NitroFur-C

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja huoh :(, 21.06.2009.

 1. huoh :(

  huoh :( Vieras

  Onko muut saanneet tuosta minkälaisia sivuvaikutuksia?
  mulla on jotenkin koko ajan oksettava olo ja jos maha pääsee tyhjäksi niin tulee todella huono ja oksettava olo :(
  ei tule oksennusta mutta on semmonen tunne mahassa et kohta lentää laatta,ihan kun oli raskauspahoinvointia mutta menkat oli juuri.

  myöskin väsyttää..
  pitäisikö lopettaa toi kuuri vai jatkaa vielä kolme päivää pillereiden syöntiä,kuitenkin oli aika paha virtsatulehdus,kirveli ja oli todella pahan tuoksuista ja sameeta virtsa.
   
  #1
 2. Ooo

  Ooo Vieras

  Syö loppuun, ettei vain uusi. Virtsis on KARMEA vaiva! Jos joskus tulee uudestaan, niin pyydä lääkäriltä eri merkkiset lääkkeet.
  Ettei pahoinvointi johtu muusta juhannuksen syömisestä/juomisesta?
   
  #2
 3. huoh :(

  huoh :( Vieras

  sitä kyllä mietin kun eilenkin oli tällänen olo ja perjantaina otettiin vähän alkoholia.silloin ei ollut vielä tuota lääkekuuria vaan alotin lääkekuurin eilen lauantaina..kun oireet tuli niin pahoiksi.
   
  #3
 4. pelottava pontso

  pelottava pontso Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2006
  Viestejä:
  10 493
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo oli ton kuurin kans aikanaan etovaa oloa. Ja ÄLÄ vaan ota alkoholia sen kanssa!
  Pakkausselosteet en löytäny silloin kohtaa alkoholista, kävin kysyyn apteekista että uskaltaako pari ottaa kun ois yhet kemut just silloin, ja ne etti tietoo ja missään ei mainittu ettei sais ottaa. Aatteli sit se farmaseutti et jos ruuan kans ottaa muutaman lasillisen, niin ei se varmaan mitään tee, mut ihan minun päätös ja hyö ei sitä kuitekaa voi suositella!! Kertoa vaan sen mitä ohjeis lukee ja ei lue.

  No miä tein päätöksen ja ruuan kans otin pari lasillista. Ihanat reaktiot |O Sydän hakkas tuhattajasataa, oksetti, takamuksesta lenteli varpusparveja, tais tuo naamakin punertaa.....
  Koko illan ja viel seuraavan päivänkin sit siit kärsin :headwall:
  Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja niin edelleen....
   
  #4
 5. huoh

  huoh Vieras

  Etsin tietoa tuosta nitrofur- lääkkeestä ja löysin tän ketjun. Mulla nyt 3päivä kuuria menossa ja olo on todella huono. Ihan niin ku ap sanoi, niin ku ois kauhea raskasupahoinvointi ja väsyttää.. Ikinä ennen ei ole antibiooteista sivuvaikutuksia tullu. Tosin en oo ennen tätä Nitrofur-c syönytkään, enkä kyllä enää tän jälkee syö. Ens kerralla pyydän jotain muuta ku tätä, jos tarve vielä antibiooteille tulee. Tai luotan luonnon omiin hoitokeinoihin, karpalomehua ja c-vitamiinia :)

  Onko muilla kokemuksia tästä lääkkeestä?
   
  #5
 6. Virtsis

  Virtsis Vieras

  Mä en ole huomannut mitään sivuvaikutuksia, vaikka on tuo vahvuuskin 75 mg. Reilu kuukausi sitten virtsatientulehdus eteni munuaisiin asti, vaikka oli todella vähäoireinen. Mutta sitten kun se oli munuaisissa, olin todella kovassa kuumessa.Sain Ciproxinia. Viikko sitten virtsiksen oireet tulivat taas ja tälläkin kertaa erittäin lievänä, mutta tunnistettavissa. Sain selexidiä viikon kuurin ja nyt sitten syön nitrofuria 3kk. Huomenna kuulen, mikä bakteeri mussa oikein jyllää, kun saan viljelyn tulokset.
   
  #6
 7. kipeä

  kipeä Vieras

  Itse aloitin nitrofurin tänään. Oon kärsinyt vajaan viikon ajoittaisesta pakottavasti virtsaamisen tunteesta ja eilen en meinannut edes vessaan keretä, joten tänään aloitin ton kuurin. Apteekissa sanoivat, että lääkkeen kanssa pitää syödä jotain, että pahoinvointia ei ilmenisi. Eli aamulla ja illalla ensin jotain leipää tms. naamaan ennen Nitrofurin ottoa, niin pitäis vähän auttaa. Ja vettä pitää juoda PALJON!
   
  #7
 8. "simpukka"

  "simpukka" Vieras

  Minä sain myös kuurin. Väsyttää kovasti. Hyvin kuitenkin alkanut vakuttaa, vaikka kaksi ensimmäistä pilleriä ottanut. Tuli heti kokeiltua olutta. Ei tehnyt hyvää. Joten join paljon vettä perään, litran. Juokaa vettä, mulla ainakin vesi autto,ku tuli paha olo parista olusesta.
   
  #8
 9. lloppi

  lloppi Vieras

  Nitrot eivät sovi terveille, eikä viinan kanssa.
   
  #9
 10. lloppi

  lloppi Vieras

  4. MAHDOLLISET HAITTAVAIKUTUKSET

  Kuten kaikki lääkkeet, myös Nitrofur-C voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan niitä saa.

  Yleiset: pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, ripuli, ihottuma
  Melko harvinaiset: päänsärky, uneliaisuus, kiertohuimaus, heitehuimaus, silmävärve, virtsan värjäytyminen ruskeaksi tai keltaiseksi
  Harvinaiset: äkillinen keuhkoreaktio, maksatulehdus, maksavaurio, suurentuneet arvot maksan toimintakokeissa, ruokatorvitulehdus ja suolitukos
  Hyvin harvinaiset: verisolumuutokset, yliherkkyysreaktiot, systeeminen lupus erythematosus (iho- ja sidekudossairaus), lääkekuume, ääreishermotauti, silmälihashalvaus, kasvohermohalvaus, tukkeava keuhkoputkitulehdus (bronkioliitti), keuhkojen sidekudostuminen, haimatulehdus, korvasylkirauhasen tulehdus, munuaistulehdus, kidevirtsaisuus

  Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole tässä pakkausselosteessa mainittu, tai kokemasi haittavaikutus on vakava, kerro niistä lääkärille tai apteekkiin.
   
  #10
 11. Parantunut

  Parantunut Vieras

  ..antabus vaikutusta. Varovasti aloitin, mutta pullo viiniä ja pari paukkua siinä lopulta meni. Lääke tehosi hyvin. Eikä minkäänlaisia yhteisreaktioita ollut.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Mulla on jo toinen Nitrofur C -kuuri puolen vuoden sisään. Eka kerralla en tuntenut minkäänlaisia sivuvaikutuksia, mutta nyt toka kerralla - jo eka pillerin jälkeen - tuli kuvottava olo. Toka pillerin jälkeen nousi kuume ja kuvottava olo jatkui. Tuntui, että otti jopa keuhkoihin. Lopetin Nitrofurin syönnin ja sain tilalle toista lääkettä. Kuuri meneillään, toivottavasti on apua.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Minulla alkoi huonovointisuus kolmen päivän jälkeen. Jatkoin lääkkeen syöntiä. Tämän jälkeen nousi kuume ja vietin vuorokauden oksentaen lähes tauotta. Hakeuduin tosi heikossa kunnossa päivystykseen, koska hengittäminen oli vaikeaa. Keuhkokuvissa näkyi voimakkaita muutoksia ja kyse oli lääkkeen sivuvaikutuksesta. Jouduin sairaalaan tiputukseen ja pitkäaikaiseen keuhkoseurantaan. Tämän kokemuksen jälkeen, otan sivuoireet heti vakavasti.
   
  #14
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti