Naisministerit tuhoamassa hallituksen maahanmuuttolinjauksillaan ja taakanjakopuheilla

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 18.07.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Ohisalon ja SDP:n naisministerien tämänpäiväiset puheet kaikkien Välimeren ylittävien elintasosiirtolaisten vastaanottamisesta ja taakanjaosta ovat kyllä myrkkyä Rinteen punamultahallituksen pystyssä pysymiselle. Nyt Rinne, Kärnä ja Kurvinen asiat nopeasti haltuun, ja hallitusohjelman maahanmuuttotiukennukset kehiin, sekä tolkku, tai hallitus tulee takuulla hajoamaan kepun puolelta.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Kepu pystyy kiristämään viherpunikkeja isosti, koska jos hallitus hajoaa niin Rinne ei onnistu saamaan enemmistöhallitusta kasaan, vaan se on Halla-ahon vuoro.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Alkaa muistuttaa 2015 porvarihallituksen pääministeri Sipilän miljoonatalon mainostamista a-rabikanavilla ja sisäministeri Orpon bussitaxikuljetuksia Pohjois-Ruotsista Suomeen, sekä 33 000 nuorukaisen tuottamista.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Jos kaikki Välimerelle hakeutuvat elintasosiirtolaiset otetaan vastaan ja jaetaan EU-maihin taakanjaolla, niin tämä antaa signaalin muille kuin konsanaan Sipilän miljoonatalon mainostus arabikanavilla. Ohisalolle ja demarien naisministereille kysymys "Paljonko laitetaan ..1 miljoona, 10 miljoona, 40 miljoonaa..80 miljoonaa.. sen verran on ainakin tulossa heti, ja lisää lähtee vyörymään jos kaikki otetaan vastaan.
  Naisministereillä nyt tolkku kadonnut kokonaan. Joko Rinne, Kärnä ja Kurvinen viheltävät tolkuttomuuden poikki, tai hallitus tulee hajoamaan todella nopeasti.
  Demarijohtoinen hallitus antaa nyt muille EU-maille kuvan, että olemme EU-puheenjohtajamaana massamamutuksen seuraavan kulkusirkkavitsauksen alullepanija ja taakanjaon ykkösmaa, samalla kun muu EU tiukentaa elintasosiirtolaisten haittamaahanmuuttoa.
   
  #4
 5. Palstapesu

  Palstapesu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  2 743
  Saadut tykkäykset:
  673
  En yksinkertaisesti tajua näiden ministerien ajatuskulkua. Tuollainen toiminta vain lisää ihmissalakuljettajien toimintaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  En voi uskoa että Antti Rinne olisi niin tyhmä että Ohisalon ja muiden feministivasemmistoNAISministerien tolkuttomilla kannanotoilla mm. kaikkien elintasosiirtolaisten kuljettaminen Välimereltä Eurooppaan ja tulijoiden EU-maiden taakanjako tuhoaisi demarijohtoisen punamultahallituksen, joka voisi auttaa työläisiä, työttömiä ja hyvinvointivaltiotamme.

  Joku partasuu ulkomainen ministeri vielä kehtasi valehdella että tilanne on aivan eri nyt kuin 2015. Miten muka???

  Jos kaikki tulijat päästetään Eurooppaan ja EU-maihin niin maanosaamme pyrkiviä on jo tällä hetkellä 40-80 miljoonaa ja viesti lisää tulijoiden määrää siitäkin paremmin kuin Sipilän miljoonatalomainostus arabikanavilla.

  Ohisalo ja demarien naisministeri sanoivat että taakanjako voi perustua vapaaehtoisuuteen. Ja pas-kat. Kun tänne vyöryy Välimereltä meritaksitoiminnalla haettuna miljoonia tai kymmeniä miljoonia siirtolaisia, myös Puolaa, Unkaria ym. vaaditaan mukaan taakanjakoon sanktioilla ym.

  Baabelin II kielten- , kansojen-, tapojen-, kulttuurien-, uskontojen- ja lainkäytön(sharia) kansainsekoitus on todella käynnissä, ja sitä ajaa uusliberalistioikeiston globalistien mm. kokoomuksen lisäksi nyt myös naisten vihervasemmisto. Sairasta menoa joka tulee taannuttamaan Euroopan, ja mahdollisesti johtamaan sisällissotiin ja kansanousuihin.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Oli oikea linkki.

  Nyt sitten kaikki somalit vetoavat tuohon tuoreeseen päätökseen.
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei hitto mitä komediaa :ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Ai nyt silpominen onkin ok?
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Varmasti on, koska suvakit eivät ole sitä kieltäneet.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Kunpa se tuhoaminen jäisi vain hallitukseen...
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

 14. vierailija

  vierailija Vieras

  JA poistaa ne päätöksenteosta!
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja ehdottomasti päätöksenteosta.

  Meillä on niin hienoja esimerkkejä valtioista, joissa ei ole yhtään naisäänestäjää -taikka edustajaa. Niissä maissa, mitkä vielä jäljellä, menee tosi hyvin. Aina vain paremmin, mitä enemmän naisia hiljennetään.
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  On olemassa kulttuureja missä nainen saa äänestää ja missä ei saa. Kumpi on parempi?
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Valtamedia taas satuillut valeuutisia
  Suomen ”aloitteellisuus” Välimeren siirtolaisasiassa vääristeltiin: EU-aloitteen takana oli Ranska ja Saksa
  https://mvlehti.net/2019/07/19/suom...tiin-eu-aloitteen-takana-oli-ranska-ja-saksa/
  Suomen hallitus ja valtamedia ovat levittäneet harhaanjohtavan kuvan Suomesta "aloitteellisena" toimijana Välimeren siirtolaisongelman käsittelyssä EU-sisäministerien kokouksessa Helsingissä.

  Eiku… Saksan ja Ranskan aloite!
  "Useiden päivien ajan jatkunut rummutus Suomen ”aloitteellisuudesta” ja ”pyrkimyksistä” ratkaista Välimeren siirtolaisongelma sai kuitenkin täysin toisen luonteen kun Yle uutisoi torstaina varsinaisesta sisäministerikokouksesta ja väliaikaiseen taakanjakoon liittyvän aloitteen käsittelystä.

  ”Saksan ja Ranskan sisäministerit tekivät aloitteen taakanjaosta”, kirjoitti Yle 18.7.2019 https://yle.fi/uutiset/3-10884632 Ranskan ja Saksan sisäministerien aloite ei kuitenkaan vielä ole saanut tarvittavaa 15 jäsenmaan tukea,” Yle jatkoi.

  Italia ja useat muut maat siis torppasivat Ranskan ja Saksan aloitteen, eikä sen tueksi noussut edes 15 jäsenmaata, saati ”Suomen asettamaa 20 maan tavoitetta”. Siinä se, koko totuus, ja mikä olikaan se Suomen EU-vaikutus?

  Aloite väliaikaisesta Välimeren siirtolaisongelman ratkaisusta ei suinkaan ollut Suomen ja täysin epäselväksi jäi, että mikä tässä epäonnistuneessa sopimusyrityksessä olisi ollut Rinteen ja sisäministeriön mainostamaa ”Suomen aloitteellisuutta”, vai oliko lopultakaan yhtään mikään?

  Kyllä, Suomi lupasi vastaanottaa kahdeksan Välimereltä noukittua siirtolaista turvapaikanhakijoiksi ”solidaarisuuden osoituksena”, mutta solidaarisuudesta kenelle ja miksi?"

  Ohisalo ja demarien naisministerit saatiin houkuteltua joojoomuijiksi edistämään uusliberalistieliitin globalstien pakolaisbisnestä.
  Ja oikeisto-omisteinen valtamedia näki tässä taas tilaisuuden mustamaalata demarijohtoista hallitusta alasajaen sen suosiota.

  Uusliberalistiglobalisteille kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Missä nainen ei saa äänestää on parempi.
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Hallitusmimmit tykkää karvaranteista. Ihan sama mikä se kelläkin on, kuhan toimii :)
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Onhan se kielletty
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei sentään. Sen sijaan äänioikeutta varten pitäisi suorittaa "äänestysajokortti", jonka vaativuustaso asetettaisiin niin että yksinkertaisemmat putoavat ja joutuvat tyytymään vaikuttamiseen somessa ja kansalaisaloitteissa.
   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja jos on joku maailmanpelastajahihhuli joka haluaa muuttaa euroopan kalifaatiksi, niin menee tuonne someen samantien. Tieteellistä faktaa kannattavat saavat äänestää.
   
  #22
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti