Osaisiko joku kertoa , maksan kohonneista arvoista.

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
olennaista
Kommentoikaa sinne karpaussivulle kans, jatkoksi, kiitos!

Rikkaruohomyrkkyjä on kokeiltu ekan kerran vuonna 1958, luin vanhasta Koneviesti-lehdestä vuodelta 1963. Silloin on joka mökkiin saatu myytyä ruiskutuslaiteita... eikä kukaan ole testannut niiden haittavaikutuksia!

Noihin aikohin joutui mieheni muutoin niin terve mummokin verenpainelääkitykselle.... eikä luomua sen jälkeen ollut vuosikausiin olemassa!
 
koekaniineja ollaan!
Enpä tiennyt, että joku voi saada elinkautislääkityksen jo lapsena:
http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2076166-mita-tehda-kun-lapsi-ei-syo-viimeksi-kesalla-kunnolla/
 
"be happy"
Alkuperäinen kirjoittaja maksavaurioita KASVIöljystä;22254366:
"An environmental campaigner protesting against GM crops. A study said it can cause organ damage.

Fresh fears were raised over GM crops yesterday after a study showed they can cause liver and kidney damage.

According to the research, animals fed on three strains of genetically modified maize created by the U.S. biotech firm Monsanto suffered signs of organ damage after just three months.

The findings only came to light after Monsanto was forced to publish its raw data on safety tests by anti-GM campaigners.

They add to the evidence that GM crops may damage health as well as be harmful to the environment.

The figures released by Monsanto were examined by French researcher Dr Gilles-Eric Seralini, from the University of Caen.

Yesterday he called for more studies to check for long-term organ damage.

'What we've shown is clearly not proof of toxicity, but signs of toxicity,' he told New Scientist magazine. 'I'm sure there's no acute toxicity but who's to say there are no chronic effects?'

The experiments were carried out by Monsanto researchers on three strains of GM maize. Two of the varieties contained genes for the Bt protein which protects the plant against the corn borer pest, while a third was genetically modified to be resistant to the weedkiller glyphosate. All three strains are widely grown in America, while one is the only GM crop grown in Europe, mostly in Spain.

Monsanto only released the raw data after a legal challenge from Greenpeace, the Swedish Board of Agriculture and French anti- GM campaigners.

Dr Seralini concluded that rats which ate the GM maize had ' statistically significant' signs of liver and kidney damage. Each strain was linked to unusual concentrations of hormones in the blood and urine of rats fed the maize for three months, compared to rats given a non-GM diet.

The higher hormone levels suggest that animals' livers and kidneys are not working properly.

Female rats fed one of the strains also had higher blood sugar levels and raised levels of fatty substances caused triglycerides, Dr Seralini reported in the International Journal of Microbiology.

The analysis concluded: 'These substances have never before been an integral part of the human or animal diet and therefore their health consequences for those who consume them, especially over long time periods are currently unknown.'

Monsanto claimed the analysis of its data was 'based on faulty analytical methods and reasoning, and does not call into question the safety findings for these products'. "
translate
 
"paula"
Se juttu, missä kerrottiin Itämeren kaloista... Niiden munuaiset ovat lääkejäämien takia pilalla ja siksi kuolevat.

Mutta paljonko kaikkea onkaan nuissä merenelävissä, kuten levissä?Niillähän saadaan aikaan tulehdusta, syöpää ja monta muuta vaivaa:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1242073/pdf/ehp0109-000983.pdf
 
sauli hyvä
Alkuperäinen kirjoittaja Maltodekstriini lääkkeissä;22156367:
"...Lääkelaitoksen ilmoituksen mukaan apteekkien lääkkeistä 650 on valmistettu geenitekniikkaa käyttäen. Vitamiinien valmistuksessa menetelmä on myös yleinen. Mitään merkintää näissä ei ole. USA:ssa gm-kasvit sekoitetaan tavallisiin, eikä seurantatutkimuksia ole. Jos vaikutuksia on, niiden aiheuttajan todistaminen on todella vaikeaa."
Liisa Kuusipalo HS 20.8.2007
Täytys selvittää, kuinka moni niitä nyt joutuu käyttämään. Löytyykö tastalta karrageenia sisltävää pillimehua? Sehän on levää, jolla puhdistetaan vesistöjä ympäri maailman ja syötetään ihmisllle pienissä erissä, vaikka se on jo kauan aiheuttanut ihmisille tulehduksia.

Miksi tämä tieto ei saavuta päättäjiä?

Katso se ohjelma ylearkistosta, fosfat i maten. Mitä asialle pitäisi tehdä?

Kuka sallii ruoan pilaamisen, jopa luomuruoan? Karrageenihan on luomusallittu ja ruiskutetaan tapettuun eläimeen tehtaalla. Kuka sen sallii? Fosfaattien kanssa sama juttu. SIKSI jouluruoat eivät ole aikoihin sopineet kaikille:-(

Helekutille erikseen tidoksi tämä, oletko nähnyt:
Neuromarkkinointi pyrkii pääkopan sisään | Yle Uutiset | yle.fi
 
p@ula
paula pitää pinnalla
Kun laittaa hakuun sanan maksavaurio lääketietokantaan, tulee nämä tyrkylle:
Fimea

Kaikista ei ikinä saada tietoa, jos ihminen on ollut kuollessaan yhtään alkoholin vaikutuksen alaisena - silloin menee lääkkeidenkin haitat alkoholin piikkiin, eikö?
Siellähän on nyt monta itsehoitovalmistettakin! Oliko ennen, en tiedä....





Helekutti on kieltänyt nostamasta tätä, mut onhan hänellä syynsä? Kukalienee...?
 
vierailija
Kommentoikaa sinne karpaussivulle kans, jatkoksi, kiitos!

Rikkaruohomyrkkyjä on kokeiltu ekan kerran vuonna 1958, luin vanhasta Koneviesti-lehdestä vuodelta 1963. Silloin on joka mökkiin saatu myytyä ruiskutuslaiteita... eikä kukaan ole testannut niiden haittavaikutuksia!

Noihin aikohin joutui mieheni muutoin niin terve mummokin verenpainelääkitykselle.... eikä luomua sen jälkeen ollut vuosikausiin olemassa!
glyfosaattiako????????????????
 
muistatko
"An environmental campaigner protesting against GM crops. A study said it can cause organ damage.

Fresh fears were raised over GM crops yesterday after a study showed they can cause liver and kidney damage.

According to the research, animals fed on three strains of genetically modified maize created by the U.S. biotech firm Monsanto suffered signs of organ damage after just three months.

The findings only came to light after Monsanto was forced to publish its raw data on safety tests by anti-GM campaigners.

They add to the evidence that GM crops may damage health as well as be harmful to the environment.

The figures released by Monsanto were examined by French researcher Dr Gilles-Eric Seralini, from the University of Caen.

Yesterday he called for more studies to check for long-term organ damage.

'What we've shown is clearly not proof of toxicity, but signs of toxicity,' he told New Scientist magazine. 'I'm sure there's no acute toxicity but who's to say there are no chronic effects?'

The experiments were carried out by Monsanto researchers on three strains of GM maize. Two of the varieties contained genes for the Bt protein which protects the plant against the corn borer pest, while a third was genetically modified to be resistant to the weedkiller glyphosate. All three strains are widely grown in America, while one is the only GM crop grown in Europe, mostly in Spain.

Monsanto only released the raw data after a legal challenge from Greenpeace, the Swedish Board of Agriculture and French anti- GM campaigners.

Dr Seralini concluded that rats which ate the GM maize had ' statistically significant' signs of liver and kidney damage. Each strain was linked to unusual concentrations of hormones in the blood and urine of rats fed the maize for three months, compared to rats given a non-GM diet.

The higher hormone levels suggest that animals' livers and kidneys are not working properly.

Female rats fed one of the strains also had higher blood sugar levels and raised levels of fatty substances caused triglycerides, Dr Seralini reported in the International Journal of Microbiology.

The analysis concluded: 'These substances have never before been an integral part of the human or animal diet and therefore their health consequences for those who consume them, especially over long time periods are currently unknown.'

Monsanto claimed the analysis of its data was 'based on faulty analytical methods and reasoning, and does not call into question the safety findings for these products'. "
 
muistatko
No älä sit maksa, jos ovat kerta kalliita.
:ROFLMAO::rolleyes::LOL::geek::giggle::censored:
Näitä yksäreitä näkee aina välillä täällä, kun ihmiset eivät tiedä, ovatko unessa vai hereillä ja on monta laitetta auki - ei ole eka kerta. Mitä sitten, kun se jolle viestin piti mennä, ei ole ikinä sitä saanutkaan? Tai laittoi väärältä nikiltä sen väärälle---? Töissä---?
http://www.taloussanomat.fi/autot/2016/09/21/autottomalle-tuli-lasku-ajoneuvoverosta-identiteettivarkaus-voi-tulla-kalliiksi/20169817/304
 
vierailija
"...Lääkelaitoksen ilmoituksen mukaan apteekkien lääkkeistä 650 on valmistettu geenitekniikkaa käyttäen. Vitamiinien valmistuksessa menetelmä on myös yleinen. Mitään merkintää näissä ei ole. USA:ssa gm-kasvit sekoitetaan tavallisiin, eikä seurantatutkimuksia ole. Jos vaikutuksia on, niiden aiheuttajan todistaminen on todella vaikeaa."
Liisa Kuusipalo HS 20.8.2007
Kohta 10 vuotta mennyt tuostakin eikä mitään ole poistettu sieltä:sick:
 
vierailija
Kalaöljyvalmisteista varmasti nousee ja Itämeren kaloista!
http://www.ts.fi/mielipiteet/aliot/4009695/Silakan+kaytto+on+arvovalinta
Hirveetä! Dioksiinia sotketaan ties mihin:devil::ninja:
Ei siis edes siinä ole minkäänlaista itsenäisyyttä ollut aikoihin:

"Suomi on sitoutunut EU:n yhteisen kalastuspolitiikan tavoitteeseen tukea ruokaomavaraisuutta sekä sinisen kasvun strategiaan, joka hakee kasvua, työpaikkoja ja ympäristöhyötyjä vesiluonnonvarojen kestävän käytön ja ekoinnovaatioiden avulla. Silakan palauttaminen ruokapöytiin edellyttäisi kalatalousalan toimijoiden, hallinnon ja tutkijoiden yhteistyötä ja rohkeita avauksia."
 
vierailija
Dioksiinia ei saa syödä yhtään!

Mahtaa olla koulutuksessa vikaa, kun noin menetelään?
"
Euroopan Unioni on arvioinut dioksiinien haittoja ja päätynyt antamaan elintarvikkeiden sisältämille dioksiinipitoisuuksille sallitut enimmäismäärät. Ne koskevat pääasiassa eläinperäisiä elintarvikkeita, eivätkä viljaa, hedelmiä tai vihanneksia. Sen sijaan esimerkiksi kasviöljylle on vahvistettu enimmäismäärä (EY No 2375/2001). Suomi ja Ruotsi ovat saaneet Itämerenkalalle siirtymäajan vuoden 2006 loppuun saakka edellyttäen, että dioksiineille herkimmille väestöryhmille tiedotetaan kaikista ruokasuosituksista. EY:n dioksiinien enimmäismäärien asettamisen perusteena on käytetty EY:n elintarvikealan tiedekomitean riskinarviointia, jossa dioksiinien ja dioksiinien kaltaisten PCB:n kokonaissaannin ylärajaksi suositetaan 14 pg WHO-TEQ (WHO:n määrittelemää TCDD-ekvivalenttia) painokiloa kohden viikossa (TWI, tolerable weekly intake). Euroopassa on väestöryhmiä, joilla saanti on huomattavasti tätä suurempi. Määräysten avulla aiotaan dioksiininsaantia vähentää neljänneksellä vuoteen 2006 mennessä. DIOKSIINIT SUOMESSA Suomessa dioksiinien ja PCB:n kokonaissaanti on vuorokaudessa 105 pg (TEQ) mitattuna suomalaisesta ruokakorista, jolloin 70 kg tai 60 kg painavan henkilön keskimääräinen viikkosaanti on 10,5 tai 12,3 pg/kg. Kumpikin alittaa maksimisaannin tavoitearvon 14 pg/kg (TEQ). Kaikkialla Euroopassa asiat eivät ole näin hyvin. Suomalaisesta ruokakorista laskettuna dioksiinien ja PCB:n kokonaissaannista maidosta ja maitotuotteista sekä lihasta ja munista tulee 7,5 prosenttia, mutta kalasta 88,5 prosenttia. Tämä selittyy sillä, että meillä muut elintarvikkeet kuin kala ovat erittäin puhtaita – siis vain kala on Suomen kannalta ongelmallista. KALOJEN RISKIT Sisävesikalat ja kasvatetut kalat ovat Suomessakin puhtaita dioksiineista ja PCB:stä. EU:n enimmäismäärä 4 pg/g ylittyy keskimäärin kaikissa Itämeren rasvaisissa kaloissa kuten silakassa, lohessa ja lahnassa, jos nämä ovat isokokoisia ja vanhahkoja, kuten myynnissä olevat kalat ovat yleensä olleet"
 

Yhteistyössä