Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
No selvitellään työkykyä ja kuntoutusta mutta ainakin pääsee valmiiseen ruokapöytään 3 krt pv ja kuntosalit ja kylpylä on käytettävissä. Hieronnat sun muut hoidot on kyllä maksullisia jos jotain haluaa.
Eli kirjaimellisesti on kunnonpaikka:)!
Ja pelkkää hyvää suoraan sulle eli - korjaa jos/kun olen väärässä - sä saat sieltä itelles aimo annoksen käytännön tietoa vinkkeineen ja ohjeineen kaikkineen jokapäiväiseen arkeesi millä ylläpitää ja kehittää omaa kuntoa ja terveyttä mitkä sitten edesauttaa töissä jaksamisessa ja olemisessa :)..ja aattele, valmiiseen pöytään vain istumaan ja nauttimaan - se on jo luksusta:)!
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Pitäis olla sellainen sähkötäristin, mikä oi liimattu kiinni Ellun kainaloon ni vois alkaa päräyttelemään kutinoita aina kun se yrittää väärään aikaan unille.
pssst...PSSSSTT....kutian kyljistä, sieltä keskivaiheilta ja riittää jo pelkkä uhka ja sormella osoitus, että alan anelemaan kiemurrellen armoa:ROFLMAO::ROFLMAO:
En kyllä tiedä miksi kerroin tämän tiedon*vajoaa pöydän alle*
 
Oho Vuorelan uimahalli muuttanut nimensä joksikin kunnonpaikaksi....käytiin siellä esiteininä kavereiden kanssa usein uimassa, joskus koulupäivinäkin pinnattiin ihan vaan siks, että halutti uiminenen enemmän
Taitaa olla vähän muutenkin muuttunut.
Pallerot on viettäneet siellä öitä turnausmatkoilla, eivätkä kuulema nukkuneet uima-altaassa.:unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777

Yhteistyössä