Raskausarvet

  • Viestiketjun aloittaja ninskuliina
  • Ensimmäinen viesti
Esikoista odotan ja rv 31 menossa. Rinnat on kauttaaltaan punaisten arpien repimät ja nyt on myös reidet ja vatsa alkanut repeen. 14kg tullut tähän mennessä tyttöä oottaessa ja täytyy pitää herkkulakkoa ettei tule turhaa lisäpainoa ja arpia :/ ikävää kun niille ei mitään voi tehdä. Itseruskettavat hieman piilottavat arpia ;)
 
Löysin raskausarpiin avun etanavoiteesta, jota myydään esi. Life- luontaistuotekauppoissa. Kärsin arvista 15 vuotta, ne peittivät punaisina aivan koko vatsan. Nyt iho on sileä, arvet lähes parantuneet, ihossa on suuria kokonaan parantuneita alueita. EI PIDÄ PAIKKAANSA, ETTEI RASKAUSARPIIN OLISI PARANTAVIA VOITEITA! Etelä-Euroopassa niitä on yleisesti apteekeissa myynnissä jo jonkin aikaa useita erilaisia, etanavoide on ensimmäinen, joka on nyt tullut Suomen markkinoille. Suomalaisten lääkäreiden mielestä apua ei ole, he eivät vaivaudu ottamaan selvää uusista ratkaisuista, vaan ovat sitä, mieltä, että naisten kuuluukin saada raskaudesta haittoja. Etanavoidetta joutuu kyllä käyttämään useamman kuukauden ajan, mutta ensimmäiset tulokset alkavat näkyä heti.
 
Eipä noista raskausarvista kantsi liikaa välittää!!! Ei nainen niille mittään voi. Minusta ne ei ole niin pahan näköiset. Voihan mies auttaa siinä, et rasvailee niitä naisen kanssa yhdessä raskausaikana ja sen jälkeen.
 
Ne vaalenee kyllä hieman ajan kanssa. YLeensä raskausarpiin olisi parasta varautua jo heti raskauden alussa. Mm. Bepancare on tällöin hyvä voide. Se auttaa myös jnkv raskauden jälkeen jo syntyneisiin repeymiin. Bepancare lupaa paljon: ravita ja kosteuttaa ihoa, tehdä siitä pehmeän, joustavan ja kimmoisan.Se stimuloi kollageenin tuotantoa,vahvistaa venynyttä ihoa. Nimenomaan kollageeni ehkäisee sitä repeytymästä. Bepanten myös ravitsee ja kosteuttaa sekä edistää ihon toipumista.Oliiviöljy ja ihon omat lipidit vahvistavat sen suojakerrosta. Hopottajilta saatu tuote on kokeiltu jo raskauksien jälkeen, ja tuntuu melko hyvältä: se imeytyy hyvin ja iho tuntuu pehmeältä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tutustu tarkemmin täältä: Bepancare raskausarpivoide
 

Yhteistyössä