Pelastakaa lapset ry:n avustus

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja villiäinen, 17.12.2008.

 1. Totuus Pelastakaa Lapset ry:stä

  https://www.facebook.com/Pelastakaa-Lapset-541887125959967/

  Vain murto-osa Pelastakaa Lapset ry:n hädän ja lasten nimissä tapahtuvasta varainkeruusta ohjautuu itse kohteelle suurimman potin kerää tämä järjestö millä rahoittaa sumutuksensa. Siitä huolimatta ymmärtämättömiä riittää jotka lahjoittavat rahaa tälläiselle yhdistykselle tarkistamassa edes taustoja miten ja mihin rahat ohjautuu lue tästä artikkelista esim Pelastakaa lapset ry:n toiminnanjohtajan rosvopalkkio Suomessa niin ymmärrätte mistä kyse tuhti täti puikoissa joka pistää hillot omaan taskuunsa.


  Esimerkkinä Pelastakaa lapset Markkula-Kivisilta 93 000

  "Pelastakaa lapset ry:n varoja Tampereella epäillään kavalletun noin 40 000 euroa. Poliisitutkimuksissa epäillään syylliseksi entistä puheenjohtajaa. Poliisitutkimuksissa on käynyt ilmi, että samaa henkilöä epäillään myös toisesta samankaltaisesta kavalluksesta. Järjestöjen sisällä on tapahtunut useita kavalluksia vuosien aikana eivätkä ne ole tulleet julkisuuteen."


  Muistakaa tosiasia Pelastakaa Lapset ry ei todellakaan ole viranomainen vaan aivan tavallinen rekisteröity yhdistys vaikka toisin niin antaa ymmärtää.

  Kuluttaja/yrittäjä älä anna rahaa tälläiseen epämääräiseen toimintaan!

  Pelastakaa lapset käyttää Suomessa nyt uutena huijaustensa markkinakielenä slogia "maailmanlaajuinen organisaatio" hahaha mitä sitten vaikka olisi kuun tai marsin laajuinen organisaatio Pelastakaa Lapset ry:n toiminta suomessa on rikollista eikä kestä lähempää tarkastelua

  Lasten nimissä kusettaminen on nykypäivän bisnestä.
  Tässä seuraavassa kyseinen Salla Saarinen on sellaisen yhdistyksen kuin Adoptioperheet ry:n hallituksen puheenjohtaja. Kyseinen huijariyhdistys puolestaan on intressissä toiseen huijariin Pelastakaa Lapset ry:n. Mihin unohtui moraali kun vaakalaudalla on alaikäisen maahanmuuttajan henkisen kehityksen vahingoittaminen ja äitinsä taloudellisin intressein harjoittama täysin tarpeeton ja valheeseen perustuva huomionhakuisuus, mikä sellainen lyö aina takaisin!


  Pelastakaa Lapset ry ei sano mitään koska heiltä puuttuu omatunto ja juuri silloin kun pitäisi katsoa totuutta silmiin
  sillä laittomasti maahantulevien myötä syntynyt turvapaikkabusiness on myös Pelastakaa Lapset ry:n kaltaiselle yhdistykselle rahasampo.


  Tässä näette miten raadollista Pelastakaa lapset ry:n toiminta todellisuudessa on ryöväyksen naamioimiseksi huiputus ja teeskentely on liian läpinäkyvää


  https://www.facebook.com/Pelastakaa-Lapset-541887125959967/
   
  #26
 2. #27
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Boikotoikaa kaikki tyhmiä jotka antavat "lahjoituksia" pelastakaa lapset ry:lle

  Täällä faktat:
  "http://www.savethechildren-finland.blogspot.fi/

  "Vain murto-osa Pelastakaa Lapset ry:n hädän ja lasten nimissä tapahtuvasta varainkeruusta ohjautuu itse kohteelle suurimman potin kerää tämä järjestö millä rahoittaa sumutuksensa.

  Siitä huolimatta ymmärtämättömiä riittää jotka lahjoittavat rahaa tälläiselle yhdistykselle tarkistamatta edes taustoja miten ja mihin rahat ohjautuu vai ohjautuuko mihinkään.

  Pelastakaa Lapset ry:n väittämistä "ihmiskaupoista" 1960 luvun loppupuolella on muu muassa Suomen Yleisradio ja euroopan radioviestimet asettanut ohjelmia esityskieltoihin lisäksi Pelastakaa Lapset ry:stä on vireillä monta rikos- ja vahingonkorvauskannetta niistä myöhemmin infoa

  Muistakaa tosiasia Pelastakaa Lapset ry ei todellakaan ole viranomainen vaan aivan tavallinen rekisteröity yhdistys jonka kaupalliset kriteerit eivät enää kestä rikosoikeudellista arviointia.

  Pelastakaa lapset on pelkkä taloudellisin intressein toimiva kaupallinen yhdistys joka hutkii ja rahastaa sekä ainakin suomessa harjoittaa rikollista toimintaan."

  Kuluttaja/yrittäjä älä anna rahaa tälläiseen epämääräiseen toimintaan! Jos erehdyt antamaan niin erehdys maksaa maineesi olet verkossa maalitettavana.

  Katso tästä Pelastakaa lapset ry:n raadollisuus havainnollisesta näkökulmasta

  Lisäksi:
  "Taas näitä pelan rahankerjääjiä näkee kaduilla ja toreilla miksi he eivät voi olla rehellisiä? rehellisiä jos olisivat niin kertoisivat että tarvitsevat massia toiminnanjohtajansa luksuselämään eikä avustusta "lapsille" vaikka niiden nimissä varoja pyydetään sillä maaliin ei mene kuin hassu promille.

  Kuvassa Pelastakaa Lapset ry:n toiminnanjohtaja:
  *Pelastakaa Lapset*, Pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta /€ 74 625,-/"
  https://mvlehti.net/2015/12/17/hyvantekevaisyysjarjestojen-johtajilla-jattipalkat/

  Pelastakaa lapset ja kavallus

  https://mvlehti.net/2016/12/14/pela...lsi-yhdistyksen-varoja-vuosikausia-valokuvia/

  tuomiosta tuli lainvoimainen

  https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201612132200039909

  Ainoastaan absoluuttinen 100% hullu lahjoittaa vielä jotain Pelastakaa Lapset ry:lle

  Lue lisäksi:

  Katso tästä huostaanotot on bisnestä Pelastakaa Lapset ry:n rooli on järjestellä tekaistuja perusteettomia heppoisin eväin perusteltuja huostaanottoja joiden kulut koituu lapsiperheitten kontolle

  https://www.is.fi/taloussanomat/yrittaja/art-2000001757336.html
   
  #28
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Kukanoista selvän ottaa:eek:
   
  #29
 5. vierailija9

  vierailija9 Vieras

 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Luepa alusta ne kaikki, niin et halua ottaa vastaan:censored:
   
  #31
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Vain Suomessa on kaikilla asiat niin hyvin, että avustusten saajatkin kehtaavat ulista ja valittaa. Uskomatonta paskaa.
   
  #32
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti