä ei jäänyt ja en ole lässähtänyt. Mahduin entisiin vaatteisiin parin vk päästä, kun uskalsin arven takia laittaa vyötäröltä normaalit housut. Ja sitten kävin varmaan imetyksen takia jopa oman vakipainoni alla. Mitään erityistä diettiä ei ole. En ole vaan karkki-ihminen.

  Eiköhän se ole jokin myytti, että naisen kuuluu valittaa ja lihoa raskausksita. Kukaan opiskelukavereistani edes useamman lapsen jälkeen ei ole posahtanut tms.

  Toki minulla vain vasta yksi lapsi, paino ei noussut raskausaikana erityisemmin, söin vain terveellisemmin kuin yleensä, jotta meistä kumpikin voisi hyvin. Ja kukaan tuttavistani ei ole lässähtänyt useamman lapsen jälkeen. Ihmettelen ylipäätään, miten lapsen kanssa lihoisi, ok, omille menoille ja jumpille ei jää aikaa kuin sinkkuna, mutta lapsen kanssa kiirettä pitää ja fyysisesti on uupunut.
   
  #34
 10. systeri

  systeri Vieras

  Olen lihava,mutta olin sitä jo ennen raskautta,siitä ei jäänyt kiloja yhtään. Eli jos olisin ollut laiha ennen raskautta ehkä olisin nytkin.En tiedä. Koska olen pulska,raskaus ei myöskään muuttanut kroppaani mitenkään,ehkä nyt on kiireempi vessaan,ei muuta. Tietysti jos on laiha,odotus väkisinkin muuttaa kehoa ja venyttää enempi,kuin itseni kokoista.Ehkä se siksi on niin traumaattista joillekin vauhkoille.Jo valmiiksi venyneillä ei ole vastaavia klimppejä aivoissa,jotka aiheuttaisivat sellaisia shokkitiloja. :snotty:
   
  #35
 11. äiti

  äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2004
  Viestejä:
  3 643
  Saadut tykkäykset:
  0
  No jotain on tapahtunut jos painan yhtäpaljon kuin 15vuotiaana, ennen raskauttakin painoin enemmän, mutta silti silloin mahtuneet farkut ei mene nyt jalkaan. Mieskin sanoo, että lantio on jotenkin leventynyt. Selluliittia ei oo. Kumma juttu.
   
  #36
 12. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \

  No eipä tullut hoikkana raskausarpia eikä löysää nahkaa. Tosin on siis vain yksi lapsi. Itsekin hämmästelin. Kyllä osaksi riippuvainen geenesitä ja kudoksen kollageenien laadusta.

  Tosiaan kukaan tuttavistani ei ole paisunut useammankaan raskauden jälkeen vaan entisissä mitoissa ja bikineissä kyllä sopii kulkea. On myytti, että äidin kuuluu olla lössähtänyt ja lässähtänyt. Toki aikaa on eri tavalla kuin ennen, ja väsymys laadultaan kroonista, mutta silti.

  Mutta oli laiha tai lihava, niin tuskin kukaan ilahtuu raskausarvista, ainakaan jos maha on niitä kirjavana.

   
  #37
 13. Tatjaana

  Tatjaana Vieras

  \
  Kyllä voi lapsen kanssa myös kuntoilla, Asennekysymys!!! Minä käyn päivittäin lapsen ja koiran kanssa lenkillä.
   
  #38
 14. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  No sanompa vaan sen että jos paino on raskauksien aikana noussut yhtä huimasti kuin minulla (30kg kummallakin kertaa) niin en uskokkaan että pystyy enää palautumaan niihin entisiin mittoihin.

  Ei se vaan tuo sinkunut nahka tuosta vyötäröltä ja vatsan seudulta mihinkään häviä vaikka kilot karisseet aikanaan. Saatikka sitten nuo ihanaiset "seepran raidat" elikkäs raskaus arvet, jotka ei multa ainakaan ole yhtikäs mihinkään hävinnet näiden vuosien aikana.

  Mulla siis sattunut noitten geenien suhteen pirun huono tuuri.

  Onnittelut niille jotka ovat osanneet geeninsä paremmin valita.

  "lässähtäny" äiti
   
  #39
 15. Yhdyn myös onnittelemaan niitä geeninsä oikein valinneita. Uskon myös että jotain tekemistä on ruokavaliolla ja iällä jne. Emme me kaikki ole tiukkoja teinejä ja airopikki-ihmisiä edes ennen odotusta,saati sen jälkeen. Jotenkin säälin naisia joilla on pakonomainen tarve polttaa kaloreita.Eikö liikunnan pitäisi tuottaa iloa ja hyvää oloa. Ei se siltä näytä kun eräät tuoreet mammat laukkaaa tuolla sporttirattaittensa perässä sykemittaria vahdaten.Mikä teitä semmosia riivaa,ette voi olla ihan terveitä.Ja enpä usko että koskaan olette siihen kehoonne edes tyytyväisiä,vaikka syötte sitä pelkkää salaattia ja vettä hikoilun välillä. Varmasti pistätte jo rahaa jemmaan koska pelkäätte ikääntymistä,sillon täytyy näet eittämättä pistäytyä rolf nyyströmmin juttusille!!??!! Relatkaa vauhkot. :LOL:
   
  #40
 16. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Sorry. mutta taitaa taasen se kateus nostaa päätään. Kunnosta toki pitää huolta pitää, mutta ei kukaan mittansa ylläpitänyt lonksahda yllä mainittuun lokeroon. Siitä jo pitää vaativa työ huolen, että ylimääräistä aikaa ei jää. Ja työ on lähinnä istyumalihaksia ja yläkertaa (=aivoja) kuormittavaa.

  Miksi ihmeessä äidit, jotka ovat ylipainosia, haukkuvat niitä, jotka eivät ole? Päinvastoin ei tapahdu.

  Suomessa on toki erityisesti naisten vaanima armeija tarkkailemassa, ettei kukaan vaan sattumalta ole säästynyt vääjäämättömältä raskauslässähdykseltä.

  Enpä usko, että kukaan hoikkana säilynyt äiti pyytää anteeksi lässähtäneiltä ja itseensä ulkonäkönsä suhteen tyytymättömiltä äideiltä, sitä, että itse ei ole samanlainen.
   
  #41
 17. vieras myös

  vieras myös Vieras

  \
  Ekan kanssa onnistui mullakin vielä tuo lenkkeily ja entisiin mittoihin sillä tavoin pääsy, mutta koitappa lenkkeillä vauvan ja vähän vajaa kolmi vuotiaan kanssa. Isompi hyvä kun jaksaa kävellä tai malttaa laudalla istua puistoon ja takas.
  Jumpata yritin jossain vaiheessa, mutta kun alko näyttämään, että ainut aika sille liikenis klo.22 jälkeen illalla niin alko intokin lörpähtämään. Kyllä joskus täytyy saada rentoutuakin pikku hetki. Jumpataan sitten kun lapset on vähän isompia.

  Ja sitten tuohon edellisen kommenttiin, ettei laihat äidit arvostele puulukoita niin mitä sitten tälläiset kommentit oikein on? Ei kamalan kivalta kuulosta kun melkein valehtelijaksi tai laiskaksi tuomitaan jos ei kilojen karistuksessa meinaa olosuhteiden vuoksi onnistua. "se on vaan asenne kysymys" ei kamalan mukavalta kuulosta sille joka todellakin yrittää.
   
  #42
 18. vieras myös

  vieras myös Vieras

  Joo, siis laudalla seistä...pakko oli tulla korjaan...
   
  #43
 19. haloo

  haloo Vieras

  Normaalin muotoinen nainen leimataan heti kateelliseksi jos se pitää himojumppaajia vähän yksinkertaisina trendipelleinä. Haloooo,ei ole tervettä miettiä jatkuvasti jotain kalorinpolttamista. Jääkö siinä edes aikaa ajatella mitään muuta? Itse tiedän millaisia ne ihmiset ovat,sillä siskoni kärsi monta vuotta anoreksiasta. Voin todeta,että eipä sellainen ihminen ole hääviä seuraa,edes itselleen. Kyllä,mielestäni anorektikot ja himoliikkujat ovat samasta puusta veistettyjä. Joku ihme kontrollinpakko niillä on omaan kehoonsa. Minusta on mukavaa olla sopivasti pyöreä.Liikun paljon,ihan mielenterveyden vuoksi. En kadehdi tosiaankaan irvisteleviä urheilijoita ym.pakkoliikkujia. Miksi sitä on niin vaikea käsittää että jos ei näytä filmitähdeltä,voi silti olla onnellinen. Ehkä te tiukkapipotkin sen huomaatte tässä jonain kauniina päivänä,jos ne aivonne eivät kramppaa tms.. ötyä ;)
   
