Pankkien lahjakorteista

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "kummitäti", 23.01.2011.

 1. "kummitäti"

  "kummitäti" Vieras

  Kummipoika pääsee ripille tässä ennen kesää ja kysynkin että jos menen esim osuuspankkiin ostamaan hänelle lahjakortin niin pitääkö kummipojalla olla jokin henkilötodistus mukana kun lahjakortin pankista lunastaa? Mitäs kun hänellä ei ole mitään henkkareita, niin oinko pojan äidin silloin oltava mukana ja sitten äiti näyttää henkkarinsa vaikka lahjakortti on pojan nimellä?

  Mä sain lahjakortteja sillon kun itse pääsin ripille, 15v, sitten ja en muista miten toi juttu meni. Tietty voin antaa ihan rahana lahjan mutta olis kiva antaa tuollainen lahjakortti =)
   
  #1
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Hanki vaan mieluummin painotuore sileä seteli. Kuka haluaa jonottaa pankeissa vaihtamassa noita lahjasekkejä (ja toisaalta hakemassa niitä). Ylioppilasjuhlien jälkeen saa jonotella monessa pankissa. Ja lunastus voi mennä turhan hankalaksikin.
   
  #2
 3. "alkup."

  "alkup." Vieras

  [QUOTE="vieras";22971382]Hanki vaan mieluummin painotuore sileä seteli. Kuka haluaa jonottaa pankeissa vaihtamassa noita lahjasekkejä (ja toisaalta hakemassa niitä). Ylioppilasjuhlien jälkeen saa jonotella monessa pankissa. Ja lunastus voi mennä turhan hankalaksikin.[/QUOTE]

  Lahjakortti on juhlavampi kuin vaan seteli. Ylioppilasjuhlia ei tuolle pojalle tule, joten eipä tule toista tilaisuutta lahjakorttia pankista hakea :)
   
  #3
 4. Yo

  Yo Vieras

  [QUOTE="vieras";22971382]Hanki vaan mieluummin painotuore sileä seteli. Kuka haluaa jonottaa pankeissa vaihtamassa noita lahjasekkejä (ja toisaalta hakemassa niitä). Ylioppilasjuhlien jälkeen saa jonotella monessa pankissa. Ja lunastus voi mennä turhan hankalaksikin.[/QUOTE]

  Sama juttu täälläkin. En kyllä ymmärrä miksi täytyy antaa lahjakorttina kun riihikuiva setelillä sitten saa sitä mitä haluaa. Kauheaa sähläämistä.
   
  #4
 5. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Saako pankista lahjakorttejakin?
  Mä oon aina ottanu shekin ja se on kyllä jotenkin vanhanaikaine ja tylsä, täytyykin mennä tutkimaan tuota lahjakortti valikoimaa
   
  #5
 6. "www"

  "www" Vieras

  [QUOTE="alkup.";22971457]Lahjakortti on juhlavampi kuin vaan seteli. Ylioppilasjuhlia ei tuolle pojalle tule, joten eipä tule toista tilaisuutta lahjakorttia pankista hakea :)[/QUOTE]

  Ei pankkeihin ole, eikä niistä saa mitään lahjakortteja :D Kauppoihin hankitaan lahjakortteja, jotka saa vaihtaa ostoksiin tai palveluihin. Pankeista saa kylläkin lahjaSHEKKEJÄ haluamalleen summalle ;)
   
  #6
 7. "alkup."

  "alkup." Vieras

  Lahajshekkejä tarkoitin, en muistanu oikeaa nimitystä. Pahoitteluni =) Se nyt vaan on juhlavampi kuin pelkkä seteli, vaikka oliskin häsläämistä. Mutta ompa on häsläämiseni ja kummipojan jos lahjashekkiin päädyn =)

  Mutta tuo henkilöllisyystodistus kysymys jäi vielä auku eikä osuuspankin sivulta löytynyt tietoa. Täytyy jatkaa siis etsimistä.
   
  #7
 8. "alkup."

  "alkup." Vieras

  Ja kyllä, osaan kirjoittaa ;) Pahoittelen kirjoitusvirheitä
   
  #8
 9. "vierailija"

  "vierailija" Vieras

  Lahjashekkiä lunastaessa pitää olla mukan henkkarit, shekin saa lunastaa vain se henkilö jonka nimi shekissä on. Joten jos pojalla ei henkkareita ole, niin lahjashekki ei eihkä hyvä lahjaidea.

  Sitä en tiedä saako silloin shekin lunastettua jos äiti mukana, luulisin että saa koska kyseessä ala-ikäinen lapsi kuitenki.

  Lahjashekki on muuten hyvä lahjaidea jos henkkarit löytyy, itse suosin noita aina kun vain voin.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  VISA lahjakortti on mainio vaihtoehto, sellaisen saa monista pankeista
  http://www.pankki-opas.com/visa-lahjakortti.html
   
  #10
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti