Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Vielä kaksi päivää...kaksi!!! Jaksaajaksaajaks...hiukan ottaa kyllä koville mutta sitten tää huppujengikolmikko ois ainakin lomalla:)! Pikkusen on takakireetä artikulointia sinkoillut kolmikon kesken mutta jahka selättävöt perjantain niin helpottaa...huilitauon tarpeessa kyllä ovat ansaitusti:)!

Tosin tarpeessa tässä ois itekukin mutta näillä eväillä mennään eli tänään sujuvasti oltu päivissä sekaisin ja illalla tötteröisen tuli tehtyä säkkipimeässä ulkoilmassa kunnon törmäilyt päin postilaatikkorivistöä niin että eukko heilahti:D!

Nim. Kuka ihme sitä nyt valoa missään ulkona tarviikaan mitenkään koskaan milloinkaan ja mikä on taskulamppu??:D
 
Nam kananmunaa,suolaa,pippuria ja itetehtyä sinappia päällä
Hei, mäkin vetelin munaa tässä äskettäin kaksin käpälin suuhuni :p! Ruisleipää ja maksapasteijaa ja munaa, kiitos nam oli hyvvää:)
Oli muuten vaan niin nättiin ruskeankirjavankukertavaiseen kuoreen tikistetty etten melkein raaskinu kuorta rikkoa...mutta nälkä voitti:D!
 
  • Tykkää
Reactions: FreezeCat
Vielä kaksi päivää...kaksi!!! Jaksaajaksaajaks...hiukan ottaa kyllä koville mutta sitten tää huppujengikolmikko ois ainakin lomalla! Pikkusen on takakireetä artikulointia sinkoillut kolmikon kesken mutta jahka selättävöt perjantain niin helpottaa...huilitauon tarpeessa kyllä ovat ansaitusti!

Tosin tarpeessa tässä ois itekukin mutta näillä eväillä mennään eli tänään sujuvasti oltu päivissä sekaisin ja illalla tötteröisen tuli tehtyä säkkipimeässä ulkoilmassa kunnon törmäilyt päin postilaatikkorivistöä niin että eukko heilahti!

Nim. Kuka ihme sitä nyt valoa missään ulkona tarviikaan mitenkään koskaan milloinkaan ja mikä on taskulamppu??
Nou nou nouuu, mulla on loma menossa. :LOL:
 
No tätä vartenhan mä ainoastaan alkossa käynkin, en viinien takia
:D aaaaivan! Sielujen simmusin näen tilanteen kun KalaMies lipuu hitaasti (lue: törmäillen)alkon käytäviä pitkin hyllyköiden välissä herätellen aistimaan herkistyneenä uusia bukee- elämyksiä (lue: koppasee käpäliinsä sen ylähyllyltä tipahtavan putelin ja varsin häkeltyneenä käytävämaisemista yrittää sujuvasti suoriutua vähin äänin kassalta puis...) :rolleyes:...
 

Yhteistyössä