Nukkuuks teillä lapset omassa sängyssä vai vanhempien vieressä?

Viblsp
Kaksoset 1v 4kk laitetaan pinnasänkyyn nukkumaan, mutta yleensä yön aikana heräävät rinnalle vielä ja nukkuvat loppuyön vieressä.

Isommat nukkuivat perhepedissä aluksi myös. Nyt nukkuvat lastenhuoneessa.
 
Non compos mentis
Omissa sängyissään ovat nukkuneet syntymästään lähtien. Esikoisella oli siinä noin 2-vuotiaana vaihe, jolloin tuli keskellä yötä viereen. Annoin tulla, mutta ei se kovin kauaa kestänyt. Kuopus on aina ollut hyvin itsenäinen nukkuja, ei kerta kaikkiaan nukahtanut syliin, vaikka sitä joskus yritinkin. Vain ja ainoastaan yksin omaan sänkyyn.
 
Kaikki nukkuu omissaan ja hyvin nukkuvatkin =)

Jos ovat mahataudissa tai kovin räkätaudissa ja kovassa kuumeessa,
saa tulla patjan kanssa isin ja äidin huoneeseen.
Mutta sairastellaan niin vähän ettei monesti oo tarvinnut...
 
IhanaValo
Omissa sängyissään nukkuvat, tosin jos kuopus heräilee niin otetaan viereen ja esikko osaa ite kömpiä viekkuun jos siltä tuntuu..Pitäis melkein isompaa sänkyä katella, kun eihän tuo 160cm levee meinaa riittää neljälle:)
 
Omissa sängyissään nukkuvaat yhteisessä huoneessa. Alusta lähtien ovat nukkuneet omissa sängyissä, minä en saa kunnolla nukuttua jos vieressä. Silloin saavat tulla viereen jos ovat kipeinä tai näkevät painajaisia (= hyvin harvoin). Pojat 6 ja pian 5 v
 
mammuli
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Ravistettava:
Perhepedissä nukkuivat pienempänä: esikoinen noin 2½-vuotiaaksi saakka (siirtyi omaan huoneeseen tuolloin), kuopus hieman alle kaksivuotiaaksi saakka (siirtyi sitten sivuvaunuun meidän sänkyyn kiinni, 2 v 5 kk iässä siirtyi lastenhuoneeseen).

Eli saivat nukkua meidän vieressä niin kauan kun halusivat. Eikä kumpaakaan ole tarvinnut nukuttaa, ei ole itketty nukkumaan mennessä tai taisteltu nukkumaanmenon kanssa tms, kun lapset sai itse päättää milloin ovat valmiita siirtymään pois perhepedistä. Nukahtavat illalla itsekseen ja nopeasti, ja nukkuvat aamuun asti ilman heräämisiä, itkuja, eivät tule meidän sänkyyn yöllä, tms.
Meillä nukkuu omassa sängyssä, eikä ole tarvinnut koskaan tapella nukkumaanmenon kanssa tms. Ja lapsi ei ole myöskään heräillyt öisin, ei ole tarvinnut ravata kahden huoneen välillä.
Peesi, meillä kans nukkuvat omissa huoneissa, omissa sängyissä. 1-vuotiaiksi asti ovat nukkuneet meidän kanssa samassa huoneessa mutta silloinkin omassa sängyssä. Nyt on ihanaa kun kukainenkin nukkuu omilla tahoillaan ja makkari on yksin meidän. Voidaan lukea sängyssä rauhassa, voidaan kattoo leffaa sängyssä rauhassa, voidaan jutella ja harrastaa seksiä kaikessa rauhassa. Oma makkari vanhemmille tekee kutaa parisuhteelle.
 
maria
Alkuperäinen kirjoittaja Hari Mao:
Omissa sängyissään nukkuvaat yhteisessä huoneessa. Alusta lähtien ovat nukkuneet omissa sängyissä, minä en saa kunnolla nukuttua jos vieressä. Silloin saavat tulla viereen jos ovat kipeinä tai näkevät painajaisia (= hyvin harvoin). Pojat 6 ja pian 5 v
Meillä me taas ei osata nukkua jos nuo tuhisijat 2 ja 4 vee ei ole vieressä lähellä. Isillä ja äidilä n kahdenkeskistä aikaa sohvalla/ vierashuoneessa kun lapset on illalla menneet nukkumaan.
 
Mämmäm
Omissa sängyissään, yhteisessä huoneessaan :) Esikoinen nukkui ensimmäiset pari kuukautta meidän sängyssä, kakkonen nukkui aina osan yöstä meidän sängyssä sen ajan kun imetin eli 7kk.
 
kolmen mamma
Lapset 2-4v nukkuu omassa sängyssä ja omassa huoneessa. Rinnalla olo aikana lapset nukku osan yöstä vieressä, sitten kun 1v tuli täyteen ni siirtyvät omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen.
 

Yhteistyössä