Ohjatut jumpat, miten lastenhoito ?

Viestiketju alueella 'Liikunta' , aloittaja Tuleva äiti, 25.10.2006.

 1. Tuleva äiti

  Tuleva äiti Vieras


  Miten lastenhoito järjestyy jos käytte ohajatuissa ryhmissä? Hoitaako isi, mummi vai kummi...
  Joissain kuntoklubeissahan on ilmainen lastenhoito muutaman kerran viikossa, mikä on mielestäni hieno juttu.
  Oletteko käyttäneet?
  Ja kuinka monta kertaa viikossa pienen lapsen äiti joutaa ohjatuille tunneille?

  terv.Tuleva äiti ja himokuntoilija
   
  #1
 2. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 740
  Saadut tykkäykset:
  1
  Joissakin keskuksissa on tosiaan lastenhoitoa tarjolla, mutta aika moniin paikkoihin on ikärajoitus lapsilla (eli ihan vaivoja ei voi jättää). Yhden lapsen kanssa kuntoilu on kuitenkin tosi helppoa, kun lähtee reippaalle kävelylle lapsen päiväunien aikaan. Lumessa vaunujen työntäminen se vasta kuntoilusta käy!
   
  #2
 3. pienenhetken

  pienenhetken Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2005
  Viestejä:
  17 073
  Saadut tykkäykset:
  0
  siinä salilla missä mä käyn spinningissä niin sielä on ilmanen lastenhoito joinain päivinä,mutta eivät ota muistaakseni alle 3vuotiasta...vai oliko alle 2vuotiasta...

  meillä iskä hoitaa sen aikaa,joskus äärimmäisessä hädässä mummu on hoitanu hetken ku isi on ollu ylitöissä mutta siis isi yleensä aina :)
   
  #3
 4. Hepsu

  Hepsu Vieras

  meillä isi hoitaa kun meen jumppaan ja kun iskä on iltavuorossa mamma tai mummi tulee meille kattomaan poikaa siksi aikaa =) ja mä käyn viis kertaa viikossa ohjatuissa jumpissa,eikä se ole mun mielestä liikaa vaikka olenkin äiti. =)
   
  #4
 5. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 740
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Ihan uteliaisuudestani kysyn, miten sinulla riittää aikaa käydä 5 kertaa viikossa jumpassa? Harrastaako miehesi mitään? Minulla tunnin jumppaan menee noin kaksi tuntia aikaa matkoineen, joten siinäpä se ilta menisikin.
   
  #5
 6. väinötär

  väinötär Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2006
  Viestejä:
  652
  Saadut tykkäykset:
  0
  Helsingin Elixia ottaa jopa 6kk hoitoon. Siellä pitää sitten kyllä liittyä jäseneksi, mutta hoito on maksuton =)
   
  #6
 7. Hepsu

  Hepsu Vieras

  \
  Hyvin riittää aika,ja joskus kyllä jätän väliin jonkun tunnin.mulla menee noin puoltoista tuntia matkoineen.Käyn ma,ke,to,pe ja su jumpissa ja spinningtunneille. Ja mieheni harrastaa jääkiekkoa mutta niillä on jäähallivuoro aina aamuisin ja iltaisin vasta yhdeksän aikoihin. Ja vaikka käyn noin usein niin jää silti aikaa vielä iltaisin kotona... ja kun olen vielä kotona pojan kanssa niin ehdin päivän aikana tehdä kaikki hommat ja viettää aikaa pojan kanssa,niin voin sitten hyvillä mielin lähteä illalla jumppaan. :)
   
  #7
 8. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 740
  Saadut tykkäykset:
  1
  \
  Ok, minä ajattelin kohdalleni työssäkäyntiä ja jumppia, silloin voisi olla jo hieman vaikea repiä tunteja. Iloista liikkumista!
   
  #8
 9. moi

  moi Vieras

  Meillä on sujunut tosi hyvin sellainen järjestely, että isi on hoitanut vauvaa 4 kk alkaen, jotta minä pääsen 2 kertaa viikossa jumpalle, vauvan kanssa käyn sitten kerran viikossa vauvajumpassa. Tekee tosi hyvää päästä välillä kotoo pois ja saada kunto taas nouseen. Minusta se on ihana katsoa, miten myös mieheni itseluottamus vauvan hoidossa on koko ajan kasvanut, kun on saanut olla enemmän myös yksin vastuussa, kun olen jumpilla, ja varmasti tekee myös vauvalle hyvää olla isin hyvässä hoidossa. Itse olen selvästi paljon virkeämpi, kun pääsen välillä ihmisten ilmoille ja kunnolla jumppaileen.
   
  #9
 10. Belia

  Belia Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2005
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  0
  kuntoklubissa missä mä käyn otetaan 3kk-10v lapsia ja hoito on joka päivä arkisin aamupäivällä ja illasta ja lauantai aamupäivät sitten jos muina aikoina käyn isi hoitaa lapset kotona
   
  #10
 11. Gerbeera

  Gerbeera Vieras

  Meidän alueella ei ole lastenhoitoa jummppien ajaksi. Isä on paljon töissä
  joten jumppaan ei niin vain pääse. Vaihdettiin just paikkakuntaa ja täällä on tosi huonosti viikonloppuisin ohjattuja tunteja :kieh:

  Kotijumppa ainut kunnon mahdollisuus mutta ei se ole niin kivaa.
   
  #11
 12. pilviini

  pilviini Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  275
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ohjaan itse tunteja useana iltana viikossa. Lapsi on pääasiassa isän kanssa, joskus mummon tai ystävien. Kun olin periaatteessa äippälomalla, isä käytti välillä vauvaa tuntien välissä tissillä. Aikataulujen sumplimista! Harvoin joudan jumpalle itse vapaa-aikana. Päivä tunnit on ihania, sillä niille ehtii pari kertaa kuussa lapsen ollessa hoidossa. Niinä iltoina kun en ohjaa itse, lenkkeilen rattailla juosten tai kävellen kahden lapsen kanssa, tai koko perheellä.
   
  #12
 13. äityli

  äityli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2004
  Viestejä:
  1 248
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi! Minä käyn 2/krt viikossa jumpalla ja kunto noussut hyvin, kun käyn myös rattailla lenkkejä päivisin. Vauvan isi hoitaa silloin kun olen jumpilla ja hyvin toiminut. Tekee todella hyvää päästä välillä kotoa pois ja kunnon hikijumpalle. Uskon että myös miehelleni tekee hyvää saada kahdenkeskeistä aikaa vauvan kanssa, jotta luottamus omiin hoitotaitoihin lisääntyy B)
   
  #13
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti