Odottajat Turusta tai läheltä!!

Anne-81 harmaana
Tulen huomenna taas nettiin --oma kun ei jostain syystä vieläkään toimi, vaikka ne aurian äijät ovat meillä jo käyneet ja modeemikin vaihdettiin ja ne äijät tulevat vielä uudestaankin ensi viikolla-- joten jos voisitte laittaa sitten jommankumman päivän ja jotain kellonaikaa, niin tiedän pääsenkö paikalle vai olenko odottamassa niitä aurian miehiä.. Ne kun tulevat alkuviikosta aamupäivällä.

Toivottavasti pääsen tulemaan, kun on niin paljon uusia ihmisiä tulossa! :)
 
riksu80
Tullaan. Ainut on että jos neiti haluaa alkaa ruokailemaan just kun pitäs lähtee mut toivotaan ettei. Nyt täytyykin miettiä tarkemmin mihin sit mennään kun alkaa noita vaunuja olla tilaa viemässä.
 
Mekin koitetaan tytön kanssa tulla. Siinä onkin hänelle vauvoissa ihmettelemistä. Hänkin alkaa jo vauvan tuloa odottaa, oli jopa ostanut vauvalle oman pehmon muumimaailmasta! Mut meillä neuvola kello 10, joten uskoisin et ehditään...
 
Minäkin yritän tulla huomenna.. Tylsää vaan, että joudun lähtemään 10.10 bussilla, ja lapsi yleensä syö juuri tuossa 10 aikoihin, mutta mikäli vaan ehditään, niin mukaan tullaan!

nimim. utelias näkemään Riikan jättiläistytön (oma poika 3vk ja 3590g ja 52cm) =)
 
Ajateltiin tyttöjen kanssa josko nähtäis ensi viikolla meillä kotona Haritussa. Lähinnä omien hermojen säästämiseksi kun ei tahdo ton tytön kanssa missään kahvilassa istumisesta tulla yhtään mitään. Heittäkää ideoita päivästä niin sovitaan sitten joku sopiva.
 
Keskiviikko sopii myös meille =)

Kun vaan laitat jotain kellonaikaa, niin tiedetään tulla. Sovitaanko sitten vaikka joku bussi, jolla tullaan, niin tiedät tulla vaikka siihen pysäkille vastaan? Me varmaan Saaran kanssa mahdutaan molemmat vaunujen kanssa samaan bussiin, onko Suvilla vaunut vai odotatko esikoista?
 
Keskiviikkona sitten! Oisko se jo tavaksi tullut 11.00 sopiva? Bussilla nro 18 tosiaan pääsee ja niitä tulee 10 minuutin välein eli jos vaikka tähtäisitte kauppatorilta 10.40 lähtevään bussiin. Mut tosiaan koska meillä nähdään niin paikalla ollaan vaikka ette yhdeksitoista ihan ehtisikään. :)
 
Ja bussi lähtee Hansan edestä keskeltä. Pois pitäisi jäädä Koivulan liikekeskuksesta (Spar, Posti, Makuuni yms.) seuraavalla pysäkillä. Tulen sitten vastaan! Jos joku on tulossa omalla autolla tai pyörällä tms. niin voi laittaa yksityisviestiä niin saa puhelinnumeroni et voisopia paremmin, mutta muuten Tervetuloa meidän perheen sekamelskaan! ;)
 
Lähden kotoota sitten 10.10 bussilla, niin ehditään sopivasti tuohon 10.40 bussiin.. Tosin liikaa vaihtoaikaa ei tuohon jää, kun bussini ajoajaksi on määritelty puoli tuntia, muttei ne aamupäivisin noin kauaa aja. Tämä pitkä sepustus oli alustus Saaralle, ettei ihmettele, jos tulemme viime tingassa paikalle :)

Nähdään :wave:
 
Moi!

Me palailtiin lomilta sunnuntaina ja ehdin vasta nyt selaamaan verkkoa. Vieläkö mahtuu mukaan huomiseen tapaamiseen? :) Jos ymmärsin oikein, ollaan menossa Johannan luo, eikö niin? Yritän ehtiä samaan 10.40 bussiin, jotta en eksy muista. :)
 
eepi05
Mahtuuko vielä mukaan? Nyt on kesälomat vietetty ja arkeen palailtu... Äiti 25v. ja pojat 2,5 ja 9vko kaipailee kavereita. Huominen aika ja paikka olis meille ainakin suotuisa kun tää liikuminen esikoinen mukana on välillä aikast haastavaa...
 
Juu tänne vaan. Ainut ettette mahdu kaikki enää samaan bussiin vaunuinenne. Kiva jos on muitakin leikki-ikäisiä. Sen takia mäkin aattelin et kivampi nähdä täällä ku jasmin pysyy ainakin neljän seinän sisällä.