  #44
 20. äijä-69

  äijä-69 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2004
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Onko koskaan käynyt mielessä, että liikunnasta voi nauttia...
  Yhtä hyvin voisi ajatella, että läskin ihmisen elämään ei kuulu muuta kuin epäterveellinen jääkaapin ja sohvan välillä laahustaminen...
  Eli kyllä liikunnallisilla ihmisillä muutakin elämään kuuluu...
  Eiköhän pidetä sairaudet kuitenkin eri kastissa, ettei tule typeriä yleistyksiä... :wave:
   
  #45
 21. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Miksi kaikki hoikat olisivat anorektikkoja??? Eivät kaikki lihavatkaan ole buliimikkoja tai mielenterveyshäiriöisiä ja syö suruunsa. Tuo on aika kapeakatseista ja viimeinen lauseesi sen sitten jo kertookin. Miksi naiset eivät saisi olla tyytyväisiä itseensä, olivat sitten pulskia, normaalimittaisia tai hoikkia, vaan itseä tai muita pitää moittia? Jos itseensä on tyytyväinen, niin miksi haukkua ja puhua rumasti muista?
   
  #46
 22. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1


  [/quote]

  Onko koskaan käynyt mielessä, että liikunnasta voi nauttia...
  Yhtä hyvin voisi ajatella, että läskin ihmisen elämään ei kuulu muuta kuin epäterveellinen jääkaapin ja sohvan välillä laahustaminen...
  Eli kyllä liikunnallisilla ihmisillä muutakin elämään kuuluu...
  Eiköhän pidetä sairaudet kuitenkin eri kastissa, ettei tule typeriä yleistyksiä... :wave:
  [/quote]

  Samaa mieltä. Kyllä normaalipainoisuus ja hyvä kunto ovat mielialan piristäjiä ja jaksaa paljon enemmän elämässä.
   
  #47
 23. AnnaHoo

  AnnaHoo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2005
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noista arvista...
  Mulle tuli ja PALJON ensimmäiseltä. Eipä ihme, atoppinen iho nääs.
  Käly huomattavasti kiinteämpi muttei saanut osottaessaan ainoatakaan arpea ja häneltä kilot karisivat heti.
  Itsellä ei ole niin väliä, vaikka kylläpä ekalta ne kaikki lopulta tippui pois.
  Ja sanonpa vaan että varmasti kaikille naisille löytyy ottajia vielä synnytyksen jälkeenkin, oli sitten lihava tai laiha ;)
  Nääs miehetkii tykkää erilaisista naisista... =)
   
  #48
 24. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  \

  Eipä ne miehetkään virheettömiä ole!

  Arville ei valitettavasti paljoa mitään voi, ihon kollageeneista riippuu. Kaikilla kun iho venyy joka tapauksessa raskaudessa.

  Joten, eiköhän pidetä huolta itsestämme ja koeteta pitää myös itsestämme sen sijaan että keskitymme vain naapuriin.
   
  #49
 25. palasimpas taas kommentoimaan..

  en missän nimessä tarkottanut tuota aikasempaa kommenttiani kenellekkään yksistään, vaan kaikille yleisesti..

  Kyllä määki harrastan liikuntaa. Käyn aerobikissa ja jumpassa ja pitkillä kävelylenkeillä (juoksusta kun en oo koskaan tykänny) Niin silti tuo sinkunut nahka tuossa roikkua läsöttää..

  Että ei tasan onnen lahjat käy..

  Ja sen haluun vielä sanoa että vaikka joku näyttääkin hieman pyöreähköltä/ tlipainoselta.. saattaa silti kyseisellä henkilöllä olla hyvä kunta ja taas vaikka joku laiha luikku olisikin.. nii ei se takaa että hällä hyvä kunto olisi..

  Elkäämme siis ketään tuomitko sohvaperunaksi taikka urheiluhulluksi.. vain näön ja olettamuksien perusteella..

  t.Lässähtänyt äiti
   
  #50
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti