Porsaan sisäfile, ohjeita

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja polgara, 07.05.2008.

  1. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    mulla on tuollainen pötkylä, maustamaton, ruskistanko ja haudutan uunissa, mites maustaminen, soijakastiketta ei löydy, ihan tav. mausteet hyllystä... jelppiä kokkikolmoset!!
     
    #1
  2. SaNi-81

    SaNi-81 Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    02.08.2006
    Viestejä:
    4 330
    Saadut tykkäykset:
    0
    laita rypsiöljyä ja mausteita maun mukaan. Anna maustua esim. pakastepussissa muutama tunti...
     
    #2
  3. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei kerkee maustua.... viideltä pitää olla valmis:(
    muita ideoita??
     
    #3
  4. Mä oon tehny niin, et leikkaan n. 1cm paksuja pihvejä, niitä sitten litistelen joko nuijalla tai nyrkillä. Pannulle voita ja mausteet (suola, pippureita, lihamauste yms) pintaan. Paistan molemmilta puolilta KUUMALLA paistinpannulla pari-kolme minuuttia ja sit laitan pannulle ruokakermaa, jossa hauduttelen pihvejä vielä n. 20min. pienellä lämmöllä.
    Enempi kermaa, niin on samassa myös kastike. Sopii kuin nenä päähän kermaperunoiden tai ihan keitettyjenkin kanssa, nam!
     
    #4
  5. polgara

    polgara Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    10.10.2006
    Viestejä:
    2 127
    Saadut tykkäykset:
    0
    näin

    :flower: :flower: :flower: näin teenkin!!! kiitoksia!
     
    #5
  6. Ole hyvä, kiva että oli apua :)
     
    #6
  7. Kiitos vinkistä! Näin me tehdään. :)
     
    #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti