Pasastar-myyjät, paljonko tienaatte?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Sopiiko leipätyöksi, 09.09.2013.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Kuka menee noin retkuun huomaa pia että sitä on kusetettu ja todella röyhkeesti :D. Kai bruttona voi tienata tuon 2000 mutta vaan jos istut joka päivä aamusta iltaan ja vielä viikonloppunaki soittelemassa. Palkat on niin pienii että en kehtaa ääneen sanoo.
   
  #77
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  "Ei tullu taloontulobonusta vaikka sopparissa oli. Lahden päivävuorossa vittuilua ja huono työilmapiiri. Pomon tytär vittuilee ku amishoroteini kaverinsa kanssa.

  Kaupan päälle saat satasen pari palkkaa kuussa. Kannattaako?"

  Joo se kaksikko on kyllä niin pää pilvissä siellä. Ei ikinä enää puhelinmyyntiä mulle kiitos. Ei ainakaan Lahen pasastaarille.
   
  #78
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Joo, todella surkeeta oli tulot mullakin, vaikka olin parempi muujä kuin moni. Munkin toimistossa pari yli-ikäistä pissistä "johdossa". Tein 30 tunnin työviikkoa ja bruttona tuli jotain 400 viikossa. Onneksi pääsin oikeisiin töihin.
   
  #79
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Mulle puhelinmyynti (joskaan ei Pasastar) tarjosi hyvän alun työuralle. Opiskeluaikoina tein puhelinmyyntiä aika ajoin ja tienasin siitä ihan mukavasti. OK, varmaan olis helpomminkin rahaa saanut. Mutta kesäksi pyysivät toimistopäälliköksi ja sitten sen jälkeen jatkoin toimistopäälliköiden esimiehenä ja kiertelin toimistoja.

  Sain johtamiskokemusta ja kun valmistuin, tästä oli tosi paljon hyötyä uuden työnhaussa. Mutta se on rehellisyyden nimissä todettava, että pääosinhan toi myynti on hyväuskoisten jymäyttämistä. Aniharva siellä tienaa edes kohtuullisesti. Melkein mistä vaan työstä saa rahansa helpommin.
   
  #80
 6. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #81
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Milloinkahan olit töissä, kun noin paljon tienasit eli tuntipalkaksi tulee 13 e/h. Tuohan on hyvä palkka, mikäli olit vain myyntineuvottelija eli myyjä. Ymmärrän tuon palkan, jos olet ollut toimiston- tai vuoroesimies. Ei nykyisin mielestäni Pasastarilla pääse kuin 5:n euron tuntipalkkoihin, jos siihenkään, sillä kahdeksan tunnin aikana pitäisi myydä lehtiä reilulla 200 eurolla. Näitä 25-33 euron lehtipaketteja pitää myydä 6-9 kpl ja sen verran siellä ahkera saa ehkä myytyä, jos saa. Nykyisin ostajat ovat tosi tiukassa, ainakin Pasastarin listoilta. Lisätulona on tämäkin hyvä, muttei tällä hommalla kukaan itseänsä elätä, ellei ole vuoropäällikkö tai esimies yms.
   
  #82
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei kannata tosiaankaan mennä... Kaikenmaailman palkintoja olisi kauheasti tarjolla, mutta niihinkin vaaditaan 300 myynnin tekemistä lyhyessä ajassa. Palkkaa hehkutettiin "helposti tonni tai yli" mutta todellisuudessa vain puheajan keräämisestä 300€. Myyntiäkin tulee tehdä yli 2000€, jotta saa 500€ käteen. Nyt olen siis kesätöissä kyseisessä firmassa ja aikalailla epäilyttää, mutta ei ollut muutakaan...
   
  #83
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Eipä kannata lähteä kokeilemaan siipiä näihin juttuihin jotka ei noudata työehtosopimusta. Aika villiä ja mielivaltaista menoa.
   
  #84
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei, en missään tapauksessa puolustele Pasaa tai muitakaan alan firmoja, mutta ei yksikään, vähänkään liikeasioita ymmärtävä myyntialan yritys maksa kenellekään siitä, että istuu ja ihmettelee tai soittelee ikään kuin muuten vaan, ja näin aiheuttaa pelkkiä kuluja firmalle. On aivan oikein, että palkkaa saa ko. alalla tuloksesta. Et sinäkään varmaan halua maksaa esim. kiinteistönvälittäjälle siitä, että pitää asuntoasi listoilla, muttei oikeasti yritä kunnolla sitä myydä..
  Se että, jos joku menee em. firmoihin töihin, niin asenteen on oltava kohdillaan eli aina ennen jokaista palkkajaksoa ja jokaista vuoroa on päätettävä, paljonko haluaa tienata ja tehtävä sen mukaan sitkeästi töitä.
  Aikoinaan kun minä aloitin työt alalla, yli 20 vuotta sitten, minäkin katsoin lehti-ilmoituksesta, että mikäs huijariyritys tämäkin taas on, mutta menin kuitenkin haastatteluun ja aloitin heti seuraavana maanataina työt. Yrityksen toimistoilla oli kolmen kuukauden myyntikilpailu alkanut jo kuukautta aikaisemmin, mutta koska halusin tienatakin jotain, niin aloin heti myymääm. En siis tätä ennen ollut alalla ollut. Kahden kuukauden kuluttua kun kilpailu päätty, olin tullut muistaakseni kolmanneksi ja sain 5000 Mk riihikuivaa rahaa, kuukausipalkan ollessa silloin min. 6000 Mk, kunhan vaan pääsi tavoitteeseen, eikä se ollut edes kova tavoite. Toki myönnän, että -90 luvulla oli vähemmän kilpailua ja silloin pystyi tunnissa myymään parhaimmillaan jopa viisi tilausta, kunhan tarjous oli kohdallaa. Kaiken lisäksi, myin rehellisesti, en kusettamalla, niin kuin moni tekeee nykyään ja myy puolisokeille- ja kuuroille 85-100 vuotiaille vanhuksille lähes minkä lehden tahansa. Joskus kuulin jopa sellaista, että eräskin myyjä sanoi asiakkaalle hänen kieltäydyttyään ostamasta, että anteeksi vaan rouva hyvä, mutta ehdin tämän tilauksen jo laittamaan eteenpäin, ja siihenhän vanha rouva ei enää kehdännut sanoa muuta kuin että, "no antaa nyt sitten tulla..".
  Summa summarum; jos soitat ahkerasti, luotat itseesi ja tuotteeseen (ja tunnet tuotteen hyvin), sekä asenne on se, "että tulin tänne tienaamaan, en seurustelemaan", niin silloin kyllä noita honmia kandee tehdä. Muuten voi sotten vaikka kerätä tölkkejä tai vaikkapa käpyjä..
   
  #85
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Joo. Ei provikkapalkka huono malli ole jos saa edes kohtuullista provikkaa. Yleensä näissä firmoissa ei rikastu kuin yksi tyyppi ja se on TJ ite .
   
  #86
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  En suosittele. Jos lehtimyynti kiinnostaa niin suosittelen hakemaan suoraan kustantajalle. A- Lehdet tarjoaa kiinteää tuntipalkkaa koulutusajalta jo joka nousee koulutuksen jälkeen ja provikat päälle. Mikään yksityinen firma ei maksa juurikaan enempää kuin olisit työttömänä. Orjatyötä.
   
  #87
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Firmat joissa on jatkuva haku päällä kannattaa kiertää kaukaa. Vaihtuvuus on kuukausittaista. Yleensä jengi tajuaa ensimmäisen palkan jälkeen tulleensa petetyksi. Voisin vannoa että kyseisessä firmassa on ollut jatkuva haku päällä perustamisesta lähtien.
   
  #88
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Tällähetkellä näyttää olevan yheksällä paikkakunnalla esimies haussa. Jännä juttu
   
  #89
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  androgyn13.2.2015 15:53
  7/9

  Lokakuussa 2013 päättyneellä tilikaudella Pasastarilla oli 203 työntekijää, liikevaihto 2 121 000 euroa ja tulosta 54 000 euroa.

  Tästä voidaan arvioida että firma maksoi kaikesta 2 067 000 euroa. Per työntekijä tämä tekisi 10 182,27 euroa vuodessa, 848,52 euroa kuussa.

  Kun mietit, että tuosta n. 850 eurosta maksetaan johdon palkka, vuokrat, sähköt, soittokulut ym., voit laskea kannattaako mennä. Mä en todellakaan menisi.
   
  #90
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Joo ja houkuttimena kaiken maailman matkat ja palkinnot mutta niistäkin vähennetään vero tilissä . Monellakaan siihen ei ole varaa pienen paljan takia. Aikalailla pissitään työntekijöiden lahkeille näissä lehtimyyntifirmoissa. Jos et menesty tulee potku perseelle vaikka yritystä olisikin. Palkkamallit on suoraa pilkkaa. Ne muuttuu kokoajan. Luvataan mitä luvataan ja muotoillaan pikku tekstit niin että se on nippa nappa edes jotenkin inhimillistä. Tai no ei...ei kyllä ole. Esimiehet nauraa selän takana kun tyhmät työstää. On se sellanen juonitteluviidakko et sitä ei nuori 15 kesänen ymmärrä. Eläkeläiset höpöttää puhelimessa ihan vaan höpöttämisen innosta. Keskipalkka ei varmaankaan kovin korkealle nouse lehtimyyntihommissa.
   
  #91
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Miettikää. A lehdet lupaa tällähetkellä 11,36 perustuntipalkan. Siihen tulee lisänä bonarit ym. Yksityinen firma joka myy kustantajan lehtiä ei ikinä pysty maksamaan selkaista palkkaa mikä takais perustoimeentulon. Välikäsiä on yksinkertaisesti liikaa. Jos harkitsette lehtimyyntiä niin pyrkikää suoraan kustantajalle. Ei missään nimessä Pasastarin kaltaisille jälleenmyyjäyhtiöille.
   
  #92
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti