Onkos täällä pörräämässä -78 syntyneitä?

Tässä kans yks -78 lisää! 3- kymppiä tulee mittariin heinäkuussa. Kriisit on käyty onneksi jo läpi :ashamed: Lapsia toistaiseksi kaksi, pojat 02/04 ja 08/05, pikku kolmonen tekisi tuloaan elo-syyskuun vaihteessa.
 
mukaan pomppaa vielä parasta vuosikertaa :kieh: :D

eli elokuun alussa mittariin pärähtää se maaginen 30v.... kotona koivissa pyörii pojat 12/03 JA 05/07. nyt uusissa haaveissa saada tripla joskus täyteen ja synttärien jälkeen taitaa vihreet soihdut loimottaa....

niin sii lööytyy myös tuo ukko kulta joka pikapuoliin 33 (huhtikuussa)... yhteistä elämää takana 12 v ja naimisiin ei olla siis ehitty... hitaita ollaan... karvainen kaverikin löytyy eli 11v vanha kotikolli... pitämässä miehen paikkaa kun ukko reissuhommia tekee....

harrastuksiin kuuluu vielä kauan tää kesken eräinen omakotitalo.... ja töihin pitäisi näillä näkymin palata heti kohta synttäreitten jälkeen....
 
Vieläkö mahtuu joukkoon mukaan?

30 tuli mittariin maaliskuussa. Aviomies ja yksi suloinen kahdeksan kuukauden ikäinen tyttö löytyy :heart:. Tyttö syntyi siis lokakuussa 2007.

Mitään suurempia kriisejä mulla ei tuohon ikään liittyen tullut, mutta kyllä se kieltämättä alkuun hirvitti. Mutta onneksi tuo tunne meni sitten nopsasti ohi.
 
30v tuli täyteen toukokuun alkupuolella, 1pv ikäeroa avopuolisoon. Mä saan aina olla vanhempi, vaikkakin sovittiin, et tästä lähtien ukko saa munkin vuodet :LOL:
Kotona pyörii pojat 10/04 ja 04/06 sekä koira 07/01
 
maaliskuussa tuli tuo 30v täyteen...voi kun tuntuukin hirmu vanhalta.
sanoin noin 6kk ennenkuin aloin esikoista odottaa että teen lapsia joskus 30v jos sittenkään niin kuinkas kävikään.kun 30v tuli täyteen olin jo neljän lapsen äippä.
pojat 00 ja 03 ja tytöt 05 ja 08 :heart:
 
AAM
liittynee joukkoonne marraskuussa ruotsalaisuuden päivänä heiiijaa svärje vaan ! :) :wave:
poika 02/07 eli puolitoista vuotta tuleepi mittariin pian hänelläkin ja ukonrotjakeellaa on syyskuussa 31 vee päivä
 
Täällä -78 Lahdesta ja maaginen 30 tulee mittariin ensi kuussa. Odotan esikoistani joka syntyypi tuossa marraskuun lopulla. Ei mitään paniikkia tuon iän suhteen ole ollut. Paras lahja on tämä lapsi, joka vihdoin päätti ilmoittaa tulostaan:)
 
Äiti x 1
Vieläkin löytyy... :wave: Kesäkuussa vaihtui vuosikymmen mutta tässä sitä mennään ihan kuin ei mitään... :D Meillä mieheni kanssa lapsia koirapoika 5/05 ja ihmispoika 4/07, ensi keväänä taas ehkä yksi (?) enemmän - viikkoja ei tosin vielä ole juuri mitään.
 
Ja täälläkin vois yks 3-kymppinen liityä porukkaan mukaan. Huhtikuussa meni tuo raja rikki ilman kriisejä. Perheestä löytyy isäntä (01/78) ja eskari-ikäinen likka (05/02). Yksi karvaturpakin on, koiruus (03/06). Ja jos kaikki menee hyvin, on meitä kesällä yksi enemmän.
 

Yhteistyössä