Siinä lukee että " käytetään kuohukerman tapaan täytekakkujen koristeluun, jälkiruokiin ja hedelmien ja marjojen kanssa. Eli ei puhuta kyllä mitään ruuanlaitosta.
[QUOTE="meikäläinen";22290996]tottakai voit, sehän on "kuohukermaa" kai...näin mä siitä mainoksesta tajusin...[/QUOTE]
Jos se oliskin oikeeta kuohukermaa niin vois käyttää hyvinkin. Mutta mä ainaki oon siinä käsityksessä ollut, että tää ei kestä kuumennusta eikä siksi sovellu ruoanlaittoon.
Saattaa onnistua, mutta mäkin olen siinä uskossa, ettei varsinaisesti ole kuumiin ruokiin tarkoitettu.
Nythän kovasti mainostavat sitä Flora Kuohua, että sopii myös ruuanlaittoon.
Jos se on se punapurkkinen, niin sen ei pitäisi kestää. Kerran näin, kun appiukko käytti sitä kastikkeeseen ja ruoka maistui ihan yhtä hyvältä kun muulloinkin. Se ei taida silti kovin paljon kuumennusta kestää, joten lisää se vispi vasta ihan lopussa.
[QUOTE="a p";22291031]joo, no kertokaas mitä hittoa teen noille jo paistetuille kanan filee suikaleille??? Mitä laitan joukkoon, ei niitä kuiviltaan viiti syyä.[/QUOTE]
tee ihan tavallinen kastike ilman kermaa? Rasvaa pannulle, siihen currya, sitte jauhoja ja heti perään vesi ruskistamatta jauhoja. Sen jälkeen mausteita oman maun mukaan tai kanaliemikuutio jos niitä käyttää. Ite en käytä noita kuutioita enää juurikaan.
[QUOTE="a p";22291031]joo, no kertokaas mitä hittoa teen noille jo paistetuille kanan filee suikaleille??? Mitä laitan joukkoon, ei niitä kuiviltaan viiti syyä.[/QUOTE]
[QUOTE="a p";22291031]joo, no kertokaas mitä hittoa teen noille jo paistetuille kanan filee suikaleille??? Mitä laitan joukkoon, ei niitä kuiviltaan viiti syyä.[/QUOTE]
Hömppö antoi toimivan ohjeen. Jos jääkaapistaq löytyy esim. Creme Bonjouria, sitä sekaan.
tai tomaattikastike tomaattipurésta ja -murskasta.
Tai pilko joukkoon kasviksia: parsakaalia, sipulia, valkosipulia, kiinankaalia, paprikaa, tomaattia, kurkkua... ja soijaa tai osterikastiketta ja tilkka vettä ja ehkä musta- ja valkopippuria ja kalakastiketta.