Onko sairaanhoitaja liian lukenut kirvesmiehelle?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja koulutuseroja, 07.04.2013.

 1. koulutuseroja

  koulutuseroja Vieras

  Asiaa koulutuseroista - tyyliin " sairaanhoitajanainen vs. duunarimies "

  Mitä mieltä olette asiasta jos nainen on selvästikin lukeneempi kun mies, niin voiko suhde silloin toimia ja tuleeko sinulle elävästä elämästä mieleen yhtäkään paria joissa nainen on selkeästikin lukeneempi kun mies?

  Voiko sairaanhoitaja olla parisuhteessa rakennusduunarin, autonkuljettajan, huotomiehen tai jonkin muun duunaritason miehen kanssa ja kestääkö suhde?

  Totuus on se että naiset ovat lukeneempia kun miehet ja kaikille lukeneille naisille ei ole yhtä pitkälle koulutettua miestä. Kehtaako duunarimiestä viedä naisen hienojen ystävien nähtäville?
   
  #1
 2. Aamuäree

  Aamuäree Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  48 580
  Saadut tykkäykset:
  5
 3. "myy"

  "myy" Vieras

  Onkos tää olevinaan vitsi? Rakennusalan koulutus ja sairaanhoitaja eivät ole koulutustadoltaan kovin kaukana edes. Kumpaakin voi tehdä toisen asteen koulutuksella, tosin hoitsua myös AMK. Tässä kohtaa ei tarvi kyllä tälllasta edes miettiä :D
   
  #3
 4. "ookoo"

  "ookoo" Vieras

  No siis eikö sairaanhoitaja ole ihan duunari myös? Jotain pointtia olisi keskustella aiheesta, jos toinen on akateeminen ja toinen duunari tai täysin kouluttamaton.
   
  #4
 5. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Sulla on nyt liian korkeat luulot itsestäsi. Itse pidän sairaanhoitajaa ihan perusduunarina. Sairaanhoitajien älykkyys ei minusta ylitä keskiarvoa, jota kirjoituksesikin tukee.
   
  #5
 6. "murmur"

  "murmur" Vieras

 7. Tír na nÓg

  Tír na nÓg Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2013
  Viestejä:
  1 631
  Saadut tykkäykset:
  2
  :D Ymmärtäisin kysymyksen jos kyseessä ois polkuautoja kesäaikaan vuokraava pojanvintiö ja Cernille töitä tekevä 50v. keksijänero kuhertelis keskenään niin saattais olla ehkä jotain eroa...
   
  #7
 8. tarkennusta

  tarkennusta Vieras

  [QUOTE="myy";28300780]Onkos tää olevinaan vitsi? Rakennusalan koulutus ja sairaanhoitaja eivät ole koulutustadoltaan kovin kaukana edes. Kumpaakin voi tehdä toisen asteen koulutuksella, tosin hoitsua myös AMK. Tässä kohtaa ei tarvi kyllä tälllasta edes miettiä :D[/QUOTE]

  Sairaanhoitaja (amk) on kyllä eri asteen koulutus kuin ammattikoulun puolelta valmistuva rakennusmies "kirvesmies".

  Sairaanhoitaja, insinööri, tradenomi yms amk:sta. (Taustalla yleensä lukio 3v plus 4v amk-opintoja)
  Kokki, lähihoitaja, autonkorjaaja, putkimies yms ammattikoulusta. (Opintoja 2-3v)
   
  #8
 9. Data

  Data Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2006
  Viestejä:
  15 466
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö tuollaiset liitot ole tavallisia? Muutenkaan suhteet eivät katso koulutustasoa. Jos taas ajattelet koulutuksen merkitystä naisen pariutumiseen, niin sairaanhoitaja taitaa olla monikäyttöisin eli se sopii kaikkien kanssa, oli mies talonmies tai väitellyt tohtori.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9
 10. "vieras"

  "vieras" Vieras

  ihan oikeasti, miten edes voi ajatella tuommoisia asioita? Eikö sillä ihmisten välisellä kemialla ja rakastumisella olekaan mitään merkitystä? MItä helvettiä koulutustasolla on tekemistä rakkauden kanssa? Tämä on taas tätä palstamammailua isolla peellä eli Paskaa siis
   
  #10
 11. Aatamin akka

  Aatamin akka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2010
  Viestejä:
  5 918
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihanko oikeasti joku valitsee kumppanin ammatin/koulutuksen perusteella? :O Minä idiootti kun olen aina luullut että se on keskinäinen rakkaus ja viehätysvoima joka ratkaisee.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #11
 12. "murmur"

  "murmur" Vieras

  [QUOTE="Vieras";28300788]Sulla on nyt liian korkeat luulot itsestäsi. Itse pidän sairaanhoitajaa ihan perusduunarina. Sairaanhoitajien älykkyys ei minusta ylitä keskiarvoa, jota kirjoituksesikin tukee.[/QUOTE]

  Mistäs päättelit että ap on se sairaanhoitaja?
   
  #12
 13. astrolabe

  astrolabe Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2011
  Viestejä:
  19 681
  Saadut tykkäykset:
  2
  No ei ole. Onko sairaanhoitaja kenenkään mielestä edes kovin lukenut? En pidä edes lääkäriä liian lukeneena kirvesmiehelle. Jos tulevat juttuun ja suhde toimii, niin se on pääasia.
   
  #13
 14. tarkennusta

  tarkennusta Vieras

  Mutta ap:n kymys oli yleisesti, että voiko koulutetumman ja vähemmän koulutetun miehen suhde toimia.

  Mielestäni riippuu ihmisestä todella paljon.

  Itse korkeasti koulutettuna en voisi olla suhteessa duunarimieheen, mikäli emme pystyisi keskustelemaan asioista samalla tasolla. Nykyinen mieheni on samalla alalla kanssani ja keskustelemme kotona myös työn kautta tärkeiksi tulleista asioista ja tätä en voisi tehdä duunarimiehen kanssa.
   
  #14
 15. tarkennusta

  tarkennusta Vieras

  Haa. Korjataan vielä omaa tekstiä, että koulutettumman NAISEN ja koulutetumman miehen. :)
   
  #15
 16. sh

  sh Vieras

  En ole liian lukenut kenellekään. Perusduunari, huono palkka ja surkeat työajat.
   
  #16
 17. Criminal Mind

  Criminal Mind Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2005
  Viestejä:
  14 012
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jösses! Ei ole!! Ite olen sh ja himoitsen sähkäriä, trukkikuskia, taksikuskia... Ei sh oo mikään ylihieno koulutus ja työnäkin ihan tavan duunarihommaa. Ger off your high horse!!
   
  #17
 18. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Sulta meni nyt pointti ihan ohi. Ei sillä ole mitään väliä miten noi luokitellaan koulujen kannalta. Kansa tietää molempien olevan silti "perus" duunareita. Sulla on nyt joku harhakuva liittyen sairaanhoitajan titteliin ja muihin...
   
  #18
 19. "vieras"

  "vieras" Vieras

  :LOL:

  Lähihoitajankaan ei kannata katsella kuin vähintään diplomi-insinöörejä. Sen verran kuitenkin on vaipanvaihdon ja moppaamisen teoriaa lähäriopinnoissa luettu että ei varmasti kukaan jaksa mitään sivistymätöntä sinikaulusduunaria paljon katsella. Sairaanhoitajan tasoa ovatkin sitten tohtoriopinnoissaan vähintäänkin edenneet lääkärit ja professorit tai vaihtoehtoisesti suuryritysten hyvinpalkatut johtajat.
   
  #19
 20. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Olkoon miten amk-tason tutkinto tahansa niin ei sh:aa voi mitenkään pitää minään liian koulutettuna suhteessa raksamieheen. Voisin jollain tasolla ymmärtää kysymyksen jos kyseessä olisi vaikka fysiikan tohtori ja kirvesmies. Lähtökohtaisesti en kuitenkaan ymmärrä mitä merkitystä koulutuksilla on jos muuten elämän arvot ja asenteet kohtaa.
   
  #20
 21. "vieras"

  "vieras" Vieras

  no mitenkäs asia menee jos mies on kouluttamaton menestyvä suuryrityksen omistaja/ johtaja?.minkälainen koulutus akalla pitäis olla.
   
  #21
 22. "höh"

  "höh" Vieras

  Lähinnä se on kiinni siitä onko toinen juntti raksamies vai ihan tavallinen. Juntti on semmonen joka alkaa neuvoa toista ammatissaan. Yleensä se on vielä semmonen kaljaa kittaava lippispää joka kyttää lätkää ja äänestää persuja( kun ne potkii mamut vittuun)
   
  #22
 23. Littledeath

  Littledeath Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2010
  Viestejä:
  7 122
  Saadut tykkäykset:
  2
  Siis eikös sairaanhoitaja ole myös ihan perusduunari? :O
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #23
 24. Lady Gardenea

  Lady Gardenea Vieras

  Ovat samalla tasolla.

  Ammatin perusteellako puoliso valitaan? Eiköhän siihen vaikuta muut asiat. Vaikka on esim. duunari niin silti voi olla fiksu ja kiva.

  Korkeasti koulutettu voi myös olla perseestä. Koulutus ei vaikuta luonteeseen.
   
  #24
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 07.04.2013
 25. "prinssi"

  "prinssi" Vieras

  Hellallettas, kasva aikuiseksi. Anatomian opinnoilla ei taloa rakenneta. Sairaanhoitaja on kutsumusammatti. Elämänkokemusta ei ole vielä nimeksikään ja sukulaiset ovat juuri poistuneet valmistumisjuhlista. Missä ihmeessä olet edes duunarin tavannut. Voin kuvitella sinut siemailemassa valkkaria kalliimmassa ravintolassa johon sinulla olisi edes varaa. Katselet vastapäätä olevaa rakennustyömaata jossa komistus kulkee vasara kädessä ja odottaa ruokatuntia. HAH HAH
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti