Onko kukaan tilannut jostain nettikaupasta Klarna tilille?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 10.12.2009.

 1. vieras

  vieras Vieras

 2. vieras

  vieras Vieras

 3. Kauppias

  Kauppias Vieras

  Valkkaat tavarat ostoskoriin, valitset maksutavaksi tuon Klarnan. Kysyy henkilötietoja, myös sos.tunnusta. Tekee luottotarkistuksen, jonka perusteella joko myöntää tai on myöntämättä tuota laskua. Jostain syystä hirvittävän monet kotiäidit ei sitä saa, olisko pienet tulot syynä (?)
  Luottotietojen menon jälkeen ei varsinkaan.

  Mikäli Klarna myöntää laskun, tulostaa kauppias sen laskun ja toimittaa laskun tavaroiden kanssa sinulle samassa paketissa. Maksat sen joko kokonaan tai osissa (minimi taisi olla joku 9 euroa). Joskin osissa maksettuna tulee jonkinlaiset korot päälle, kun menee luottona silloin.

  Kätevä tapa maksaa, jos tosiaan vain saa sen laskun. Itse en sitä saa kotiäitinä jostain syystä... Turvallinen molemmin puolin.
   
  #3
 4. kotiäiti

  kotiäiti Vieras

  miten kotiäitiys siihen vaikuttaa? eihän sitä varten kysytä tulotietoja edes. Kyllä minä sain 75e ostoksen sille, ja näpyttelin vain henkilötunnuksen.
   
  #4
 5. vieras

  vieras Vieras

  näin,ja lisäyksenä vielä,että lähettävät sen sopimuksen allekirjoitettavaksi kotiin ja se pitää lähettää takaisin klarnalle.
   
  #5
 6. vieras

  vieras Vieras

  Kiitos kovasti teille vastauksista =) vieläpä kysyn et tuleeko ostettu tuote heti vai odottaako ne sitä et sopimus on allekirjoitettu ja postitettu?
   
  #6
 7. vieras

  vieras Vieras

  jos sopimus on hyväksytty lasku tulee tuotteen mukana.muutaman päivän päästä klarnalta tulee osamaksusopimus kotiin allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi.meillä ainakin vasta helmikuussa alkaa lyhennykset
   
  #7
 8. v

  v Vieras

 9. ap

  ap Vieras

  kiitos vastauksestasi =)
   
  #9
 10. tilaaja

  tilaaja Vieras

  mikä juttu tuo klarna lasku on? pystyykö siinäkin osissa maksamaan?
   
  #10
 11. vieras.

  vieras. Vieras

  minäkään en saanut tuota ja tulot kuitenkin 27000/vuosi. Tai siis en ymmärtänyt kun tuli lukemaan että olet ylittänyt luottorajasi vaikken ole koskaan tuolla klarnalla tai muullakaan osarilla tilannut
   
  #11
 12. Moikka,

  meidän järjestelmässä on jokaiselle kuluttajalle henkilökohtainen luottoraja, johon vaikuttaa esim. aikaisemmat, Klarnan maksutavoilla tehdyt ostokset ja maksuhistoria. Jos sinulla sattuu olemaan esim. muutama Klarna Lasku maksamatta jostakin meidän asiakasverkkokaupasta, järjestelmä laskee seuraavan ostoksen rajan niiden avointen laskujen perusteella.

  Aina kannattaa rimpauttaa meidän asiakaspalveluun, jos sattuu käymään niin ettei ostos mene läpi. Sieltä sitten kertovat kyllä, että mitä kannattaa tehdä tai mistä hylkäys johtuu. =) Puhelinnumerot ja muut yhteystiedot löytyy osoitteesta www.klarna.fi.

  Klarna lasku toimii kuten tavallinen perinteinen lasku, eli saatte paperilaskun paketin mukana ja siinä on 14 vrk maksuaikaa. Voitte maksaa laskun myös osissa, jos haluatte (laskusta löytyy tähän ohjeet).

  Sanna

   
  #12
 13. mammeli

  mammeli Vieras

  (tilaisin jotain itsellenikin), Alex Verkkokaupasta: http://www.roosamamselli.com/
  hienosti toimi klarnan laskutus, vaan 3.90,- tuli extraa laskusta :)

   
  #13
 14. niin toi 3,90 tulee joka kuukausi sitten..
   
  #14
 15. vieras

  vieras Vieras

  Kai tuon laskun voi sitten maksaa kerralla poiskin siten eli jos on ensin ennen eräpäivää maksanut tuotteesta osan ja sitten seuraavassa kuussa maksaa kaiken lopun pois?
   
  #15
 16. En tiedä olenko ainut, varmaan vaan satunnainen kömmähdys sattunut. Mutta tilasin kampaamotuotteita reilu kk sitten, ja kyseisestä puljusta oli tuotteet lähetetty Klarnalle. Siellä ne olivat pyörineet melkein kuukauden. Kun loppuunsa tulivat postiin, samana päivänä sain Klarnalta karhukirjeen, 5e bonuksilla luonnollisesti. Alkuperäinen lasku oli tuotteiden kanssa samassa paketissa, joten se ei ollut koskaan perille saapunut. Paketista näin, että tuotteet oli pyörineet kk Klarnalla, josta ne oli sitten lähetetty minulle, muka kampaamotarvikkeita myyvästä liikkeestä suoraan. =) Mutta kun soitin Klarnalle, sain oikein hyvää asiakaspalvelua, oli kenen vika oli. =)
   
  #16
 17. Öh, tilaus toimitetaan kaupasta asiakkaalle, ei Klarnalle. Jos joku kauppias on niin tökö, että on paketin lähettänyt Klarnalle eikä asiakkaalle niin eipä se Klarnan vika ole.

  Klarna on vain palvelu, joka hoitaa laskutuksen ja luottopuolen kaupan puolesta. Tämä lähinnä siksi, että on uskomaton määrä ihmisiä, jotka eivät haluaisi maksaa mitään, mutta tavara kyllä kelpaa.

  Nimim. Verkkokauppias, joka kyllästyi luottotappioihin ja vaihtoi Klarnaan. Ja homma toimii puolin jos toisin!
   
  #17
 18. Elikkä jos maksta alkukuusta aina, niin kannattaa varautua siihen että tulee aina 5? muistutusmaksua.. Itse olen saanut viiskertaa putkeen vaikka jokakuukaus maksannu (Ja sitä ennen maksoin laskun saapumisen ja eräpäivän välissä laskun joten ne idiootit ei voi siihen vedota) Mutta 5? lisiä vaan tulee ja tulee.. Kannattaa tarkkaan katella.. ja parhaiten hoituu homma kun ei tilais ollenkaan.. tai jos tilaa niin maksaa vasta kun lasku tulee ja ennen eräpäivää.. niin aataminaikuinen tililafka kyllä ettei voi suositella, mutta minunlaista köyhää oli helppo naruttaa mukaan muutaman satasen ostokseen..
   
  #18
 19. käytän

  käytän Vieras

  Ei meillä ole vielä koskaan muistutuksia tullut, vaikka monesti on lasku tullut parikin päivää maksettua myöhässä. Ja moni kaverikin käyttää klarnaa säännöllisesti, eikä kellään ole kyllä moittimista ollut.
   
  #19
 20. Inc

  Inc Vieras

  ...on aika kova luottoraja. Yritin tilata nettikaupasta about 1000 euron tuotetta osamaksulla (12 kk, suunnilleen 100 euroa per kk). Vuositulot on suunnilleen 43 000 euroa. Tuloksena luottoraja ylitetty. En ole koskaan teidän järjestelmiä aikaisemmin käyttänyt. Ei myöskään pitäisi olla muissa luottotiedoissa mitään vikaa. Onko tämä nyt ihan oikein. Tarkoitan vain, että periaatteessa voisin kävellä autokauppaan ja vaihtaa autoni (osittain luotolla) ilman mitään ongelmia, mutta en voi ostaa teidän systeemin kautta 1000 euron tuotetta...On varmaan verkkokauppiaiden myynnillekin tosi positiivinen vaikutus. Soitin asiakaspalveluun, mutta eivät kyllä osanneet antaa mitään järkevää vastausta....
   
  #20
 21. Huldasharks

  Huldasharks Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  3 737
  Saadut tykkäykset:
  1
 22. Epätarkka.

  Epätarkka. Vieras

  Tilasin eräästä liikkeestä n.400? kameraa ja ohessa oli Klarnan tarjous "korottomasta" luotosta. (Korko 0%, kuukausilaskutusmaksu 3.95?, eli todellinen vuoskorko alhainen.

  No, jossain sopimuspapereiden syövereissä oli joku pykälä, että jos asiakas maksaa pienemmän erän kuin maksusuunnitelmassa, niin tämä korottomuustarjous raukeaa ja pääomalle mätkästään "normaalit", eli hirveät kuukausikorot. Ei siinä mitään, mutta kun yksi maksuerä oli reilu viikon myöhässä, niin olivat tulkinneet asian jotenkin niin, että jotenkin olin maksanut liian vähän - vaikka olin maksanut normaalit 38? erät noin kolmen viikon välein, näistä toinen siis reilummin myöhässä. Ei riittänyt 5? huomautusmaksu, ylimääräistä maksettavaa tuli yli satasella. Kallis kamera.

  Itselläni luottoraja oli jossain 500? kieppeillä (testasin erilaisilla ostoskoreilla), ja vuositulot työttömällä opiskelijalla noin 5000.
   
  #22
 23. riinap

  riinap Vieras

  kannattaa olla muuten tarkkana jos tilaa laskulle että noutaa paketinsa postista myös. Itse tein tilauksen, ja läksin reissuun unohtaen paketin noudon. no se ehti palautua takasin lähettäjälle (terveysasema.fi) muutaman viikon postissa lojumisen jälkeen ja näinollen laskukin kerkesi erääntyä ja sain karhun. onneksi sen nettikaupan asiakaspalvelu hyvitti laskun.
   
  #23
 24. Nala

  Nala Vieras

  Tilasin keväällä vaatteita ja laskun ois pitänyt tulla kesäkuun aikana, mut eipä ole näkynyt. Vaatteiden mukana tuli lasku, jossa luki "Älä maksa tätä. Tulet saamaan uuden klarna AB:ltä". Täytyy varmaan itse ruveta kyselemään laskunsa perään. Soppari paperit kyllä tulivat ja ne ajoissa palautin, mut sitä virallista laskua ei ole tullut. Näpsäkkä tapa puristaa muutama ylimääräinen euro muistutuslaskuna. Oli vika kerta, ku tämmöseen retkahdan!
   
  #24
 25. osamaksu

  osamaksu Vieras


  Taitaa olla että täällä kävi samoin ei sitä virallista laskua ole tullut nyt kesäkussa vaikka ois pitänyt, sopimus lappuset kyllä tuli mutta ei laskua.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti