Päivän paras fb-päivitys:

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ei voi kuin nauraa, 25.07.2011.

 1. "Tiedoksi kaikille niille joita vituttaa painaa töitä hiki hatussa ja maksaa verot niin ruvetkaa ryyppäämään ja vetämään nappeja naamariin niin pääsette hoitoon ja sen jälkeen kun sieltä pääsette niin toistakaa se ni yhteiskunta pitää teistä huolta ja pärjäätte paremmin kun me jotka painetaan duunia ja ollaan kunnon veron maksajia. Kopioi tämä jos olet samaamieltä ja sinua vituttaa nää väärinkäyttäjät."

  Toi löytyi kolmen kaverin profiilista ja nämä kolme on juuri ne tuntemani ihmiset jotka ovat ikäänsä nähden tehneet vähiten töitä, nostaneet eniten kaikkia mahdollisia tukija ja korvauksia, huijanneet saadakseen etuuksia mitä heille ei kuulu. Yhdeltä löytyy omaa päihde- ja vankilataustaakin.

  Samat tyypit on aiemmin olleet moneen otteeseen päivitelleet niitä rasistisia kiertoviestejä, mutta tämä on jo sitä luokkaa että jos tuntisin ihmisiä yhtään heikommin pitäisin sitä itseironiana. Vai voiko joku kolmekymppinen oikeasti yhteensä alle puolen vuoden työkokemuksella ja muuten koko aikuisiän sossuntuilla elämisellä pitää itseään kunnon veronmaksajana? Vaikka noi luulisivat vielä maksaneensa veroja kaikista pimeistä töistäänkin niin silti saldo jää aika heikoksi.

  Eikä ole yllätys että kaikki ne tykkääjätkin näyttäisivät olevan samaa sakkia.................
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  No jos kyse on todella ihmisistä joilla on lyhyt - tai olematon - työhistoria, niin mä pitäisin tota itseironiana.
   
  #2
 3. ap.

  ap. Vieras

  [QUOTE="vieras";24263902]No jos kyse on todella ihmisistä joilla on lyhyt - tai olematon - työhistoria, niin mä pitäisin tota itseironiana.[/QUOTE]

  Näillä se vaan ei ole sitä. Vaikka kieltämättä tekisi mieli laittaa perään joku irvistys-hymiö ja teksti "meinas mennä kahvit näppikselle!".
   
  #3
 4. "vieras"

  "vieras" Vieras

  No saattaa olla että ne napit ja alkomahooli on vähän tuhonnut aivosoluja vuosien mittaan... eihän noiden jutuissa äly paista, on niin putkinäköisiä.
   
  #4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti