paras 6 munan kakkupohja ohjeesi!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja tarvii, 07.05.2008.

  1. tarvii

    tarvii Vieras

  2. Otsoemo

    Otsoemo Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    15.04.2008
    Viestejä:
    2 044
    Saadut tykkäykset:
    0
    mie oon kuullu tämmösen joskus, että: 6 munaa 3dl sokeria ja 3dl vehnäjauhoja, yksi tl leivinjauhetta

     
    #2
  3. muumuu

    muumuu Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    3 349
    Saadut tykkäykset:
    0
    6 kananmunaa 3dl sokeria 3dl vehnäjauhoja 2tl leivinjauhoja, vaahdota sokeri ja munat, kääntele joukkoon vehnäjauhot johon sek. leivinj. Kaada voideltuun korppujauhotettuun vuokaan paista kypsäksi 175 asteessa n puol tuntii :D
     
    #3
  4. weballergy

    weballergy Vieras

    Korvaa osa vehnäjauhoista perunajauhoilla, tulee paljon parempi.
     
    #4
  5. mä

    Vieras

    laita lasiin munat, sitten saman verran sokeria ja jauhoja, niin että samanlaiset lasit ovat yhtäverran täynnä.
     
    #5
  6. no

    no Vieras

    6 munaa, 2,5 dl sokeria, 2,5 dl vehnäjauhoja, 1,5 dl perunajauhoja, 1,5 tl leivinjauhetta.

    PARAS :)
     
    #6
  7. Villi viisikko

    Villi viisikko Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    04.12.2006
    Viestejä:
    3 360
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin minäkin aina teen :D
     
    #7
  8. piirpau

    piirpau Uusi jäsen

    Rekisteröitynyt:
    06.11.2007
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    siis nimenomaan täytekakku, muta kulkee meillä sienikakun nimellä...
    6 munaa, 3 kahvikupillista sokeria --> vatkataan valkoiseksi vaahdoksi, lisätään 9 rkl kiehutettua kuumaa vettä, seuraavaksi varovasti puukauhalla lisäten (tai pienimmällä teholla monitoimikoneella) 3 kahvikupillista vehnäjauhoja+ 3tl leivinj.
    175astetta reilu tunti
    JA ONNISTUU AINA :)
     
    #8
  9. vieras

    vieras Vieras

    Minäkin. Ja ehdottomasti paras!!
     
    #9
  10. mökin muija

    mökin muija Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    02.06.2007
    Viestejä:
    2 605
    Saadut tykkäykset:
    0
    6 kananmunaa + 5 dl sokeria vatkaa vaahdoksi, 2 dl lämmintä vettä, 6 dl vehnäjauhoja + 3 tl leivinjauhetta, lisää vaahtoon vuorotellen vettä ja vehnäjauho+leivinjauheseosta. Voi siis päästää ihan sähkövatkaimella sekaisin,ei tartte varovasti sekoitella =) . Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista n, 190 astetta n. 40 min tai siis siihen asti että kakku on kypsää.
    Tällä ohjeella onnistuu kakkupohja, ainakin mulla ;)
     
    #10
  11. Täydellinen Nainen

    Täydellinen Nainen Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    05.08.2007
    Viestejä:
    2 556
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin myös, paitsi et laitan vielä 2tl leivinjauhetta, ja jauhoista osa on vehnäjauhoja ja osa perunajauhoja
     
    #11
  12. risotto

    risotto Vieras

    Oli kyllä hyvä pohja. Kiitos!
     
    #12
  13. Blue Rush

    Blue Rush Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    27.10.2006
    Viestejä:
    10 065
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan kaiken kokoiset pohjat teen tuolla lasi tekniikalla.
    Tuo sienipohja on myös hyvä, mutta lasitekniikka tuntuu omalta =)
    Isot pohjat paistan 150asteessa ja pienemmät ( 2- 6m ) 175`
     
    #13
  14. seppo

    seppo Vieras

     
    #14
  15. vieras

    vieras Vieras

    paras kakkupohja tulee sunnuntain gluteenittomista jauhoista.
     
    #15
  16. asdfghjklöä

    asdfghjklöä Vieras

     
    #16
  17. scatman

    scatman Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti