rakkaus hiipuu pois...?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 13.09.2017.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  olemme olleet useita vuosia yhdessä, ei ole kyse siis vuoden tai kahden seurustelusta.. on alkanut tuntumaan että puoliso on melkein kuin yhdentekevä ihminen minulle. :( en pidä hänen kosketuksistaan, suudelmistaan. ne eivät tunnu enään samalta.. yritän vain kiemurrella pois. aivan kuin olisimme alkaneet kasvaa erilleen, emme oikein kommunikoi keskenämme. mikä minussa on vialla, voiko rakkaus vain "sammua" toista kohtaan.. vai voiko tähän suhteeseen saada vielä samaa kipinään kuin joskus :(
   
  #1
 2. Eiköhän se ole sitä että suhteen symbioosivaihe on ohi? Ei kai mikään suhde kestä kymmeniä vuosia kiihkeän intohimoisena, paitsi palstamamman suhde tietenkin suurielimisen miehensä kanssa.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ratkaisuna on käydä jakamassa persettä jollekin kehnolle muusikolle tai muuten "jännittävälle" luuserille tai paskapäälle.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  muakin ällöttää miehen kosketus tai ainakin ärsyttää, hän on nykyään ihan hermoheikkokin ja tosi rasittava. Huomenna sanon hyvästi(enkä lähde jakamaan persettä luusereille wink wink)
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  enpäs olettanutkaan, että täältä välttämättä saisi asiallisia vastauksia, tai ihmisiä joilla olisi ollut samoja kokemuksia.
  kannatti yrittää :)
   
  #5
 6. 0oo0

  0oo0 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2017
  Viestejä:
  4 168
  Saadut tykkäykset:
  2 462
  Ehkä olette oikeasti kasvaneet erilleen. Ehkä olisi aika jatkaa omia polkuja eteenpäin.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Rakkaus on työtä. Joka pitää tehdä, jos haluaa pysyä pitkässä parisuhteessa ja olla siinä onnellinen. Jos sitä työtä ei tee, niin totta kai se rakkaus hiipuu. Kaikki elämässä hiipuu, jos asioiden eteen ei näe vaivaa. Ihan kaikki.

  Sinä välttelet omia tunteitasi ja omaa vastuutasi parisuhteessa. Se aiheuttaa ahdistusta. Kohtaa mies, kohtaa tunteesi ja kanna vastuu omasta käytöksestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi. Ennen pitkää teillä on siinä kaksi onnellista ihmistä, olitte sitten enää yhdessä tai ette.
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti