Paljonkohan maksaa koiralta hampaan poistaminen?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 30.08.2008.

 1. mts

  mts Vieras

  Saako udella missä tohtorilla kävitte? Meillä olis sama homma edessä.
   
  #26
 2. IhaNainen

  IhaNainen Vieras

  Me käydään sopulitien eläinlääkärissä lähellä Herttoniemeä. Suosittelen. :)
   
  #27
 3. Meidän 30kg koiran kahdenn hampaan poisto maksoi 110e. Koira oli pentu.
   
  #28
 4. H3idi

  H3idi Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2009
  Viestejä:
  191
  Saadut tykkäykset:
  0
  satasen pintaa mahtaa pääkaupunkiseudulla olla lähtöhinnat. sopulitiellä hyvää palvelua ja ok hinnat, omalta koiralta poistettu siellä useampi maitohammas ja hinta oli vain 100e.. :)
   
  #29
 5. "mira"

  "mira" Vieras

  Mulla vanhalta kultsulta otettii 4 halennutta huonoa hammasta pois ja tikit tuli joka hampaaseen,aikaa meni lähes 2 tuntia ja hintaa kipulääkkeineen 230e.Yksi poskihammas oli haljennut kahtia jonka takia sinne mentiin,sen kanssa tekivät töitä pidempään ja muut hampaat lääkäri nappas siinä sivussa pois kun olivat kuulemma niin lohkeilleita.Joensuussa hoidettiin tämä operaatio.
   
  #30
 6. minnac

  minnac Vieras

  [QUOTE="mira";22996130]Mulla vanhalta kultsulta otettii 4 halennutta huonoa hammasta pois ja tikit tuli joka hampaaseen,aikaa meni lähes 2 tuntia ja hintaa kipulääkkeineen 230e.Yksi poskihammas oli haljennut kahtia jonka takia sinne mentiin,sen kanssa tekivät töitä pidempään ja muut hampaat lääkäri nappas siinä sivussa pois kun olivat kuulemma niin lohkeilleita.Joensuussa hoidettiin tämä operaatio.[/QUOTE]


  mira: kuinka vanha kultsu, oliko yli 10? otettiinko verikokeita ensin? meillä olis sama operatio edessä mutta pelottaa ettei lekuri enää anna lupaa nukuttaa kun kyseessä monivaivainen 11 vuotias :(
   
  #31
 7. "ruusu"

  "ruusu" Vieras

  meidän 8v koiralta poistetaan huomenna anidentissä murtunut kulmahammas ja arvio on 1.100 € en edes kysellyt muualta kun ell sanoi että siellä on on hyvä hoito / välineet, hintaa nostaa kun otetaan maksa-munaisarvot ennen nukutusta ja pyysin että putsataan samalla koko muu kalusto.
  Hammas meni poikki tapaturmaisesti.
   
  #32
 8. "kerttu"

  "kerttu" Vieras

  Joo, tosiaan ei kannata vertailla noita maitohampaiden poistoa ja pysyvien hampaiden poistoa. Niissä on satojen eurojen ero, kun maitsikat lähtee tuosta noin vaan irti.

  Mun 8-v koiralta poistettiin just 4 poskihammasta. Hintaa tuli 270 euroa ja pidin sitä erittäin halpana. Hintavertailua kun olin tehnyt, niin kalleimmat klinikat ottivat 300-400 euroa pelkästä yhden hampaan poistosta. Kunnallinen eläinlääkärin (vaikkakin on niin iso kaupunki kuin Oulu) ei edes moiseen toimenpiteeseen ryhtynyt, koska on sen verran iso operaatio ja poraa tarvitaan.
   
  #33
 9. "ruusu"

  "ruusu" Vieras

  niin vielä lisätäkseni kyseessä on suurirotuinen koiran joten hammas ylettyy poskiluuhun asti joten kysessä ei klinikan mukaan ole pikku leikkauksesta, mutta tänään pääsee vanha rouva kivusta kuntoimenpide tehdään , juurikanava on auki ;( mutta hienoa että voidaan auttaa :)
   
  #34
 10. "Rami"

  "Rami" Vieras

  Meillä on 12 vuotias keskikoinen villakoira. Siltä joudutaan poistamaan 6 hammasta. Mitähän tällainen paketti maksaa? Kannattaisko pyytää tarjous eri hammashoitajilta. Olisi aika kauheaa maksaa 360 @ per kpl, mutta mistään omasta ystävästään ei voisi luopua.
   
