Paljonko rahaa mukaan festareille

Viikonloppuna oon menossa festareille... Majotus ja liput on maksettu, huomenna haen junaliput. Mikä verran kannattaa ottaa käyttörahaa? Juomiin ja syömisiin menee (majoitukseen ei sisälly aamiaista) ainakin ja sit ostoksiin... Siel on sellanen markkinatapahtuma, jossa on monenlaista tavaraa myynnissä. (Lumous siis kyseessä) Perjantaina aamupäivällä meen ja sunnuntaina illalla tuun takas.
 
Riippuu varmaan kuinka paljon ajattelit juomiin pistää...festareilla kun tuopillinen kylmää maksaa jo aikas paljon.. Eli vaikee kyllä laskee sulle näin yhtäkkiä. Jos aiot syödä esim aamupalan, yhen lämpimän ruoan ja iltapalan, niin riippuen tietysti missä syöt, saat varata syömisiin 30-50?/päivä ja sit siis ne juomingit päälle.
 
Tuskin tulee kuivin suin oltua... Täytyyhän sitä nesteytyksestä huolehtia, kun kerrankin pääsee. :D Ei sentään mitään övereitä, mut kyllähän sitä illan aikana kerkee aika monta tissuttelemaan.

Perjantaiks laitan ruokaa kotona ja nappaan mukaan... Ei tarvi ekana kauppaan tai raflaan mennä. Aamu-/iltapala ostetaan sinne majotukseen (tyyliin jotain leipää yms) ja mielellään ruokakin siellä laitettavaks, kun siel on keittomahdollisuus. Ei siis kovin kalliiks pitäs syömisten tulla, mut luultavasti ulkona syödään ainakin kerran.

Eli riittäskö 100? syömisiin? (Aika paljolta kuulostaa sekin, mut varmaan tulee jotain pientä suolasta napsittua illankin aikana) Juomiin sama ja sit ne ostokset... Riittäskö 200-300??
 
Alkuperäinen kirjoittaja Myy-80:
Alkuperäinen kirjoittaja Juhis-74:
kun eihän sitä koskaan tiedä jos jotain yllätyksiäkin sattuu mihin tarviikin rahaa...
Nii... Eihän sitä tiä mitä kivaa Dark Marketista löytyy. :D
Tarkoitin kyllä että jos satut itsesi teloon ja joudut päivystykseen yms... niin onhan sieltä päästävä takaisin esim taksilla... ;) :whistle:
 

Yhteistyössä