Odottajat Tampereen seudulta!

psinni
Memoire, mutta tule ihmeessä jos vaan tilanne sallii, eihän sitä ikinä tiedä jos pienokainen on jo saapunut ja haluaa ihmisten ilmoille, tai jos vaava viihtyy vielä äiskän masussa!

Pipituuna, hyvä että pääset tapaamiseen. Nyt meitä on jo ainakin kolme tulossa!

maanantaina 22.8. klo. 18 tapaamiseen on ilmoittautunut:

Leenuliinukka
psinni
pipituuna
 
Raitapaitainen
Mä taidan kans pinoutua.. Täälläkin ennestään 2v8kk neitokainen ja toista lasta odotan 37+0. :) Seurailen mitä päätätte ja tulen sitten mukaan jos osuu aikatauluun.
 
äityskä85
En osaa vielä sanoa pääsenkö tuohon tapaamiseen, samana päivänä on ultra ja seuraavana päivänä lähdetään reissuun. Eli vilskettä riittää. :) Mutta palailen asiaan lähempänä, pyrin kyllä tulemaan myös.
 
Mma Ramotswe
Hei kuulostaa kivalta! Itsellä esikoisen LA viikon päästä ja ikää 35. Pitää muistaa kurkkia tänne kun saadaan aikamiespoika muuttamaan. Ootteko muut muuten kerhoontuneet 03-pipariportaassa?
MR 38+6
 
Raitapaitainen
Mä olin aikoinani perustamassa Pipariporrasta, kun odotin esikoista. Nyt vaan tuntuu siellä olevan niin hiljaista, että siksi pitää etsiä seuraa muualtakin. :)
 
Viimeksi muokattu:
SuviMarjukka
Tulin sitten kanssa kurkkaamaan tänne, kun kerran linkin sain. Mä olisin myös mukana tuolloin 22.8. pienen prinsessani kanssa, silloin hänellä onkin ikää jo melkein 4kk. =)
 
psinni
Ihanaa kun tulee kunnolla porukkaa tapaamiseen!

maanantaina 22.8. klo. 18 tapaamiseen on ilmoittautunut:

Leenuliinukka
psinni
pipituuna
ontherocks
suvimarjukka

ja ehkänä muitakin :)
 
Mis Mis
Heippa!
Kiva olis kyllä päästä tuonne kanssa. Mutta ei ole vielä miehellä työvuorolistoja tuonne asti, niin en tiedä pääsenkö. Kun tota 2-vuotiasta vilperiä en kyllä ota keskustaan mukaan, ilman apuvoimia :D
Eli jos mies on kotona ja voin jättää muksut kotiin (tai ainakin ton isomman), niin sitten olisin tulossa kyllä.
 
memmmeli
Kuulostais ihan hyvältä tuo tapaamisajankohta! Kovasti houkuttais itteäkin lähteä, mutta nyt jo meinaa iskeä pakokauhu, että kehtaako sinne joukon nuorimpana astua sisään ollenkaan. :D huoh.
 
Twinsmom
Täällähän onkin paljon hervantalaisia :) Mä en varmaan tuohon ekaan tapaamiseen tule. Alkuviikko on juuri huonointa aikaa kun esikoiset kotiutuvat harrastuksista juuri 18 jälkeen ja sitten on ruoka-aika. Viikonloppu voisi olla mulle parempi,tai sitten päiväaika,mutta monihan teistä on töissä.. Mutta eiköhän sitä joskus jossain nähdä :)

twinsmom 38+4
 
Siljanvuori
Memmmeli, tietystikin kehtaat tulla! Korkeintaan ollaan sulle kateellisia, koska meille jää nää raskauspömpöt ja suonikohjut ja sä näytät kaks viikkoa synnytyksen jälkeen taas ihan samalta kuin ennenkin :) (nimim. viimeksi synnytin ite parikymmpisenä, nyt oon jo vanha akka tähän touhuun).
 
MsMyway
siljanvuori: mäkin synnytin viimeksi parikymppisenä eli vanha akka täälläkin :) Mäkin oon Etelä-Hervannasta. Kuinka vanha esikoisesi on?

Kaikille: Ihanan piristävä ketju tämä vaikka ajattelin ennen raskautta että minähän en mammaile ollenkaan :):):)
 
MsMyway
Tuli tossa mieleen juuri kun olin painanut "lähetä" nappulaa edellisen viestin jälkeen että onkohan täällä Tampereen seudun odottajissa muita NEULEHULLUJA? Rakastan neulomista ja sitä olisi hauskaa tehdä vaikka ihan porukallakin jos muita neulojia tai virkkaajia yms löytyy tyyliin teetä neuleita ja sympatiaa :popcorn:
 
Siljanvuori
MsMyway, esikoinen on 11v, lisäksi perheeseen kuuluu puolison poika 7v. Eli kolmas lapsi perheeseen, toinen mulle ja eka yhteinen :p
Mä olen monella muulla lailla hullu, mutta neulomista tulee vähemmän harrastettua... on tuolla puikkoja ja koukkuja kyllä, lankojakin pari kerää. Laita vaikka yksäriä, mä oon ihan lähiökotirouvana tällä hetkellä, vois tavata vaikka ennenkin tuota miitinkiä? Teetä ainakin voi keittää vaikka ei neuloiskaan :)
 
Manna*
Tapaamisesta: mulla alkaa äitiysjooga just tuona kyseisenä maanantaina, joten en tiedä ehdinkö sieltä ajoissa tapaamiseen, ja jaksankokaan työpäivän ja joogan jälkeen. Mutta ehkäpä, jos uskaltaudun... :)

Neulomisesta: oon tottunu virheellisesti puhumaan kutomisesta, vaikka tiedänkin että mattoja kudotaan :) Mutta siis, tykkään kyllä, hyvä en missään tapauksessa oo ja malleistakin taitaa varmuudella onnistua vain kaulahuivi ja villasukat, mutta siis periaatteessa kyllä :) Ohjeita en viitsi edes lukea, koska oon enemmän kädestä-käteen -oppija :)
 
memmmeli
Siljanvuori; Enpä tiedä onko täällä niin hehkeänä ilman pömppöjä ja suonikohjuja oltukkaan.. ;D

Pitää kyllä miettiä tuota tapaamista, olishan se mukava!
Minkäverran nyt sitä porukkaa on ilmottautunut?
 
Manna*
memmmeli: kirjoittelen itse marrasmasuissa, mutta käyn välillä kurkkimassa myös lokakuisten pinoa kun oma laskettuaika siirtyi sille puolelle ultrassa. Huomasin vasta tänään, että meillähän on molemmilla esikoisen l.a. samana päivänä :)
 
memmmeli
Manna = Eli onko sulla LA 28.10 vai 5.11 ? :)
Mä kävin itseni joskus kauan kauan sitten jompaan kumpaan ilmottamassa, mutta en ole sen koomin niissä kyllä kauheasti vieraillut..
 
Vanillac
Moi kaikki! :whistle:

Juuri rekisteröidyin foorumille ja samantien löysin tämän ketjun. Uskaltaudun sitten saman tien avaamaan suunikin.. Ikää on 24 ja ensimmäistä pikkuista odotetaan.
Itsellä menossa raskaus alkuvaiheessa, tänään 7+4. Lähipiirissä ei ole samassa tilanteessa olevia, joten voisi olla mukava tavata uusia ihmisiä näissä merkeissä =)