  #35
 11. "Rami"

  "Rami" Vieras

  Meillä on 12 vuotias keskikoinen villakoira. Siltä joudutaan poistamaan 6 hammasta. Mitähän tällainen paketti maksaa? Kannattaisko pyytää tarjous eri hammashoitajilta. Olisi aika kauheaa maksaa 360 € per kpl, mutta mistään hinnastahan ei omasta ystävästään voisi luopua.

  Anteeksi kirjoitusvirheet edellisessä kirjeessä.
   
  #36
 12. ^vierailija^

  ^vierailija^ Vieras

  ^ mistä tiedät paljonko hampaita poistetaan?
  Omilta (chihu) vanhuksilta nypitään ne ns mädät hampaat samalla kun poistetaan hammaskiveä. Ei maksa paljoa mitään.

  Mutta tosiaan jos on terveet hampaat, niin tulee kalliimmaksi.
   
  #37
 13. "mie"

  "mie" Vieras

  vertailin juuri (pysyvän) kuolleen kulmahampaan poistohintoja 20kg koiralle stadin+vantaan eläinlääkäreissä. Hintaerot oli tosi suuria. Edullisimmillaan oli tämä 230e ja kalleimmillaan 360e. Kalleimmat jätin soittamatta. Mm. viikin hinnasto näkyi jo netissä ja hinta oli yli 400e.
   
  #38
 14. Hui! o_O Meidän pennun maitokulmurin (ja yhden pikkuhampin) poisto maksoi vajaat 40e Lohjalla.. Rauhoittava aine siinä oli varmaan se mikä maksoi. Kahden hampaan poiston lisäksi leikattiin kynnet, vaikka olin muutenkin saanut pidettyä ne lyhyinä. Koira kyllä väsähti tuosta "kevyestä rauhoituksesta" todella ja nukkuu vieläkin sikeästi (tämä toimenpide tehtiin tänä aamuna).. :-D
   
  #39
 15. Hdmm

  Hdmm Vieras

  Meillä maksoi hampaan poisto noin tonnin mutta oli vähän vaativampi leikkaus
   
  #40
 16. Btr

  Btr Vieras

  Mummon kuusivuotiaalta cavalierilta poistetaan 3-5 heiluvaa hammasta joiden hammasjuuri on tullut näkyviin, hinta-arvio-500-700 euroa riippuen hampujen määrästä. Osa leikattavista ahmpaista on isoja poskihampaita joten ne täytyy lohkoa ennen poistoa. Ja tämä vantaalla.
   
  #41
 17. ccavalier

  ccavalier Vieras

  Meillä menee tänään 5 vuotias cavalier hampaan poistoon.heiluvista Etuhampaista on kyse (luultavasti 2-4, )niin onko kellään hinta kokemuksia? ( ollaan menossa tikkiin Helsingissä)
   
  #42
 18. ccavalier

  ccavalier Vieras

  Meillä menee tänään 5 vuotias cavalier hampaan poistoon.heiluvista Etuhampaista on kyse (luultavasti 2-4, )niin onko kellään hinta kokemuksia? ( ollaan menossa tikkiin Helsingissä)
   
  #43
 19. Pinnimimmi

  Pinnimimmi Vieras

  Meillä: 4,5kg painavan, 1v koiran pentukulmahampaanpoisto maksoi 122€. Kannelmäen A:lla alkava eläinlääkärikeskus, juuri äsken. Operaatio kokonaisuudessaan ( herääminen mukaan luettuna ) kesti n. pari tuntia. Kiva paikka, suosittelen.
   
  #44
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Sama todettu! Kommentit vuodelta 2008 ja nyt 2015, niin hinnat on seitsemässä vuodessa kyllä noussut.. Meidän koiraneidillä tuli poskihampaaseen liikkuva pitkulainen halkeama ja tehtiin pääkaupunkiseudulla hintavertailua edullisimmasta hampaan poistosta, valiten sitten pieni tuttu eläinlääkäri, joka arvioi hinnaksi ~400€, mikä oli halvin.
  10-vuotiaan koiran anestesia hoidettiin yhdellä piikillä ja järkytyin, kun 10min kuluttua EL alkoi heiluttaa hammasta ja koiran katse vielä seurasi tapahtumia, vaikkei raajat enää liikkuneetkaan! Samalla kerralla piti poistaa tai ottaa koepala pienestä patista koiran selässä. Hammas ja patti oli kolmen tunnin päästä poistettu kokonaan ja koira kotiutunutkin. Jatkohoitoohjeina selän tikkien vesihuuhtelu. Maksoi ~600€. Yritin kysyä patin tutkimisesta, koska se ei ollut rasvapatti, vaan jonkinlainen kasvain, johon lääkäri totesi ettei tarpeellista. Pala oli varmaan jo roskissa.

  3 kuukautta myöhemmin toisen puoleisessa poskihampaassa näytti olevan halkeama. Hammas on pureskelussa tärkeä ja koska toisen puoleinen oli jo poistettu, niin yritin etsiä paikkaa jossa hampaan voisi mahdollisesti paikata. Tavalliset eläinlääkärit tekevät vain poistoja ja viikistä olin kuullut negatiivista, joten suuntasimme hampaisiin erikoistuneeseen Anidentiin. Onneksi. Sovimme etukäteen, että hammasröntgen ja vanhojen koirien anestesian turvallisuuden varmistamista varten vaadittavat verikokeet voitaisiin tehdä kaikki samalla kerralla. Operaatiopäivänä eläinlääkäri otti verikokeet ja antoi esilääkityksen nukutusta varten, jotta lasku anestesiaan olisi mahdollisimman lievä = vähemmän kuormitusta elimistölle. Jäin koiran kanssa hämärään huoneeseen rauhassa odottamaan väsymystä ja puolen tunnin päästä EL tuli kertomaan verikokeiden olevan kunnossa, jolloin koirakin oli jo unisen löysä. Koira lähti hammaskuvaukseen ja tulosten selvittyä EL kutsui operaatiotilaan, jossa selvitti löydökset ja suunnitelman. Koiran suuhun oli edellisessä hampaan poistossa jäänyt kaksi hammasjuurta, jotka olivat tulehtuessaan aukaisseet limakalvon. Uusi "halkeama", jonka takia lääkäriin oltiin tultu, oli vain kulumaa mutta toisen takahampaan sisäpuolella oli terävä lohkeama. Pieni tummunut etuhammas oli kuollut, eli poistettava tai juurihoidettava tulehduspesäkkeenä. Kun vuosia sitten kysyin edellisen ham.poiston tehneeltä tutulta EL:ltä pienestä, muita tummemasta hampaasta, oli vastauksena että koira on vain kolauttanut sen johonkin (ns. älä ylihuolehdi pienistä!).
  Anidentin lääkäri näytti kuvista ja koiran suusta ongelmat, sekä kertoi tarkasti kaiken. Pääsimme mukaan hoitoprosessiin ja saimme päättää hoidosta ENNEN sitä, eikä vain kuulla jälkeenpäin mitä tehtiin.
  Lohkeama hiottiin ja pinnotettiin. EL joutui avaamaan arpeutuneen ikenen etsiäkseen kuukausia sitten poistetun hampaan juuria ja kaapiakseen tulehtuneen haavan puhtaaksi. Pieni kuollut hammas poistettiin (juurihoitaminen olisi maksanut 400€ enemmän o_O ) Kun kahden tunnin päästä palasimme hakemaan koiraa, ei leikkauskaan ollut vielä loppunut. Onneksi odotushuoneessa oli herkkuja ja kaikkea kivaa:D Koiran jälkihoito ohjeiksi saatiin haavojen huuhtelu keittosuolaliuoksella kahdesti/pvä ja erikoistahnan levitys haavoille. Jo pelkästään jälkihoito-ohjeista pystyi päättelemään, että kyseessä oli eri luokan eläinlääkäriasema kun se ensimmäinen, jossa ei suuhaavalle ollut mitään j.hoito-ohjeita. Hinta olikin sen mukainen. Koko tuo paketti Anidentissä maksoi 1070€. Siihen kuului kaikki verikokeet, rötgenkuvat, hammasjäänteiden poistot ja lohkeaman hoito. Oli jopa pennin arvoinen. mutta jos oltaisiin jo ensimmäisen hampaan haljetessa käyty asiantuntijalla eikä halvimmalla, niin olisi kaikki hoidettu kerralla kuntoon eikä tarvinnut 3 kk myöhemmin poistella tulehtuneesta suusta vanhoja juuria, koira olisi säästynyt paljolta kivulta ja minä loppujen lopuks säästänyt pitkän pennin. Jos hampaistoa ei ois nyt kuvattu ja tulehdusta löydetty, nii koira ois voinu kuolla. Viimeinen kerta kun annan kenenkään nukuttaa koiraani tyylillä piikki persuksiin ja repimään. Ne ei siellä halpa-asemalla kuvannut, eikä ottanut yhtäkään verinäytettä tai edes tutkinut patin laatua, vaan repi kaiken häiritsevän vaan jotenkuten pois. Koiraa ei anestesiassa intuboitu, hapetettu tai mitään! Anidentissa seurattiin kaikkia arvoja ja tuli tunne et koira on hyvissä käsissä. Niillä oli vielä tapana pyytää päivitystekstari/ -maili eläimen toipumisesta vuorokauden päästä kotiutumisesta ja vastata niihin, sekä kontrollikäynti 14vrk:n päästä. Eläinlääkärikin oli mieletön ja vastas kunnolla kaikkiin kysymyksiin eikä vaan kohautellu olkiaan, ja jäi kyllä todella hyvä mieli Anidentista:)
   
  #45
 21. Kyllä. Sen jälkeen voi ilmoittatua poliisikoirakouluun.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #46
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Meillä 10 vuotias sakemanni-vinttikoiramix ja käytiin viikko sitten lekurissa, ottivat 5 huonoa hammasta pois, poistivat hammaskivet, otti ohutneulanäytteet pateista, epilepsia vuosikontrolliverinäyte, lääkkeet ym toimistomaksut niin teki 439e koko hässäkkä. Keväällä toisella lekurilla arvioivat pelkän hammaskiven poiston ja hampaan poiston (1kpl?) vähintään 700e :eek: Kyllä Lappeenrannassakin melkoisia hintaeroja... Koira toipunut hyvin :)
   
  #47
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Ohan se miehelläkin niin.
   
  #48
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Meidän mäyrikseltä poistettiin kaksi hammasta, en muista tarkkaa hintaa mutta ei se liian kallista ollut, muutenkin saatu hyvää palvelua Espoon Equivet eläinlääkärillä. Kyllä hinnat varmasti vaihtelee paljon eri paikoissa Kannattaa soittaa tuonne suoraan ja kysyä kun kaikki hinnat ei ole nettisivuilla!
   
  #49
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Eilen hammaslääkärillä käyneenä; alk. 350e. (hinta sisältää 13v.koiran anestesian, jota valvoo 100% hoitaja, röntgen, putsaus ja koiran valvominen anestesian jälkeen - kotiuttavat vasta kunnolla ja varmasti heränneen koiran). Jos joutuvat rtg-kuvien perusteella suurempiin hoitoihin, soittavat ja päätetään hoidosta sitten vasta. Anestesia muuttuu silloin kirurgiseksi (esim hampaiden poisto, koepalat ym) ja hinta tuplaantuu...
  Etukäteiskäynti 160e sisälsi sydämen tutkimisen, labrat (jotka valmistui odotellessa) sekä hammaskiven poisto raaputtamalla, jotta nähtiin ien raja jo ell-käynnillä ja pystyttiin tekemään ns. hinta-arvioita seuraavalle käynnille.
  Useita koirien anestesiassa käyttäneenä, ell taso vaihtelee niiden puolesta. Laadusta ja turvallisuudesta kannattaa maksaa sekä hampaiden (hyvästä) hoidosta. Kyseisen aseman ell:t ovat kouluttautuneet erityisesti hampaiden hoitoon.
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti