ROKOTTEITA VASTAAN

Viestiketju alueella 'Rokotukset' , aloittaja äitix1, 06.06.2006.

 1. äitix1

  äitix1 Vieras

  Hei kaikille!!

  Haluan ilmasita oman mielipiteeni tästä iänikuisesta aiheesta ROKOTTAMINEN!

  Saa kommentoida, mutta muistetaan käydä keskustelua aikuisten ihmisten tavoin! =)

  Elikkäs itse olen rokotteita vastaan. Ja syynä se, että alun perin, kun rokotteet keksittiin sodan jälkeen, jolloin oli hygieniä ERITTÄIN huonoa. (Ei jääkaappeja, pakastimia...ruoat, lihat, maito ym olivat huoneenlämmössä aina) Silloin jylläsi kaikenmaailman taudit isorokosta tuberkuloosiin ym ym. Kas kummaa, yhtäkkiä hoksattiin keksiä jääkaapit, pakastimet, maito pastoroitiin . Hyvä edistys todellakin, mutta samaan aikaan joku keksi rokotteet. Ja TOTTAKAI aateltiin, et just nämä rokotteet poisti suuren määrän vakavia sairauksia. ( LÄÄKETEHTAALLE JÄRKYTTÄVÄT MÄÄRÄT RAHAA!!!!!!)

  Tässä kohtaa menimme pieleen ja PAHASTI! Se oli se hygienian mullistava koheneminen, joka väheni sairauksia rutkasti.

  Kirjasta rokotukset: " Rokotteet eivät toimineet eivätkä voineetkaan toimia, koska niiden taustalla oleva teoria oli epätarkka ja harhateillä. Rokottamisen hyöty ei ole ollut, ei ole eikä koskaan tule olemaan paikkansapitävä. Olemme nähneet julkaistujen ja tieteellisten viitteiden avulla, että rokotteet eivät ainoastaan ole toimimattomia vaan haittaavat meitä, lapsiamme ja tulevia sukupolvia luomalla debiilejä, kehittämällä syöpiä, aiheuttaen sydänsairauksia, saastuttamalla meitä eläinviruksilla ja uusilla vielä tuntemattomilla viruksilla, joiden seuraukset tulevat sukupolvet saavat kantaa. Ja kaikki tämä on meiltä salattu ja huolellisesti peitetty."

  On surullista, mutta totta, että kätkytkuolematapaukset lisääntyvät vuosi vuodelta. Niiden määrä lähes kaksinkertaistuu joka 10. vuosi. Suomessa ja Englannissa kuolee enemmän kuin 2000 lasta joka vuosi. " Vaikka lääkintäviranomaiset voivat kieltää sen, voi olla kuitenkin melkein varmaa, että PDT-rokote voi olla syy kätkytkuolemiin."

  Nykysin ihmetellään suurta lapsettomuuden määrää... Hmm...Rokotteet...

  Ja on tutkittua, että rokotteiden haittavaikutukset eivät välttämättä tule heti ilmi. Voipi vierähtää vaikka 50 vuotta ja sitten vasta puhkeaa esim. ihonkovettumatauti ym ym ..

  Olen vain onnellien, että hyvin tuhoisa CALMETTE rokote jää pois jo ihan pian tänä vuonna.

  On ihan luonnollista ymmärtää, että ei missään nimessä voi olla terveellistä laittaa TERVEESEEN PIENEEN ihmislapseen jotain kemiallista myrkkyä, joka tunkeutuu heti terveisiin soluihin ja todennäköisesti aloittaa ennemmin tai myöhemmin oman toimintansa traagisella tavallaan..

  Ei lääketehtaat tätä myönnä...Sehän olisi järkyttävä tappio heille ja toiseksi ei yhteiskunta KEHTAA yhtäkkiä 140 vuoden kuluttua myöntää olleensa väärässä..

  Tässä taisi tulla jo yhdeksi kerraksi!!!
   
  #1
 2. Omena

  Omena Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  0
  jälleen kerran voin todeta että jokainen olkoon mitä mieltä vaan ja ottakoon vastuun lapsistaan kun jättää rokottamatta.
  voiohan se olla että joskus rokotukset todetaan tarpeettomiksi mutta siihen asti lapseni saa rokotukset.
  en vaan ymmärrä tätä teidän rokotusvastaisten hysteriaa jostain salaliitosta jota lääketehtaat muka pitää yllä.Onko kansanterveyslaitos teistä sitten turha laitos?
   
  #2
 3. vierailija_

  vierailija_ Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.05.2004
  Viestejä:
  2 155
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Hmm, kansanterveyslaitos .. onko tämä vähän sama juttu kuin että niin kuin on demokratioita ja kansandemokratioita, on terveyslaitoksia ja kansanterveyslaitoksia?

  Vakavasti puhuen, ei tässä salaliitosta ole kyse, kyllä kokolailla julkisiakin taloudellisia suhteita on suomalaisen Kansanterveyslaitoksen ja lääkeyhtiöiden välillä ja liepeillä. Näitä selviää paitsi Kansanterveyslaitoksen vuosikertomuksesta myös
  esimerkiksi allaolevasta osoitteesta, jossa jotkut Kansanterveyslaitoksen työntekijät kertovat taloudellisista sidonnaisuuksista rokotealla toimiviin yrityksiin nimiltään Aventis Pasteur, Wyeth Lederle Vaccines ja GlaxoSmithKline.

  http://www.medscape.com/viewarticle/488145

  Vaikka esim. minun mielestäni liha on maukasta ja sillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia, en pidä järkevänä päästää lihakauppiasta ratkaisevaan rooliin päätettäessä ravitsemussuosituksista. Samaan tapaan rokotteisiin liittyvässä päätöksenteossa kannattaisi kuulla hiukan muitakin tahoja kuin rokotevalmistajia ja muita rokotteiden myynnistä ja kehittämisestä ansionsa saavia.
   
  #3
 4. äiti

  äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2004
  Viestejä:
  3 643
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  KIITOS ERITTÄN HYVÄSTÄ KIRJOITUKSESTA.MINUN KAKSI NUORINTANI EI OLE SAANUT YHTÄÄN ROKOTUSTA.ERITTÄIN TERVEITÄ OVAT.VALITETTAVASTI SUOMALAISET OVAT NIIN PELOTELTUJA,ETTEIVÄT OSAA AJATELLA OMILLA AIVOILLA,VAAN USKOVAT SOKEASTI VIRANOMAISIIN.EIVÄT VANHEMMAT TIEDÄ ETTÄ ROKOTUSBISNEKSESSÄ RAHA ON SE JOKA PUHUU,HEIDÄN PIENI LAPSI ON VAIN PELINAPPULA,JONKA TERVEYDELLÄ EI OLE MITÄÄN ARVOA.
   
  #4
 5. minä

  minä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  3 472
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täälä kans yks joka ei aijo "pilata" lapsia rokotteilla. Kaiken maailman patteja yms muita omituisia "sairauksia" ilmenee jopa kymmenien vuosien päästä ja ne monet ovat tullut rokotteesta. :( SIIS ROKOTUKSET HUITSIN NEVADAAN JA ÄKKIÄ! :headwall:
   
  #5
 6. Marilyn Monroe

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  969
  Saadut tykkäykset:
  0
 7. Ei voi nauramatta lukea, taas kerran tätä samaa soopaa. Toivottavasti jääkaappisi pitää lapsesi edelleenkin terveenä.
  Lapsettomuuden suurin ja lähes ainoa syy on todistetusti oireettomana sairastettu sukupuolitauti, klamydia eikä rokotukset.
  Kukahan teidät rokotusten vastustajat on noin tehokkaasti aivopessyt.
   
  #7
 8. äityli

  äityli Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2004
  Viestejä:
  1 248
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
   
  #8
 9. äitix1

  äitix1 Vieras

  \
  Tuo oli aika hyvä vitsi!! :D Mut miten lapsettomuutta esiintyy paljon ihmisillä, jotka eivät ole saaneet mitään sukupuolitautia. (Molemmilla vain ja ainoastaan yksi elämänkumppani).. Tottahan toki lapsettomuutta aiheuttaa monet muutkin kuin rokotteet. Mut mielipiteensä kullakin! Että näin! =)
   
  #9
 10. Aiheesta on tehty useita väitöskirjoja. Joskus kauan sitten klamydiasta ei tiedetty vielä mitään ja se tarkoittaa vain 20 vuotta, sen jälkeen bakteeri tunnistettiin. On tutkittu ja todettu, että suurimmalla osalla niistä, jotka nyt ovat lapsettomuushoidoissa tai lapsettomia, veressä on klamydiavasta-aineita merkkinä aikaisemmin sairastetusta klamydiasukupuolitaudista.
   
  #10
 11. Noppa

  Noppa Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2004
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä on ikuisuuskiista, mutta tosiasia on se, että raha pyörittää tätä maailmaa, ja lääkkeet maksaa. Ajatelkaapa lintuinfluenssarokotettakin. Suomi juuri päätti hankkia rokotteen kaikille kansalaisille varmuuden vuoksi. Siihen ei joka tapauksessakaan kuolisi kuin marginaaliryhmä, joka osataan jo nyt aika hyvin ennustaa. On siinä lääkefirmalla aihetta juhlaan...

  Itse en anna lastani rokottaa.
   
  #11
 12. Omena

  Omena Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  voihan sitä ajatella kylmästi.marginaaliryhmä on just vanhukset joista joku voi olla sinun omaisesi tai lapsesi....
  ai niin mutta tehän olette varmoja ettei tauti tartu teihin koska ette ole aiemmin myrkyttäneet lapsianne millään kamalilla rokotteilla!

  minä kuulun siihen ryhmään joka sitten hoitaa teitä jotka ette ole ottaneet rokotetta vaan uhmaatte ehdoin tahdoin....hohhoijaa
   
  #12
 13. äiti

  äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2004
  Viestejä:
  3 643
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Peesaan!!Asiaa puhut.Kukapa maksaa kymmenien miljoonien tipuflunssarokotteet?!No,veronmaksajat tietysti!
   
  #13
 14. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eivät ne taudit (tuhkarokko, vihurirokko jne.) pilaantuneesta ruuasta tartu tai likaisista käsistäkään. Pisaratartuntaa et voi hygienialla estää vai ajattelitko laittaa lapsesi jääkaappiin... Ja mitenkähän tuota vesirokkoa vielä täällä Suomessakin on, vaikka hygienia on niin loistavaa. Ja mahatauditkin leviää...
   
  #14
 15. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  Äitix1 Oli tosi hyvää tekstiä sulta =)
  Sehän tiedetään, että erittäin monet rokotukset ovat vammauttaneet täysin terveet lapset ja pahimmassa tapauksessa tappaneet. Tämänhän takia joitain rokotteita vedetään pois käytöstä koska on todettu että niistä on haittaa.
  Minä en lapsiani aio rokottaa ikinä!!!!
   
  #15
 16. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tipuflunssaan ennustetaaq sairastuvan nuorten ja terveidenkin! Eivät ole eläneet pandemiaa kuten vanhemmat ikäpolvet (honkongilaisen esim. läpikäyneet). Että siinä sitä marginaaliryhmää...
   
  #16
 17. äiti

  äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2004
  Viestejä:
  3 643
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Saahan sitä ennustaa,itse en paljon perusta ennustuksista,ei ne sääennustuksetkaan aina pidä paikkaansa...
   
  #17
 18. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  tipuflunssaan sairastuvia voidaan ennustaa paremmin kuin säitä... Itse en rokotusta halua, en koko tiputautiin usko, siis sen leviämiseen. Mutta onneksi olen pystynyt rokotuttamaan lapseni tappavalta tuhkarokolta!
   
  #18
 19. Hopsuli

  Hopsuli Vieras

  Varmasti raha maailmaa pyörittää.
  Mutta rokottamattomia lapsia suojaavat vain ympärillä olevat rokotetut lapset. Näin ollen rokottamatta jättäminen ei ole Suomessa merkittävä riski.
  Jos tullaan tilanteeseen, että rokotuksia ei anneta, osa lapsista kuolee pikkulapsina tuhkarokkoon ja muihin tauteihin. Tuhkarokkohan on yhä maailman yleisimpiä kuolinsyitä.

  Lisäksi lapsettomuutta aiheuttaa miehille sikotauti, jota vastaan rokotetaan.
   
  #19
 20. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 741
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ja lapsettomuutta aiheuttaa mm. se että lapsia aletaan tehdä liian vanhana....
   
  #20
 21. äitix1

  äitix1 Vieras

  \
  Mutta, kun sikotautiakin ilmenee ihan samallalailla myös rokotetuilla miehillä.
   
  #21
 22. äitix1

  äitix1 Vieras

  \
  Toki sekin aiheuttaa, mutta nykyään vaan ihmetellään miksi lapsettomuudesta joutuvat kärsimään yhä nuoremmat ja nuoremmat, jotka eivät ole saaneet esim. klamydia tartuntaa keneltäkään.. Tämä on ihan ymmärrettävä tosiasia.
   
  #22
 23. äitix1

  äitix1 Vieras

  \
  Nimenomaan, pilaantunut ruoka (homeinen, bakteereiden valtaama) on selittänyt lukuisten vakavien tautien leviämisen ihmisiin.

  Terveyttä saavat aikaan parempi ravitsemus ja hygienia. Lääketiede ei pysty todistamaan väitettään. Kuheaa, esim. Ranskassa ja Usa.ssa kielletään koulunkäynti rokottamattomilta lapsilta. Lääketiede hoitaa oireita, ei tautia itseään. Lääketiede tunkee tauteja syrjään ja ne ilmestyvät uudestaan toisessa muodossa.

  "Rokotteet on tehty niiden itsensä vuoksi, ei siksi, että niillä olisi jotain merkitystä. Monet sairaudet ovat niin lieviä, että ne ovat oireettomia. Esim. 95% maailman väestöstä on tuluut luonnollisella tavalla immuuneiksi polioviruksia vastaan."

  Bechamp ja muut ovat todistaneet, että rokotteet eivät tehoa. Jopa tieteellinen kirallisuus osoittaa, että 15 pv. sisällä rokottomaisesta T-solujen ja B-solujen suhde on häiriintynyt. Näin tapahtuu myös AIDSISSA. Ei siis ihme, että lasten leukemiaa, syöpää ja muita sairauksia kehittyy kolmen kk sisällä rokotuksesta.

  Lopettamalla rokotukset ja ymmärtämällä tauteja nämä ongelmat ratkeaisivat.

  Nature-lehdessä on kirjoitettu, että kun kaksi ei-pahanlaatuista virusta laitetaan samaan verivirtaan, ne yhdistävät RNA:nsa ja niistä tulee tappavia. Vaikka tämä tiedetään, niin siltikin annamme samassa rokotteessa kahta, kolmea jopa neljää erilaista virusta. (esim. kolmoisrokote).

  40-vuotta sitten olivat korvatulehdukset, astma ja diabetes harvinaisia lapsilla. Nyt lapsi, jolla ei ole korvatulehduksia on poikkeus.


  Tyhkarokko, sikotauti ja vihurirokko ovat tavallisia lastentauteja. Mhdollisuus, että tauti johtaa kuolemaan on reilusti alle 1 miljoonasta tapauksesta.

  MPR-rokote on tehty kananmunilla ja tästä syystä sen on aiheuttanut joillakin lapsilla leukemiaa, sillä rokote on ollut linnun leukemiaviruksen saastuttama. Rokotteen riskit ovat suhteellisen suuret. Riskit voivat olla: sairaus itse, tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, aivokalvontulehdus ja aivotulehdus, ataksia, ihosairaudet, allergiat sekä munuaisten, maksan ja pernan häiriöt. Rokotteet tehoa ei ole vielä osoitettu, epidemioita esiintyy edelleen siitä huolimatta, että 95% ihmisistä on rokotettu.

  Nyt tällaista asiaa! =)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #23
 24. äiti

  äiti Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2004
  Viestejä:
  3 643
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Asiaa puhut!Nyt on jo käytössä vitosrokote kolmoisrokotteen sijaan,eli aina vain pahenee!
   
  #24
 25. Minä tässä juuri puntaroin, että annako viikon päästä rokottaa vauvani...eka rokotus olis tulossa. Ja vaikka olen terkkari ja pitäisi nuita rokotteita puolustaa...niin olen kyllä kallistumassa sille kannalle, että lapseni ei tule rokotteita saamaan...tunnen jopa lääkäreitä, jotka eivät anna lapsiaa rokottaa juuri sen takia, että toditetusti niiden hyöty ei ole suurempi kuin niistä koituvat haitat.
   
  #25
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti