Neulojat!

Nyt tarviaisin apuja, kun en ymmärrä mitä ohjeessa tarkoitetaan. Sanotaan näin: päätä joka toinen kerros alussa ja lopussa ensin 1x6s, sitten 2x3s ja lopuksi 4x1s. On varmaan joku yksinkertainen juttu, mutta kun ei pää toimi nyt:ashamed:, kiitos jos joku viitsii auttaa.:flower::flower:
 
Elikä kun sä neulot sitä työtäsi, päätät ensin yhden kerran kuusi silmukkaa alusta, sitten kahdesti kolme silmukkaa ja vielä neljä kertaa yhden silmukan, ja noiden välissä neulot aina yhden kerroksen ilman kavennusta. Eli kavennukset tulee silloin aina toiseen reunaan.

Muoks: Luinpa tosi hyvin, kavennuksethan tulee molempiin päihin. Eli sama sepustus mutta teet ne kavennukset molemmissa reunoissa joka toinen kerros:ashamed: Pitää vissiin mennä keitteleen päiväkahvit, että virkistyy...
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
Tarkoittaa sitä, että ensimmäisellä kierroksella päätät tuon 6 silmukkaa molemmista päistä, sitten kahdella seuraavalla kierroksella kolme silmukkaa mol. päistä ja seuraavalla neljällä kierroksella päätät yhden silmukan kummastakin päästä.
 

Yhteistyössä