Naiset kannattavat voimakkaasti muslimimiesten maahanmuuttoa - haluavatko he Suomeen sharia-lain?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 15.06.2018.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Tässä varmasti pätee se vanha sääntö. Pienen pieni vähemmistö on äänekkäin (ja tyhmin).
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Jos ei äänestä perussuomalaisia kannattaa shariaa Suomeen.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Mitä tarkoitat tuolla?
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Lähinnä sitä, että kaikki muut puolueet Kokoomuksesta Kommunistiseen puolueeseen kannattaa maahanmuuton (=lue muslimimaahanmuuttajien) määrän kasvattamista Suomeen. Vasemmistohan on sitä kannattanut ihan aina, mutta nykyisin myös Kokoomus Kai Mykkäsen ja Petteri Orpon johdattamana.

  Tämä muslimien joukko ei Suomeen saapuessaan unohda ja hylkää perinteitään, kulttuuriaan, uskontoaan, uskomuksiaan ja tottumuksiaan. Tämä siis todistettu fakta, minkä voi nähdä sekä Suomessa että muualla Euroopassa. He siis tänne saavuttuaankin kannattavat sharia-lakia. Ja mitä enemmän heitä on, sitä vahvemmin he pystyvät ajamaan omia näkemyksiään.

  Sitä se siis tarkoittaa.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  (y)
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Järkyttävää että on yksi ainoa puolue jota voi äänestää jotta saataisiin joku tolkku haittamaahanmuuttoon ja sen vaikutuksiin. En haluaisi äänestä persuja mutta muut puolueet eivät anna siihen muuta mahdollisuutta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Jopas on tiukka linjanveto. Näin minä nyt olen voimakkaasti muslimien tulon puolella. Hei haloo, järkeä näihinkin luokituksiin
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Kannattaa miettiä että mitå mieltä persut on muista asioista. Vai onko se vain yhden asian puolue? Suomessa on muitakin asioita päin persettä
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Joopa joo. Yksipuoluejärjestelmä Suomeenkin. Ja Hakkarainen ministeriksi
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Tämä on totta mutta muslimien massamaahanmuutto on yksi suurimmista ongelmista. Sitä kun ei sitten enää pysty peruuttamaan kun ovat täällä ja tuoneet riidanhaluiset tapansa mukanaan. Sen näkee jo nyt. Fiksujen muslimien pitäisi nyt asettua jyrkästi vastustamaan väkivaltaisuuksia, shariaa, naisten alistamista. Sitä odotellen on kai pakko äänestää persuja. Muslimit tuhoavat jokaisen maan jossa asuvat.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Muistaako joku vielä niitä aikoja kun Kokoomuksessa oli erilaisia Mäki-Hakoloita ja kypäräpäinen pappi oli ihan osuva kuva puolueelle? Muistan mainitun tunnuslauseena "koti, uskonto, isänmaa". Niistä ajoista on tultu kauas. Ei sopisi kyllä ainakaan Petteri Orpon tai Jan Vapaavuoren suuhun moinen rallatus. On siellä tietenkin yksittäisiä Wille Rydmanin tapaisia toimijoita, jotka olisivat sopineet joukkoon 1970-luvullakin, mutta aika vähän. Niin vähän, ettei heistä ole ottamaan puoluetta uudestaan haltuunsa. Toisaalta puolueellahan menee hyvin nyt kun potentiaalista äänestäjäkuntaa on saatu laajennettua. Sääliksi vain käy talousliberaaleja konservatiiveja, joilla ei tätä nykyä oikein poliittista kotia ole.
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Romanit tulivat Suomeen Ruotsista 1500-luvulla. Sen aikainen löyhä maahanmuuttopolitiikka siis johti suoraan romanivähemmistön syntymiseen tähän maahan. Viimeisen 500 vuoden aikana tapahtunut romaneihin liittyvä, niin hyvä kuin paha, on suoraa seurausta 1500-luvun maahanmuuttopolitiikasta. Tämä siis kattaa musiikkiesitykset, hevoskaupat ja Porvoon hampurilaisravintolan kolmoismurhan, muiden asioiden muassa, jotka ovat tapahtuneet 500 vuoden aikana.

  Nyt kysymys kuuluukin, mikä oli veroaste 1500-luvulla Suomen alueella? Kun se on kerran oleellisesti tärkeämpi asia kuin joku mitätön maahanmuuttopoliittinen detalji. Miten vuoden 1560 veronkanto vaikutti Helsingin seudun kehittymiseen 1800-luvulla? Oliko Köyliön kirkkoherran valinnalla kuinkakin suuri merkitys tämän päivän suomalaisen elämään? Isompi vai pienempi merkitys kuin romanivähemmistön olemassaololla?

  Eli rautalangasta vääntäen: maahanmuutto on ylivoimaisesti suurin yhteiskuntaa muokkaava kysymys. Se ohittaa tärkeydessään kirkkaasti päätökset ydinvoimasta tai veroprosentin muutoksesta tai sotesta. Maahanmuuttopolitiikan seuraukset ovat pääsääntöisesti pysyviä. Maahanmuuttopolitiikan takia soditaan tällä hetkellä Jemenissä ja sodittiin 20 vuotta sitten Kosovossa. Nämä eivät ole mitättömiä kysymyksiä, vaan tärkein kysymys, joka on vaaleissa otettava huomioon. Ja ainut kysymys, jota ei voi jättää huomiotta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

 16. 0oo0

  0oo0 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  6 416
  Saadut tykkäykset:
  4 094
  Jos vaihtoehdot ovat persut tai sharia niin mä taidan muuttaa etelämmäs.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Kokoomus vuonna 2018: koti on Brysselissä, uskontona on islam ja isänmaana EU.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  (y)
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Tässä vaalipiirissä persut on niin idiootteja ettei niistä voi äänestää ketään.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Nykyisen kaltainen maahanmuutto tuhoaa hyvinvointivaltiomme: sitäkö sinä haluat?
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Joku on taas jättänyt lääkkeet ottamatta..
   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Tämä ketju kertoo persuista ja heidän ajattelukyvystään paljon. Ei jatkoon
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei me kannatata. Kansainvälisyyttä kannatetaan. en tiiä mikä laki toi on ja mikä se on mut en mä tiedä muitakaan lakija. Rajat kiinni sais kieltää se olis hyvä laki ja shari on se niin mä kannatan
   
  #23
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Vaikea uskoa, että joku länsimaissa kasvanut ja koulutettu nainen kannattaa shariaa. Tuo nainen vetää koko tasa-arvokehityksen kerralla vessanpöntöstä alas.
   
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  On se. Soinin Timppa sanoi, että persut ovat pienen ihmisen asialla. Valetta oli, kuten olemme saaneet huomata. Ilman ns. maahanmuuttokriittisten siipeä ei olisi saanut puoluetta kokoon. Se siipi muodostaa nyt nykyisen PS:n jaon tosiaan miltei yhden asian puolue.

  Ikään kuin tämän yhden asian edistämisellä kaikki asiat ratkeaisivat. Vain tyhmä sellaisia äänestää.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti