Porsaan ulkofile uuniin.Mihin asteeseen uuni ? Ei mitään ohjetta.

  • Viestiketjun aloittaja
  • Ensimmäinen viesti
Minun tapani valmistaa possun ulkofile kokonaisena.
Jos pidät valkosipulista, niin sivele paistinpannu valkosipulinkynnellä, lisää öljyä/voita ja anna pannun kuumentua. Ruskista liha nopeasti joka puolelta, sen jälkeen ripottele pinnalla grillimaustetta tai muuta mielimaustettasi. Laita liha paistopussiin ja kaada ruskistusrasva, johon voit lisätä tilkan vetta, myös pussiin, lisäksi voit laittaa porkkanoita, sipulia, lanttua kuutioina.
(juurekset eivät ole välttämättömiä)
Laita liha uuniin 150 asteeseen ja paista noin 1,5 tuntia.
Suppilosoosi on erinomainen lisuke.
Pitäisi tulla mehevää ja maukasta, hyvää ruokahalua!
 
Vinkki: leikkaa liha pihveiksi ja käytä pikaisesti pannulla, laita uuniastiaan latomalla sivuttain ja pannun huuhteluvesi, mausteet ja vähän kermaa päälle. Pidä uunissa 175 tunti. Tarjoa muusin ja salaatin kanssa.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja KolmeKertaa:
Vinkki: leikkaa liha pihveiksi ja käytä pikaisesti pannulla, laita uuniastiaan latomalla sivuttain ja pannun huuhteluvesi, mausteet ja vähän kermaa päälle. Pidä uunissa 175 tunti. Tarjoa muusin ja salaatin kanssa.


Kuullostaa hyvältä.Pitänee kokeilla seuraavalla kerralla.
 
mestarikokki
unohtakaa paistopussit ruoanlaitosta ne ovat aivan turhia.kunnon kannellinen pata joko valurauta,keraaminen tai vuolukivipata.porsaanfileelle mausteiksi suolaa mustapippuria sipulia ja valkosipulia.ja voita pannuun.
 

Yhteistyössä