Rintapumpuista (Avent sähkö vs. Ainu Swing)

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja ragn0321, 24.03.2014.

?

Avent sähkö vs. Ainu Swing

Poll closed 23.04.2014.
 1. Avent sähkö

  0 ääntä
  0,0%
 2. Ainu Medela Swing

  0 ääntä
  0,0%
 1. ragn0321

  ragn0321 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.08.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on noin kahden kuukauden ikäinen vauva ja käytän rintapumppua päivittäin. En imetä koska imetys ei onnistunut, vauva ei jaksa imeä koska maitoa tulee niin hitaasti. Mulla on rinnoissa kasvaimia ja luulen, että se on vaikuttanut imetykseen, pumpatessa maitoa tulee tunnissa noin 50ml. Vauva syö äidin lisäksi korviketta koska en saa pumpattua tarpeeksi maitoa.

  En halua mitään imetysvinkkejä vaan haluaisin kuulla kokemuksia rintapumpuista. Mulla on Ainu Medela Harmony käsikäyttöinen sekä Aventin sähkö.

  [​IMG]

  Ennen sähkökäyttöisen Aventin ostamista googletin mikä pumppu olisi paras ja koska lähes kaikki tuntuivat suosittelevan Aventia, ostin sellaisen käytettynä ja petyin. Aventtia käyttäessä tuntuu sellainen "sähköinen" tunne rinnanpäässä, sitä tunnetta on vähän hankala selittää. Kuitenkin sen tunteen takia pumppua ei tee mieli käyttää koska se tuntuu inhottavalta. Sairaalassa käytin sairaalan Amedan Eliteä eikä siinä ainakaan tuntunut yhtään samanlaista sähköistä tunnetta kuin Aventilla. Silikoninen pehmuste kupissa on ainut asia mistä tykkään Aventissa. Aventissa imu tuntuu niin ikävältä, että kiinnitän siihen jatkuvasti huomiota pumppauksen aikana. Aventin käsikäyttöinenkin muunnelma sähköisesta tuntui tosi ikävältä, en ymmärrä yhtään miten niin monet Aventia suositteli!

  Ainun käsikäyttöiseen olen taas ollut tosi tyytyväinen, imu tuntuu pehmeältä eikä pumppausta oikeastaan edes huomaa. Muutenkin pumppua on tosi vaivaton käyttää ja onhan se kivan värinenkin.

  Koska olen yllättynyt kuinka huono Aventin pumppu oli, mietin uskallanko ostaa toista sähköistä vai meneekö rahat hukkaan. Mulla ei olisi yhtään ylimääräistä rahaa mitä käyttää. Mua kuitenkin kiinnostaisi Ainun Swing-pumppu mutta onko siinäkin sellainen sähköinen tunne?

  [​IMG]

  Onko Swingissä imu samantuntuinen kuin Harmonyssa? Toivottavasti joku osaisi auttaa.
   
  #1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti