Onko lähärin ja sh:n tai lto:n välillä mielestäsi luokkaero?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 21.11.2016.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Vasut tehdään kerran vuodessa, eikä niillä ole mitään käytännön merkitystä mihinkään suuntaan. Kunhan pölyttyvät mapissa. Sitä paitsi "vasuhaastattelijana" voi edelleenkin toimia lh, kunhan lto on se joka laittaa nimensä alle.
   
  #26
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja sitten naiset ihmettelee miksi heille ei makseta... Kuunnelkaa nyt hyvänen aika juttujanne. Ne pyhät äidit, martyyrit, on pahimpia työpaikkakiusaajia. Naisvaltasilla aloillahan sitä kiusaamista (luokittelua ym) esiintyy tuntuvasti enemmän kuin miesvaltaisilla.

  Ja te arvon kana-aivot väitte olevanne kykeneviä kasvattamaan lapsia?? Pitäskö mennä vähän itseensä, ja miettiä auttaako toisten arvostelu/luokittelu ym teidän omaan henkiseen pahoinvointiin.

  Nainen vain nainen voi olla niin kaksinaamainen - ilman että edes tajuaa sitä.

  Itse olen miesvaltaisella alalla enkä ole koskaan kuullut että dippainsdien kahvipöytään ei saisi asentajat tulla. Mutta sairaalassa työskentelevä tuttuni on puhunut että sairaanhoitajat ja lähihoitajat ei samassa pöydässä saa olla. Sairasta sanon minä. Ja nämäkö opettaa lapselle hyväksyntää? Tasa-arvoa??
   
  #27
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Eihän se luokkataistelu nyt välttämättä lapsille näy....
   
  #28
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Yliopistosta valmistunut lto taitaa olla porukan typerin. Kuka hullu menee yliopistoon vuosikausiksi valmistuakseen työhön, johon pääsee vähemmälläkin ja josta ei kuitenkaan makseta yliopistotutkinnon arvoista palkkaa?
   
  #29
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Ai ei? Miten naina, äiti ihminen, voi opettaa lastaan ottamaan kaverit mukaan leikkiin hiekkalaatikolla. Ja samalla ollessaan töissä sairasnhoitajana kieltää lähihoitajan tulemasta samaan taukotilaan tai passittaa harjoittelijan pukuhuoneeseen syömään?

  Naiset on sairaita, varsinkin naisvaltaisilla aloilla. Ja kaksinaamaisia.
   
  #30
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei yleensä sen enempää kuin muukaan ihmisten välinen kisailu.
  Eikä varsinkaan sairaanhoitajien ja lähihoitajien taistelu, josta raivostunut kirjoittaja on kuullut huhuja. Päiväkodeissa ei mitään kahvipöytäerotteluja, eikä muutakaan ole. Ainoastaan ihan työnkuvaan kuuluvat erot saattavat näkyä, KOSKA NIIDEN TÄYTYY NÄKYÄ.
   
  #31
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Ne on soveltuvuuskokeet, ei siinä testata älyn määrää vaan alalle soveltuvuutta.
  Kaikkien luonne,persoona,psyyke tai elämäntilanne kun ei hoitoalalle sovi.
  Älyltään pitää toki olla vähintään n.keskivertotasoa, kuten muillakin ammattikoulualoilla.
   
  #32
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  On siinnä ero. Lähäreitä vaan pannaan, saitsujen kanssa mennäänn naimisiin.

  Lähäriltä saa aina pillua, kuka vain!
   
  #33
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Aina sama virsi.... Mutta uskallatko tulla koittaan? Tältä lähäriltä ei taida tulla muuta, kun ympäri korvia, jos meinaat mua kevytkenkäiseksi luulla... Että kypärä kannattaa varata mukaan, jos mun eteen tulet vonkaamaan.
   
  #34
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Lähäreillä ns. helppo tavara, kovin ovat huolimattomia värkistään
   
  #35
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Insinööreillä on pieni kulli. Etenkin AMK-insonööreillä. Eihän se perus opistoinsinööri edes tiedä miten seksiä tehrään. Sehän on amiska. Mutta toista se on dippa-inssi. Se tietää miten naista rakastellaan. Siinä kun amiska-inssi räplää itteään nettipornon parissa, niin oikea insinööri panee kunnolla. Se on se pieni ero :D
   
  #36
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  3 vuotta ei ole kovin paljon, etenkin kuin työpaikkoja on lähivuosina ollut riittämiin. Palkka kuitenkin hieman lastenhoitajia parempi ja työnkuva erityisesti esiopetuksessa erilainen kuin lastenhoitajilla. Kvtessin piirissä muutama lomapäiväkin enemmän kuin lastenhoitajilla.
   
  #37
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  miten? keskustelet robotin kanssa etkä itse edes huomaa sitä:ROFLMAO:
   
  #38
 14. vierailijash

  vierailijash Vieras

  No onpa taas typeriä viestejä tässä ketjussa. Joillekin on kamalan suuri ongelma, että on olemassa lähihoitajia. Nuo teidän idioottimaiset oletukset ja harhaluulot eivät kerro lähihoitajista mitään vaan teidän omasta typeryydestänne.

  Kyllä, mulla on lähihoitajan koulutus, mutta olen myös sairaanhoitaja. Olen myös ylioppilas joten turha länkyttää siitä. Lukion jälkeen en heti päässyt sairaanhoitajan koulutukseen joten kävin kaksivuotisen lähihoitajan koulutuksen, olin muutaman vuoden töissä ja sitten opiskelin sairaanhoitajaksi töiden ohessa. Silti olen välillä töissä kentällä ja vaihda vanhusten paskavaippoja. En tunne itseäni mitenkään paremmaksi kuin lähihoitajat koska asukkaita varten me sitä työtä tehdään.
   
  #39
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Sairaanhoitajat ovat porvareita (äänestävät Kokoomusta) ja lähihoitajat ovat vasemmistolaisia.
   
  #40
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti