paniikki

Viestiketju alueella 'Äidit alle 20v' , aloittaja venla, 26.01.2005.

 1. venla

  venla Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2004
  Viestejä:
  68
  Saadut tykkäykset:
  0
  taidan olla raskaana, iältäni olen 19 vuotias, opiskelen..´haluaisin vain kysyä teiltä viisaammilta kuinka olette pärjänneet talous-asioissa? mistä saa rahaa..ilman rahaa on vaikea elättää lasta ja omaa itseään..varmaankin kuulostan tollolta..
   
  #1
 2. tähtihedelmä

  tähtihedelmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  1 797
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  taidat olla? tee testi. itse olen saman ikäinen ku sinäkin ja mulla on jo kaks lasta eikä toi elättäminen oo mikään ongelma. suomessa ei katsos kukaan joudu kadulle, kelasta saa äitiyspäivärahaa, äitiypakkauksen, lapsilisät, asumistukea, toimeentulotukea ym. ym. eikö tällä lapsella ole isää joka vois teitä auttaa? seurusteletko? jos et, eikä lapsen isä halua teidän elämään osallitua, niin joutuu silti maksamaan elatusta. jos ei pysty tai isä ei tiedossa, valtio maksaa sen. mitä opiskelet ja valmistutko milloin? jos valmistut ennen ku lapsi syntyy, sun tilanne on aika helppo, sen aikaa ku lapsi on pieni voi olla aika kituuttamista mutta sulla on kumminkin sauma päästä töihin sen jälkeen. nauvolasta varaat ajan jos oot raskaana ja kyselet sieltä, ne tietää, kannattaa myös kysyä kelasta kaikki mahdolliset tuet.
   
  #2
 3. rita18

  rita18 Vieras

  mä myös 19.. hyvin pärjätään vauvan kans,mutta isukki onki kyllä töissä..tee testi,sillä se varmuus raskaudesta tulee..
   
  #3
 4. sanna-cata

  sanna-cata Vieras

  Testillä selviää onko paniikkiin edes aihetta. Itse olin 17 kun plussasin. Toimeen ollaan aina tultu, mutta mies on ollut viime kesäkuusta asti töissä. Nyt taas kiristyy talous kun menen kouluun. Kaikkea ei saa mitä haluaa. Mutta aina on ollut mitä ollaan tarvittu. Raha-asiat järjestyy jos itse niin haluaa. Ja jos tuntuu, ettei ole oikea aika lapselle niin vaihtoehtojakin löytyy.
   
  #4
 5. venla

  venla Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2004
  Viestejä:
  68
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia teille! Mulla on huomenna lääkäriin aika joten asia selviää siellä! Itse valmistun nyt toukokuussa ja mieskin löytyy mutta hän opiskelee ja koulua vielä vuosi jäljellä..eiköhän me pärjätä jos asiat on niin että lapsi on tulossa..lapsen tulo ei katso aikaa eikä paikkaa..
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti