Paskin mutsi-palkinto on saavutettu

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 12.10.2017.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Joku ehkä sanoo, että kaikilla on jossakin vaiheessa näin, mutta...
  Lapset on 7 ja 9. Joo, ruhkavuodet.Mutta kun en jaksa. Olen lihonut, koko ajan "vihainen" ja tyytymätön. Olen kuin kana kanalassa. Käyn töissä, kaupassa, teen ruokaa, pesen pyykit ym. Mieskin on olemassa toki. Jos joskus on hetki aikaa, niin nautin sen sohvalla ja katson telkkarin. En jaksa mitään. Ei ole harrastuksia tai ystäviä, kavereita toki on. En jaksa, en jaksa tehdä mitään, en jaksa nähdä ketään. Haluan vain omaa rauhaa. Mutta ku pitäisi olla läsnä 24/7. Koko elämä on niin sotkuinen, kuin kotikin.

  Lapset eivät tottele, koko ajan varastavat herkkuja kaapeista, eivät suostu tekemään läksyä ym. Harrastavat paljon ja perheen vapaa-aika menee siinä aika pitkälti. Aaaaa, tekis mieli huutaa ja juosta pois.

  Kiitos ja anteeks avautumisesta.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Kyllä ne lapset voi olla muallakin kuin harrastuksissa.
  [​IMG]
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Kiitos, toi piristi vähän :)
   
  #3
 4. 0oo0

  0oo0 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  4 168
  Saadut tykkäykset:
  2 462
  Älä osta herkkuja. Osta vain oikeaa ruokaa.

  Vaikuttaa kummasti mielialaan ja jopa lasten käyttäytymiseen.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Mitä lasten tottelemattomuuteen tulee, niin avainsana on motivointi.

  Esimerkiksi harva lapsi kokee erityistä motivaatiota herkkujen varastamiseen jos sen seurauksena joutuu tekemään tuttavuutta koivuniemen herran kanssa.

  Pistä vaikka lista seinälle missä on lueteltuna mitä seuraa kustakin rikkomuksesta. Seuraukset eivät saa olla liian lieviä vaan mielellään negatiiviselta vaikutukseltaan moninkertaisia rikkomuksen lapselle tuottamaan positiiviseen hyötyyn verrattuna. Ja seurauksen on langettava joka kerta kun rikkomus todetaan, jotta lapsi oikeasti oppii mitä saa tehdä ja mitä ei.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Karsikaa niitä garrastuksia, yksi viikossa riittää. Kotonakin pitää rentoutua, jos kaikki liitää päivät kouluissa ja töissä.
  Miksi ihmisillä aina oltava kiire, onko se sitten hienoa olevinaan kun ei osata vaan olla.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Siksihän ne lapset on kurittomia, kun et jaksa olla läsnä. Se hermostuttaa lapset ja tekee heistä levottomia.
  Sun jaksaminen on tosi tärkeää. Onko sulla minkäänlaista mahdollisuutta ottaa irtiottoa työelämästä, edes muutamaksi viikoksi? Pärjäisittekö taloudellisesti, jos saatte karsittua menoja?
  Joskus väsymykseen ei ole muuta syytä kuin väsymys, ja siihen auttaa loma ja lepo. Ensin se väsymys tulee päälle kuin juna, kun sen saa tunnustaa, mut sitten pää alka selvitä, hermo kestää ja elämään palaa tunteet, ilo ja värit.

  Lisäksi tuli mieleen, että sulla voi myös lapset olla yliväsyneitä. Onko teillä ollenkaan sellaista yhteistä aikaa, että löhötään sohvalla sikin sokin katsomassa hömppää, syömässä yhdessä niitä herkkuja äidin ihanassa kainalosa. Sulla on sen ikäiset lapset että ne vielä kaipaa sitä kovastikin, vaikka joka päivä.
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Ainakin suosittelisin ap:ta lopettamaan lasten kuskaamisen harrastuksiin jos on sitä tehnyt aiemmin. Se on hyvä tapa karsia pois "ylimääräiset" harrastukset, säästää rahaa ja mahdollistaa itselle lisää vapaa-aikaa, jonka voi käyttää esim. itsensä rentouttamiseen jossain kodin ulkopuolella.
   
  #8
 9. .....

  ..... Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  12 997
  Saadut tykkäykset:
  2 749
  Lapset kovemmalle kurille, ota väkisin (vaikkei huvittaisi) kaksi kertaa viikossa joku oma juttu (lenkki, leffa, hieroja, mitä nyt tykkäät tehdä) ja muistuttele, että ei tuo enää kauaa kestä.
  Järkätkää myös jotain yhteisiä, koko perheen juttuja; leffailtoja, metsäretkiä, matkoja tms. Piristää kummasti.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Samaa mieltä olen. Ei lapsia kuulu kärrätä harrastuksiin eikä kouluunm niihin mennään omin voimin jos meinataan..
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Mä en ymmärrä ollenkaa tuota jupinaa että harrastukset pois lapsilta. Meillä ainakin ne on lapsille itselleen hyvin tärkeitä ja vuosi vuodelta tavoitteellisempia, vaativat aikaa ja pakosti kuskausta. Onhan se omasta ajasta pois ja väsyttävää kaiken muun ohella mutta mielummin panostan nyt ja toivon että teineinäkin jatkavat harrastuksia, pitää pois monesta pahasta ja turvaa sosiaalisia kontakteja.
   
  #11
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti