No niin otahan Irmeli tissi-imut ennen kuin lähdet kouluun! Kaunistahan tämä on! *kuva*

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja *, 16.07.2010.

 1. Aamuäree

  Aamuäree Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  48 579
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ei mulle tullut kyllä mitään seksuaalisia mielleyhtymiä tai samanlaista tunnetta imetettäessä.

  Alkuun se tuntui lähinnä vastenmieliseltä, mutta meni pian ohi. Toista lasta ruokkiessa ei sitä samaa vastenmielisyyden tunnetta tullut.
  Pidin sitä varsin luonnollisena lapsen ruokkimisena, en minään muuna. En sittenkään, vaikka pitkään imetin kumpaakin, nuorimmaista puolitoistavuotiaaksi. Kauemminkin olisin ehkä jatkanut, mutta yöunien puutteesta uupuminen sai lopettamaan.
   
  #76
 2. vieras

  vieras Vieras

  Voi sinua, et halua edes ymmärtää. Sinä sanoit "Vaikea uskoa, että äiti saisi tuosta seksuaalista mielihyvää." Ehkä nyt kun olet lukenut siitä ihan tieteellisiä todisteitakin, niin et lauo noin typeriä kommentteja vain siksi ettet itse kiihotu. Ei siinä mitään pahaa ole, se on fysiologista.
   
  #77
 3. vieras

  vieras Vieras

  Minä saan ajatella asiasta kuitenkin omalla tavallani, ole sinä ajattelematta. Minusta tuo on lapsen hyväksikäyttöä välineenä käyttäen omaan mielihyväntunteen tavoitteluun. Ja vahingollisuudestakin ajattelen omalla tavallaniEn sulje sitä vaihtoehtoa pois, etteikö tuo voisi olla vahingollista. Kykenen ajattelemaan asiaa monelta kannalta. Ei minulla ole tarvetta vain ja ainoastaan nähdä hyvää tässä asiassa, vaikka itse olenkin imettänyt äiti, en samaistu kuvaan ollenkaan.

  Silti mulla on oikeus ajatuksiini ja en ole törmännyt yhteenkään asiantuntevaan lausuntoon, että ajatteleminen olisi tuomittavaa ja sairasta.
  Päinvastoin, psykologit eivät suosittele mielen rajoittamista, teothan niitä sairaita on. Kyllä sairaan ihmisen tunnistaa käytöksen perusteella, ette tiedä miten "likainen" mielikuvitus monella kirjailijalla tai runoilijalla on. :D
   
  #78
 4. Mrs Shillelagh

  Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  15 944
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikki ei ole niin herkkiä rinnoistaan. Jos pillukin on tunnoton, niin silloin ei raiskauskaan tunnu niin pahalta, käy korkeintaan vähän egon päälle.
   
  #79
 5. Kowalski

  Kowalski Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2007
  Viestejä:
  82 479
  Saadut tykkäykset:
  5
  Niin, minusta on edelleen hieman vaikea uskoa että äiti saisi seksuaalista mielihyvää asiasta, joka ei ole seksuaalinen. Ehkä siksi, koska minä en seksuaalista mielihyvää imettäessäni kokenut. Samaan tapaan jonkun on vissiin vaikea kuvitella, että äiti ei saisi seksuaalista mielihyvää, koska itse sai. En tiedä, miten tuollaista asiaa on tutkittu, ja millaisen mielihyvän kukin nimenomaan seksuaalisena kokee...

  Imetyksen väitetään vievän seksihaluja, ja kuivattaahan se limakalvojakin, joten siksikin nimenomaan seksuaalisen mielihyvän kokeminen on mun korviini outoa.
   
  #80
 6. Aamuäree

  Aamuäree Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  48 579
  Saadut tykkäykset:
  6
  Mä koetan tappaa tämän typerän änkkööketjun kommentillani:

  Tehköön kukin parhaaksi katsomallaan tavalla. Se mikä ei sovi juuri sinulle, voi sopia jollekin toiselle.
   
  #81
 7. Keittiönoita

  Keittiönoita Vieras

  Mä en voisi kuvitella. En edes yli vuoden ikäistä. Ajattelen asian niin, että kun lapsi syö jo samaa ruokaa kuin muukin perhe, imetystä ei enää tarvita. Ts lapsi saa tarvitsemansa ravintoaineet jo muusta ruuasta. Mua ei kuitenkaan häiritse, vaikka joku toinen imettäisi isompiakin lapsia.

   
  #82
 8. Viblsp-

  Viblsp- Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2008
  Viestejä:
  8 147
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse en myöskään kiihottunut imetyksestä, mutta jos mies imee/nuolee nännejä, eri asia. En myöskään kiihotu, jos gynekologin sormet on sisuksissani, mutta oman miehen sormien kohdalla ihan eri asia.
   
  #83
 9. Kowalski

  Kowalski Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2007
  Viestejä:
  82 479
  Saadut tykkäykset:
  5
  Jep, sama täällä :)

  Eli värkit toimii kyllä, hormonit hyrrää ja silleen, vaikkei imetys kiihottanutkaan.
   
  #84
 10. Minä en ihan äkkiä niele ajatusta, että kaikki sopii jollekin toiselle. Täytyy sitä nyt lapsen normaalia kehittymistäkin ajatella, eikä tehdä jotain mikä pysäyttää kehityksen.

  Monen muun asian tunnustetaan olevan kehitykselle kyseenalaista, mutta mikä ihme tämän estää olemasta sellainen?
   
  #85
 11. VIERAS

  VIERAS Vieras

  kyllä ne seksuaaliset mielihyväntunteet ja imetys kuitenkin jollaintavalla käsikädessä on. Esimerkiksi imetystukilistan mukaan, seksuaalinen kiihotus saa aikaan maidon herumista, samoin kuin rintojen koskettelu. Tietysti.

  Miksei siis imettäminen voisi tuottaa nautinnon tunnetta yleisesti naisen elimistölle. Ei välttämättä juuri siellä alapäässä mutta yleisesti.

  Ehkäpä seksuaalisten halujen vähentyminen miestä kohtaan johtuu siitä, että äiti saa siinä imetyksestä tarpeeksi sitä mielihyväntunnetta?
   
  #86
 12. Mrs Shillelagh

  Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  15 944
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun seksihaluja on tosi vaikea tappaa. Ja tissin imeminen olisi mulla sama kuin pimpin mussuttaminen. Väkisinkin se kiihottaa, ja jos sitä tekee joku muu, kuin imeväisikäinen, niin se saa olla vain oma mies. Muuten se tuntuu riistolta. Ei voi mitään. Näin me koetaan asiat eri tavalla.
   
  #87
 13. Kowalski

  Kowalski Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2007
  Viestejä:
  82 479
  Saadut tykkäykset:
  5
  Mulla ei muuten ollut tuollaistakaan :D, eikä seksihalujen vähenemistä miestä kohtaan: vaikka sainkin imetyksestä mielihyvää (jota en kokenut lainkaan seksuaaliseksi) niin ei se tai lasten läheisyys ollut yhtään sama asia kuin seksi ja miehen läheisyys.

  Oon friikki :'(
   
  #88
 14. vieras

  vieras Vieras

  Minä olin siinä eilisessä ketjussa aika aktiivisena, mutten nähnyt siellä PARVEILEVAN pitkän imetyksen kannattajia. Ilmeisesti olin sittenkin väärässä ketjussa.
  Ja anteeksi kovasti, etten heti aamusta sännännyt palstalle :LOL:
   
  #89
 15. vieras

  vieras Vieras

  Eli minussa on jotain vikaa kun tunnistin imettäessä saman tunteen kuin kiihottuessa?? Miksi haluatte antaa tuollaista kuvaa, ei se ainakaan imetystä edistä jos ihmisten tarvitsee häpeillä fysiologisia tuntemuksiaan joille ei voi mitään. Oksitosiinihormoni, sitä on aika vaikea pysäyttää...
   
  #90
 16. kÄÄk

  kÄÄk Vieras

  Sä oot sit varmaan niin innoissasi pyörinyt omien mielipiteidesi ympärillä ette oo huomannut... :whistle:
   
  #91
 17. Mrs Shillelagh

  Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  15 944
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei mullakaan lapsen läheisyys aiheuttanut mitään kiihottumista. Se oli täysin mekaanista, joka johtui siitä imemisestä. Kyllä miehenkin vehje alkaa seisomaan jos sitä imee. Eikä se ole lainkaan kivaa, jos sitä tekee leikki- tai kouluikäinen lapsi. Taaperokin on jo siinä ja siinä...
   
  #92
 18. vieras

  vieras Vieras

  No eihän kaikkien kropat toimi samoin. Mulla taas maidon heruminen alkoi välittömästi kun joku muu kuin pusero hipaisikaan rintaa. Seksin jälkeen rinnoista valui maitoa.

  Sen sijaan on heitä, joilta ei tule maitoa millään ilveellä, hyvä että edes vauvan imu riittää tuottamaan tarpeeksi, ei kaikilla riitäkään. On myös heitä jotka kokevat kuulemma imetyksen aikana henkistä pahanolontunnetta. Että meitä on moneksi kyllä...


   
  #93
 19. Kowalski

  Kowalski Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2007
  Viestejä:
  82 479
  Saadut tykkäykset:
  5
  Jos sinusta se, että mä ja Vispilä ei saatu seksuaalista mielihyvää imetyksestä, tarkoittaa sitä että meidän mielestämme sinussa on jotain vikaa, niin vika on lukijassa eikä meissä :headwall:

  Pitäisikö oikeasti VALEHDELLA tästä asiasta, jotta edistäisi imetystä? :D
   
  #94
 20. vieras

  vieras Vieras

  Luulenpa, että sinä olit yksi niistä yökkijöistä ja kuvittelit että koko ketju parveili ylipitkiä imettäjiä ;)
   
  #95
 21. Mrs Shillelagh

  Mrs Shillelagh Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2008
  Viestejä:
  15 944
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noh. Pitäähän miestenkin hävetä sitä, että ne antaa vieraan naisen ottaa itsensä, vaikka eivät haluaisikaan. Tuntemuksilleen kun ei voi mitään.
   
  #96
 22. lukittu

  lukittu Vieras


  Jotenkin tuntuu, että sulla on pakonomainen atrve kaikille julistaa miten sulla asiat on. Kyllä me uskotaan. Anna olla.

  PISTE.
   
  #97
 23. Kowalski

  Kowalski Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2007
  Viestejä:
  82 479
  Saadut tykkäykset:
  5
  Tuota mä nimenomaan ajan takaa :). Kaikkien kropat ei toimi samoin.

  Mulla esim. vieraan vauvan itku tai vauvan näkyminen telkkarissa sai maidon herumaan, ajatus omasta vauvasta sai maidon herumaan, samoin vauvan sylissäpitäminen ja saunan lämpö. Mutta ei se, kun mies koski rintoihini. Siis siinä vaiheessa, kun alkuaikojen suihkutissivaihe oli jo ohitettu.

  Joskus imettäessä (ekojen kuukausien aikana) oli myös pahaa oloa, ei henkistä vaan ihan fyysistä, samanlaista kuin alkuraskauden pahoinvointi. Kuulemma hormoneista johtuvaa.
   
  #98
 24. ..

  .. Vieras

  kannattaa varmaan hakea apua, jos tuollaisia pedofiilisia ajatuksia on päässä. :) terve ihminen ei ajattele noin.
   
  #99
 25. vieras

  vieras Vieras

  Ei ole outoa, se on toisilla ihan normaalia. Saahan imetys muuten supistuksiakin aikaan kohdussa, kun vauva on syntynyt. Miksei se voisi samoin vaikuttaa siellä muuhun tuntemukseen. Kyllä ne rinnat ja alapää on liitoksissa toisiinsa. Toisilla kovettuu nännit kun alapäätä käsitellään, toisilla ei. Imetyksen aikanakin reaktiot mikä tuntuu missä vaihtelee yksilöittäin.

  Naiset tekevät aiheesta itse tabun, koska ajatellaan että tuollaisia ajatuksia pitää rajoittaa. Moni ihan oikeasti lopettaa imetyksen siksi, että säikähtää näitä fyysisiä tunteita, joita se aiheuttaa.
   
  #100
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti